Mamici casnice (58)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Eeehhheeee lume nouaaa pe aici.....si bronzata si odihnita....nu ca noi

Bine ai venit acasa...linisteste-te....cat ai fost plecata nu sa intamplat nimic interesant pe forum....o "mica revolutie"...si cam atat

Asteptam booze si impresii

Just..... Maria

Mergi la inceput

Ieri ma laudat soacra...deabia ma asteapta sa punem barbatii lu' peste (3 la numar) la zid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Doar va si va salut, ca am mai scrs un mesaj luuung si l-am pierdut.Nu a aparut.Asa ca...sa vedem acum

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si ...
Georgi hai la cafea ca-i caldutza, cu laptic si buunaaaaa
Ca sa nu spunetzi ca sint rea, va dau si voua un rind , nu pun prea multe cani ca nu-i voie.

Cuscra bine-ai revenit de pe meleaguri moldovinesti, mey... dar nu-mi spui, cu ochelarii cum stai , te-ai obisnuit ?
Dana d bine-ai revenit, Geani nu-ti raspunde ca nici ea n-a mai dat pe la noi . Asha ca nu stim ce face Daria.
Flavia sa-ti fie de bine bronzul, vreau si eu , dar macar incinta-ne urechile cu povesti si ochii cu ceva pozulici.
Maria2mami ai soacra de partea ta, cind ceva nu functioneaza executa-i mami.
Ioana si eu salut si... revin

Revin... va doresc o saptamina cit mai placuta

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Maiiii da e cald de ma topesc aici....deabia astept sa ajung acasa.....si sefu' asta nu pune si el AC

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am terminat cafetuta, dar nu-i nimic ca am si compot, sper sa nu ma apuce....
Am trimis fetele afara ca sa stau la comp. Le-am dat o pusca cu apa ca sa nu le fie cald.
Gegea avea fatita bolnavioara cu stomacul, sper ca nu e tot asa daca nu a mai scris nici aici.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Ufff, imi pare rau pentru Geani, nu stiam, sper ca se simte bine Dariutza creatza si scumpa
Maria2mami eu de la aerul conditzionatm, m-am aranjat, adica am reumatism la toate incheieturile, asha ca prefer dush rece si... o inghetzata

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu nu am aer conditionat decat in masina, acasa e destul de acceptabil, cred ca locuiesc in cel mai racoros apartament, am umbra pe toate partile dar toamna pana sa dea caldura facem frigul la greu.
Auziti! Ce sa fac eu sa nu mai mananc tot timpul? Cand nu am ce face sau cand stau la comp si citesc sau ma joc, bag in mine tot ce gasesc prin casa. Ma mai duc, mai dau o tura prin frigider si prin bucatarie si iar vin cu provizii. Uite, tocmai am devorat a doua bucata de placinta din dimineata asta. (sau a treia?)

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

cafea mai e si pt mine?
mamaaa ce caniculaaa!...

ilinca

Mergi la inceput

Dana d si eu maninc, castravetzi, fructe, pepene verde, mai devorez si cite o inghetzata, si deja am pus inapoi un kg
Sunt_mamica poftim cafelutza , racoare n-am ca si eu vreau din aia.

Mergi la inceput