Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 20
diadaniela spune:
salut fetele!
am aparut de la tara.
mai am vb cu Cami astazi . totul e ok ,ne vedem la Moeciu.
revin!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Vaaai...ce liniste...
Si io am venit acum de la tara.Am fost in vizita pe la soacra, scurt asa cam 1 ora si ceva si acu gata,sunt acasa.
Dana esti in culmea fericirii cred ca ai reusit sa duci socrosenia la tara..Ma bucur si io pentru tine.
Alina te-ai documentat si ai disparut?
Hai mai fetelor...ce-aveti?V-ati suparat pe forum?
you all si revin
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
Danelutza spune:
Georgi io nu m-am suparat, bintui pe aici
Dana daca abia azi ai transportat-o la tzara, aseara nimic, nimic de povestit, dar in seara asta recuperezi, nu ?
Fetelor la mine a venit un strop de ploaie, da doamne sa vina mai multa. Soatza a zis ca ploua miine, cred ca vrea sa scape ca m-am autoinvitat la restaurant. Iote-asha, azi n-am gatit nimic,nimicutz pentru miine, papam in afara casei, asta la prinz, pentru seara confectionez eu ceva.
De Lucia, Lunna, Maria2mami, Adinella, Alina si restul... ce stitzi ?!
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
diadaniela spune:
fetele ,aseara nimic ,nimic,
da' sper sa se intample in seara asta.
poanta e ,ca copilul nu doarme inca.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Dana esti totala.
Danelutza si la mine a plouat.Sic!
Chiar mai fete...Oare ce-ar trebui sa discutam aici ca sa nu fim off-topic?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
Danelutza spune:
Ce-am discutat si pina acum, numai ca, cu perdelutza
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Dana_ch spune:
'neata buna
poftiti va rog
eu nu am putut intra pe forum,stiti ceva de asta,oare e de la mine sau de la ei?
o duminica placuta
Poze cu Lucas poze noi
malla spune:
Neata fetele!
Am avut o noapte de goaza!!! Nu stiu ce a avut Andrei, inclin sa cred ca a avut colici, ca se strangea de burta in ultimul hal, ai urla de durere, dar urlaa....cum niciodata nu l-am vazut sa urle asa!!!
I-am dat Nurofen sa il mai calmeze, i-am pus supozitor, Paracetamol, nimic...Atipea un pic ca era mort de somn si apoi se trezea plangand...Am crezut ca inebunesc, deja ma vedeam iar pe la urgente si nu stiu cum se nimereste ca tot duminica mi se intampla, adica inspre duminica. L-am pus pe burtica si se strangea ca un covrig si se perpelea in pat... oare de la ce o fii facut colici, ca pana acum nu a mai facut, adica de cand era mic, mic...I-am dat ieri sa manance cirese, dar nu a fost prima data cand i-am dat, poate nu i-au picat bine, cine stie...si suc de fructe a baut cam mult...oare de la astea? Diaree nu are...
Si cum va spuneam nu ii trecea nicicum, si imi vine o idee inspre dimineata cand deja ma hotarasem sa imi fac bagajele sa merg la urgente...ii zic la sotul meu sa caute ca primisem eu mai demult niste mir sfintit de la o biserica, mi-l daruise un credincios. No, il gasesc cu multe cautari si dau un pic pe manute, pe burtica, pe picioruse si pe frunte...Dupa cateva minute, Andrei s-a trezit de-a binelea, si a inceput sa se joace...Am ramas tablou...Nu mi-a venit sa cred!!! L-am pus pe jos, si si-a continuat jocul spre uimirea mea si a sotului...asa ca noi toata noaptea aproape ne-am jucat toti trei de bucurie ca Andrei si-a revenit:)
Mare este Dumnezeu!!!
Mirul asta de care va povestesc il primisem ceva mai demult, si uitasem de el, si cand mi l-a dat crestinul asta mi-a zis, sa il folosesc numai la nevoie, cand e cineva f. bolnav, de dureri, etc, nu asa oricand!
Acum Andrei e bine, si desi sunt cu somnul in ochi sunt fericita ca e sanatos si ca nu am fost nevoita sa merg in spital iar...
Andrei si Adriana
Porumbel30 spune:
Buna dimineata , casnicutelor si nu numai !
Aici e f. cald , si eu trebuie sa ma duc pana in centru sa rezolv cateva lucruri...Of !!!!!!!!!
Sper sa ma intorc repede ! Va pup si mai vorbim cad ma intorc !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
Dana_ch spune:
adinella e goaznic sa vezi cum sufera copilul tau si sa nu-l poti ajuta,un mare lui andrei si o cafea mare pentru voi.
ioana si pe la noi e cald tare,spor la treaba.
am tot intrat(mai rar) si am tot uitat s-o felicit pentru performanta pe
ilinca(sunt_mamica) acum sa te tii dupa ea daca poti
si sa ne dam putin mari avem si noi un dintisor
ps avem poze noi daca doeiti sa vedeti cat de mari suntem
Poze cu Lucas poze noi