Mamici casnice (58)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Lume noua:) Bine ai revenit, Flavia!
Hai sa va dau o veste super! La Andrei i-a iesit incisivul de sus! Il vazui cand ma jucai cu el si il intorsai pe toate partile:), si el radea de se prapadea:) si mai vazui ceva: ca ii mai da si celalalt de langa el!!! Deci in curand copilul meu o sa aibe patru incisivi:) Am copil model(nu va suparati ca ma laud:)). Nu a plans deloc ca i-au dat dintii, numai la primii nu a prea papat, in rest nu am simtit ca i-au dat dintii...dar recupereaza el pe alta parte la cata energie are, ma seaca:)

Nusafirii plecara, am o caldura in casa de simt ca si mor:), sotul lucreaza si imi face semn sa termin ca vrea sa continue:)...
of, ce nu imi place ca tre sa plec, dar nu am incotro...
Gatai toata treaba: curatenie, spalat, aspirat, facut5 baie la odor! Acuma ma plictisesc...asteptand sa termine sotul sa mai intru si eu pe net!!! :) Dar cred ca termina pe le trei noaptea cand eu sper ca dorm atunci:)
Pa, si va doresc o noapte racoroasa! ca eu una m-am saturat de caldura!
PS: Ioana, zici ca iti place semnatura? :) Si mie!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Eeeeehhhheee Flavia...asa da'...ma bucur mult pentru voi la anu' o luati si pe Sara

Just..... Maria

Mergi la inceput

Fetelor eu va pup, ma duc la nani ca babele de la ora asta, ca am avut o zi naspa rau!

Bye,bye

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata si io....
E tare cald la noi.

Flavia ma bucur ca te-ai distrat si ca a fost bine.

Mmiha noapte buna.Tot nu mi-ai zis unde lucrezi.Sau e secret?

Restul fetelor?V-ati pitit de caldura?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cam bate vantul a pustiu pe aici! Pe unde umblati mai fetelor?Helouuuu....

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Noapte buna...:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Neataaaaaaaaaaaaaaaaa ........pentru toata lumea

Georgi....am scris ieri un mesaj luuuuuuuuuuung si sa sters....in care ziceam unde lucrez....nu e secret...sunt dealler vodafone

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

neata si de la mine!
merci de cafea daneluza,pe ziua de ieri !

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am spicuit cate ceva din urma, atat cat sa ma pun la curent cu evenimente importante, vazut si "revolutia":) si copii bolnaviori culegand flori pt mami, rezultate la analize (la noi au iesit ok - copro), poze cu artisti la desen...
Fetele noi (sau nu mai sunt chiar asa noi:) Poli, luna, Lori, Mirinda curaj la povesti:)
Ma bucur mult ca o avem pe Paula printre noi, bun venit si sedere indelungata (la noi, nu neaparat acasa:), mai spune vesti despre voi, cum sunteti, cum va descurcati. Vrem sa va fim alaturi, mie una imi sunteti tare dragi
Bine ati revenit dana d si sunt_mamica
Corina nu-mi vine sa cred ca nu mai intri Macar din cand in cand sa stim ca sunteti bine. Sau promite cand mai creste Carla revi in forta ca va ducem dorul (cel putin eu:) Pana mai ai net baga mare sa recuperezi:)

Am pus cateva poze si revin mai tarziu.
un pt fiecare

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

'neata buna si de la mine

wow a venit flavia bine ai venit,vad ca va-ti distrat bine,acum ma uit la poze.

Poze cu Lucas poze noi

Mergi la inceput