Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 27
Danelutza spune:
Buna dimineatza si multzumesc de cafelutza
Cuscra adicatelea nu-ti aduci aminte sa-ti pui ochelarii ?
Georgi azi sigur o sa doarma papushica ta, daca s-a incarcat bine ieri, azi o sa cada in front, adica pe pat.
Adinella da-mi si mie retzeta de dintzi fara plinsete
Sunt_mamica cu placere
Flavia am tras un oki la poze, mama dar ce supla esti Vazut pozulica cu pupicii in apa marii, frumoase toate pozele.
Dana dar unde-ai disparut ? Sa intzeleg ca te-au pus la treaba pina la urma ?!
Lucia unde_ai disparut
Fetelor la mine-i caaaallllddd, s-a trezit Isabella la ora 6 urlind, i-am bagat doua tzitze in gura, am deschis geamul la camera sa fie racoare, am pus-o in patutz si dupa alta tentativa de urlete la ora 7, acum doarmeeee Ieri statea saraca pe jos, se punea cu burtica pe parchet, facea baie ca gainile pe uscat, am dus-o in gradina in piscina ei din plastic, s-a balacit o gramada. Dar de la caldura e nervoasa, ma muscha, striga toata ziua mammmaaaaa si vrea doar cu mine. Ii mai dau drumul in funduletzul gol pe afara, smulge iarba, mai gusta cite un pic de pamint... toata ziua ii fac baitza si toata ziua e murdara. Acum cind pun la spalat rufe, jumatate de mashina e cu hainutzele ei.
Ufff, ce m-am lungit la povestit, ma duc sa vad daca nu s-a trezit.
Va pupicesc pe toate fara discriminari de religie, nume, sex si va doresc o zi placuta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
malla spune:
danielutza, nu cu mine tre sa tratezi, cu Andrei, el detine reteta si ti-o poate da:) oricum sunt hapy ca am un copil cuminte din acest punct de vedere!!!
Aoleu, uitai sa va salut:NEATA!
Fug ca nu mai am voie la calculator, ma uit un pic pe pozele lui Flavia si gata! Revin mai ...cand s-o putea!:)
Pup la voi!
Andrei si Adriana
andreea_tx spune:
neata si de la mine.
copilu meu aseara a facut febra 39 fara vreun alt simptom si nu scadea de loc.vad ca acum nu mai are.sa fie de la caldura?
in rest nika deosebit.
mariussimiuc spune:
Buna dimineata! Se pune la ora asta?
Cuscra,da mai mama uit sa-i pun,ca ma inerveaza ca am impresia ca imi sterg urmele cu .Sau tu te referi la salutul ochelaristilor,zgubilitica mica?
Ce face Isa?O mai dor dintocii?Of mititica de ea...Nici noi nu prea am simtit cand au iesit dintii,numa m-am trezit ca-mi clantane pe lingurita. Adevarul e ca nici nu prea ai ce sa-i faci.
Flavia,frumoase poze.Mie tot aia in spume mi-a placut!
Andreea,pe caldurile astea foarte usor poti fi indus in eroare ca are copilul febra.Daca acum nu mai are inseamna ca a fost de la caldura.Zic si eu...
Mi-am luat micul dejun cu voi,acum ma duc sa-mi fac o cafea.Va pup
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
lunna27 spune:
Buna!!!
Flavia bine ai revenit!Mie toate pozele mi-au placut,si peisajele...foarte frumoase!Si noi plecam la mare pe 6 august dar cu cei mici si cu socrela,bineinteles.Dar tare mi-ar place sa petrecem un timp numai noi doi,fara nimeni sa simt ca am si eu vacanta!
Andreea ,urmareste-l sa vezi daca mai face febra,e dubioasa treaba,posibil sa fie de la caldura dar eu nu prea am mai auzit asta!
Miha,sa ai pofta la cafea!!
Adinel,felicitari pt dintisori!E posibil ca acum sa nu o fi durut insa nu se stie la urmatorii,ti-o spun din experienta mea cu Ana!
Danelutza,si la mine e cam la fel
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
Danelutza spune:
Adinella dar crezi ca-mi zice ricetta de dintzoci fara dureri ?
Cuscra m-am referit la amindoua
Lunna lasatzi si voi soacra cu copiii, si disparetzi in ceatza amindoi, pina ishi da seama aparetzi din ceatza
Andreea eu zic ca de la caldura a facut febra, a mea era fierbinte de ma frigeam de ea, i-am bagat termometru in... dar acolo avea doar 37.2, caldura mare era pe dinafara.
Fetelor, motzata mea a dormit azi pina la 10 , s-a trezit proaspata si bintuie prin casa bucuroasa, asta bineintzeles dupa ce m-a trintit pe pat sa-si ia portzia de tzitzi si pe urma a papat piersicutza. Nu i-am mai dat nimic ca era tirziu si... gata plec sa-i dau papitza ca-i aproape 12 la mine.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
georgi75 spune:
si de la mine, mai tarzior ca am fost sa ma tund si am colindat putin prin magazine ca-mi era asa doooor.Mi-am luat o pereche de pantalonasi trei sferturi si un maieu simpatic foc.Pe Stef am lasat-o acasa cu sor'mea.
Ai avut dreptate Danelutza fi-mea e lata in patut.Dar vreau sa zic ca aseara a tras o portie de urlete cum n-am mai auzit-o demult.Am dormit cu geamul deschis ca era cald...20 de grade afara.
Adinella la fel a fost si la noi cu dintii.Dar am scos parleala la masele ca nu am dormit noaptea aproape 3 saptamani.Adica dormeam da cu pauze la juma de ora..Nu vreau sa te sperii dar asa am patit io.
Mmiha mersic de informatie.M-am linistit.Credeam ca esti spion ceva...
Asa frate ... toata lumea la mare...io acasa.Pai e corect?
Lasa ca ma duc si io....(la anul )
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
Porumbel30 spune:
Ca de obicei , apar si eu la pranz...
Dimineata am fost cu bebe la vaccin , apoi am cheltuit niste banuti ( nu spun pe ce ! ) ...Cand eram pe drumuri m-a sunat o prietena sa ne spuna ca a facut o prajitura si ne invita la ea...si am ajuns acasa abia pe la ora 13 !
Daca tot veni vorba de dinti , sa ma laud si eu !
Lui bebe se pare ca o sa-i iasa in curand niste dintisori...abia astept ! Mi-e asa mila de el , cand simte un puseu in gingii , plange de nu mai pot ! I-am luat un gel pt. asta , si tocmai i-am dat cu el . Acum vad ca a adormit ! Ce bine !
Acum va las , trebuie sa profit de liniste !
Va pup !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
maria2mami spune:
Helooooo fetele, am ajuns la serv, e cald rauuuuu, sunt ffffoarte sexy azi si super ametita ca nu stiu unde sa fac comanda de ferestre.
I-am facut program pentru saptamana viitoare lu' soacramea...si ea zicea saraca..."da mama asa facem cum zici tu...daca tu crezi ce e bine, imi place si mie"
M-am uitate de dimi la Plaja lui Maruta...sunt la neptun si sunt cazati la Majestic....exact acolo unde mergem noi....stau pana la sf lui august.
Fla mi-a placut poza cu tine "in spume"...da singurica
Dana Banana...pe unde umblii ?
Revin
Just..... Maria
Porumbel30 spune:
Ce mai faceti ? Sunteti toate la somnul de frumusete ? Sau munciti cu drag si spor ?
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "