Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 21
Danelutza spune:
Buna dimineatza si multzumesc de cafea
Dana ch am vazut pozele, mama dar am crescut si avem niste ochi albastri , mi-a ramas culoare intzepenita in oki, sa-tzi traiasca si sa creasca sanatos si felicitari pentru dintzuc.
Adinella si eu am mir in casa, asta pentru cazuri urgente. Poate l-o fi deocheat cineva, iote baba ce-si da cu parerea. oricum, important e ca se simte bine, uite pentru Andreiutzu sa nu-l mai doara burtica.
Ioana si la mine-i cald, a stropit aseara un pic, dar ploaia asta se lasa asteptata, ufff iar o sa fie innadusheala azi.
Va tzuc pe toate, cele prezente si cele mai care dorm inca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
alexa si mami spune:
toate.
nu am urat bun venit paulei, asa ca o fac acum. bine ai venit paula!
bey, de cind cu vuietul asta pe DC, mi-a pierit cheful de a scrie, nu stiu d c. va citesc zilnic, dar cind e sa scriu, pauza...
dana ch, frumoase pozici. pe mine ma uimit don'soara andra:))) e de bine
dana, bine ca a plecat nu s-a lasat pina n-a venit fii'su, aaa???
danelutza, a fost o furtuna aseara la noi, ploua, tuna... si degeaba, e o canicula acu'...
o sun pe cami , si revin
alexa
maria2mami spune:
Helooo fetele...si de la mine...e cald rau de tot...Maria a plecat cu mama la o prietena la curte unde are si piscina, eu la serv si ma cert cu toti nebunii
Maria nu mai are bubita pe obraz, ia trecut complet.
Aseara am fost o raita prin Brico, mi-am luat 2 floriiii super meseriase , ce mai frumoasa e Diffenbachia (cred ca asa se scrie) si are 5 pui e superrrr.
Si cum ne-am nimerit noi ca Voda'n loboda era super promotie la masa de plastic si 4 scaunne pt curte...o minunatie...bineinteles ca le-am luat...si ma sunat soacra sa-mi multumeasca
revin
Just..... Maria
alexa si mami spune:
mmiha, sa stapiniti sanatosi achizitiile! cind o sa va mutati?
am vb cu cami , e o draguta si jumatate.
fetelor, facem o confe?
alexa
maria2mami spune:
Sa incheiat conferinta extraordinara....s-au stabilit muuulte
Gata plec la Brico sa iau 2 usi si parchet
Just..... Maria
malla spune:
Multumesc fetelor pentru pupicuri:) acum Andrei e bine, multumesc lui Dumnezeu ca nu stiam ce sa ma fac cu el...O sa ii fac luna viitoare niste analize, poate o avea limbrici!?! Cine stie, ca sunt in ceata rau... Am azi musafiri, dar nu stau decat cateva ore, vin dupa-masa...sotul aranjeaza niste haine:), eu sunt obosita ca am facut ceva papa si curat in bucatarie...si acum ma "hodin" pe aici:)
Andrei si Adriana
mihaela amalia spune:
din umbra (ca taaaaare cald e la soare)
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
georgi75 spune:
Salutari fetele si un pentru toete.
Io am fost la tara si de-asta nu v-am onorat cu prezenta la cafea.
Si vorba Alinei cu revolutia asta pe forum...parca nici mie nu-mi mai vine sa scriu.
Dana_ch eu nu am pb cu forumul dar am vazut ca multi au.Nu e de la tine.Se lucreaza la forum pentru schimbari si de-asta merge mai greu.Cred.Sunt persoane care nu se pot loga.
Adinella Andreiu.
Mmiha sa stapanesti sanatoasa florile si masa.Si ce-ti mai cumperi.
Danelutza la mine a pluat aseara, dar acum e iar caaaaald.Offf!
Hai va pe toate
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
malla spune:
da, si la noi e asa de cald!
Si eu te pup georgy:)
Mai, dar Flavia nu a dat nici un semn de viata, sau nu s-a intors?
Abia astept sa vad poze...:)
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Uite mesajul Mirelei de la generale: Din cauza unor probleme noua functionalitate este vizibila numai accesand forumul pe adresa http://forum.desprecopii.com
Poate de-asta aveti probleme cu intrarea.Incercati si asa.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE