Mamici casnice (58)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Cuscra
,da,m-am obisnuit cu ochelarii,doar ca mai uit din cand in cand sa mi-i pun!

Ioana,aceleasi impresii inseamna ca mi-am incantat ochii si sufletul cu peisajele de pe acolo,dar oboseala e mare.Si la asta mai adaug si un copil super mofturos,care de vreo cateva zile a inceput sa-si dea in petec.Nu-l mai multumeste nimeni si nimic,daca vrea ceva asa tre sa fie dom'le.Imi este tot mai greu sa gestionez aceasta criza,cu atat mai mult cu cat nu stiu ce a declansat-o.

Georgi,bravo pentru muncusoara ta! M-as fi inhamat si eu sa va ajut,dar cu crizele astea l lu' fii-miu nu stau prea mult la calculator,plus ca de la 1 iulie trebuie sa ne mutam si nu stiu daca sau cand vom avea din nou net,mama lui de net.

Flavia,bine ai revenit.Asteptam impresii si poze.Si noi am fi vrut sa mergem in Grecia,in august sau septembrie,dar se pare ca planurile noastre au fost "deturnate".

Va pup

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Pai Danuta am fost cam ocupate cu operatiunea olita zilele astea, plus ca sapt trecuta am fost cam bolnava (eu) si acum 2 saptamani mandra mea(ca de la ea am luat si eu )
Dar gata totul incepe sa revina la normal

Fla bine ai revenit intre noi.

Multi -ici la toate mamicultele, fara nici o discriminare

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Fetelor, hai sa va spun un banc:
Stiti ce avea Scufita rosie in cosh?

Puroi

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Multam de cafeluta.Desi asa as trage un pui de somn...
Dar tre sa fac mancarica.

Flavia bun venit acasa si printre noi.
N-ai mai terminat pupaceala cu Sara sa vii cu fotoase si povesti?

Danaaaa ca mai banc

Si iar m-a lasat neuronul si nu mai stiu care, cine, ce...Da las' ca nu va suparati ca sunteti fete bune.Nu- asa? Un la tot batalionul.

Fi-mea nu doarme nici la ora asta .O fi de la caldura?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Miha , imi pare rau pt. tine ca treci printr-o astfel de perioada cu Robert...Dar o sa treaca si asta !Apropos de "o sa treaca si asta " , mi-am adus aminte de o povestioara...
Cica Solomon cand a fost mic , l-a vazut pe bijutierul imparatesc ca iesea de la David f. trist...si l-a intrebat care e motivul supararii lui...Acesta i-a raspuns ca imparatul i-a cerut sa-i faca un inel special , in asa fel facut incat daca se uita la el suparat fiind , acesta sa-i schimbe starea de spirit...Iar el , bijutierul , nu-si putea da deama cum ar trebui sa arate un astfel de inel...
Solomon i-a zis : nimic mai simplu ! Fa un inel mai lat , si scrie pe el " si asta va trece!" Atunci cand imparatul se va uita la el , indiferent ce stare de sprit va avea , sigur i se va schimba citind ce scrie pe inel...

Asa ca primeste un de la mine si priveste inainte...O sa treaca perioada asta , vor veni altele...ti-o spune o mamica a trei baieti !

Mai vin !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ioana,coincidenta sau nu eu la fel am spus:"va trece,maine poate ca o sa fie mai bine (sau mai rau!)".Doar ca trebuie sa mai gasesc niste nervi (se gasesc de cumparat? ) ca faza cu tipatul in prosop nu mai tine.

Dana,bleah...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Miha , nervi de cumparat n-am gasit nici eu , dar eu am o vorba : cand se termina rabdarea , treci la indelunga rabdare ! Incearca si tu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Miha m-am uitat la data nasterii flacaului.Si stau si ma gandesc ca am trecut si noi printr-o perioada asemanatoare.Se pare ca au o anumita etapa cand ne incearca limitele.O sa treaca ai sa vezi.
Doar ca e taaaare grau sa fii un car de nervi si sa incerci sa vorbesti calm, sa zambesti si sa-l pacalesti.

Daca gasesti nervi, vreau si io vreo 3 kile ca mai am nevoie din cand in cand .
De exemplu acum...Fi-mea sta in pat de la ora 13.30 dar nu a adormit.Sa nu-ti vina sa ?Dar ce sa-i fac?Bina macar ca sta acolo si se odihneste.Sau mai bine zis se incarca .Stii...ca si telefonul...E bagata la incarcat.

Hai

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Multumesc de urarile de bun venit, adevarul e ca imi era tare dor de voi, imi lipseau povestile:)
Marturisesc cu toata gura ca n-am apucat sa citesc nici macar cu 2 pagini in urma, nici nu stiu cate capitole am de recuperat:)
Da am treaba si treaba, am zis k macar sa va povestesc putin cum a fost:)

Cand am plecat Sara nu a reactionat in nici un fel, ca era noapte si dormea:) Insa in fiecare zi cand vedea cate un lucru de al nostru zicea "mami, tati" si venea la dormitor sa vada daca suntem.
Cand ne-am intors atata ne-a pupat ca nu mi-a venit sa cred, niciodata nu ne-am dragalit atat, ce fac si despartirile astea :)

Acolo a fost super, mai putin drumul, lung si obositor. Data viitoare clar va fi cu avion ca vin mai obosita decat am plecat:)
Statiunea a fost super, mai ales peisajul, in fata era marea si in spate muntele Olimp care pe vf avea zapada, o frumusete.
Cazarea a fost super ok, vila de 3* cu toate facilitatile, plus ca aveam vedere si la mare si la munte.
De vizitat n-am vizitat prea multe, ne-am dus de capul nostru prin Katerini, credeam ca sunt magazine faine da am fost cam dezamagita. Mi-au placut cafenelele:)
In wk a venit la noi prietena mea scumpa care sta in Atena si pe care n-am vazut-o de 3 ani si am petrecut 2 zile de vis (inclusiv ziua sotului, dar cu el am petrecut noaptea:)
La plaja n-am stat foarte mult de frica sa nu ma prajesc, m-am bronzat atat cat sa nu fiu alba ca branza:)
Oricum baie am facut la greu, apa era super curata si calda, ce mi-a parut rau a fost ca nu prea erau valuri, sa simt k sunt la mare nu in lighean:)
Am mai fost cu inca 4 prieteni si n-am dus lipsa de distractii, dar uneori parca am fi preferat sa fi mers singuri:) Ceilalti nu erau casatoriti si nu prea aveam intimitate, parca eram mama lor:) Seara stateau la noi in camera pana ii trimiteam la culcare, le-am zis k o sa pun bilete pe usa:)
Dar a fost bine, ne-am simtit bine impreuna, oamenii de acolo tare draguti, dar cred ca cei care aveau tangenta cu turistii:) Despre restul grecilor nu pot sa ma pronunt, dar de 2 ori au incercat sa ne insele cu banii (in gara si in magazin:) si chiar m-am gandit ca in Ro nu mi s-a mai intamplat demult:)
Cu sotul am profitat la maxim de orice moment, pentru noi a fost ca si a doua luna de miere, daca nu era Sara acasa mi-ar fi parut tare rau ca ne intoarcem:)

Poze n-am pus inca, o sa fie cat de curand, sa am putin timp in seara asta:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia , ma bucur mult pt. tine !
Astept(am) pozele ! Te pup !

Va doresc de pe acum noapte buna , mai vorbim maine dimineata la cafea !
Somn usor tuturor !

Mergi la inceput