Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 22
mihaela amalia spune:
Fetele vin cu o veste grozava...am scapat de pampers(deocamdata doar ziua), dar e si asta un pas, nu???
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
alexa si mami spune:
felicitari mihaela, noi avem aproape 2 luni decind i-am spus "pa pa" pe timpul zilei. mai punem unul pe somnul de noapte:)
dar cum spuneam si acu' citva timp, suntem nedespartiti de olita, o luam cu noi peste tot ca don'soara nu vrea sa polueze spatiul verde:))) oricum noi suntem f f f mindri de printesa noastra. in gasca noastra de cupii e cea mai mica si totusi prima care a scapat de pampi
alexa
georgi75 spune:
Beeey, adicatelea io am uitat sa ma laud?
Si noi stam fara pampi.Decat la nani mai punem.Nu mai stiu de cand...
In schimb, afara facem
Io plec afara si vin tarziu, ca m-am saturat sa stau in casa.E prea cald
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
malla spune:
Ce faceti pe pagina trei?
Fug ca am musafiri de la Timisoara, si au ramas la noi peste noapte:)
Caldura mare:) pe aici, ii bagai la dus pe oameni sa se mai racoreasca:), Andrei doarme caun "prunc", si eu .. pe aici, sa va trec pe pagina intai:)
Noapte buna la fete! :)
Andrei si Adriana
diadaniela spune:
Saluti fetele!
Georgi ,m-am oferit si eu voluntar pt aranjat subiecte.
daca mi se da o tema si am nelamuriri ma ajuti?
cu un sfat?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Salut dragelor!
Vad ca sunt noutati pe forum.Ma duc sa cetesc si io.
va pup.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Danelutza spune:
Noi sintem cu pampers, doar ziua cind stam in poponeatza goala si ne balacim in apa, atunci da, sintem fara Hei, dar o sa crestem si o sa ne apucam de laudat
Maria2mami sa folosesti cu folos achizitiile si sa-ti traiasca soacra, ca am intzeles ca-i din aia dulce. Eu la capitolul asta nu ma laud nici de rau, nici de bine, ca n-am si nici n-am avut (soacra). Bagai un oki sa vaz cit are Amalia, fetitza Mihaelei, de au reusit sa scape de pamperush, dar nu-i pe lista. Nu te superi ca tzi-am zis nu ?
Alina, Georgi la mine au cazut vreo doi stropi de ploaie abia azi, dar a disparut cu tot cu nori , si-i cald de ne balacim toata ziua sub dush.
Mihaela Amalia sa va fie de bine fara pampers. Dar ia spune matalutza, unde stai la umbra de te vaz asha rar, ca trebuie sa fie taaaareeeee racoare acolo
Adinella dar parca spuseshi ca musafirii stau putzin, sau n-am priceput eu bine, citeva ore, hmmmm, inclusa si noaptea
Dana banana bag seama ca aseara a adormit kupilu', ca azi n-ai mai dat pe la noi
Cuscra dar unde-ai disparut mami, sau in wikend nu ne onorezi cu prezentza ? Cum te simtzi cu ochelarii ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
Danelutza spune:
... am inceput sa scriu si dupa ce a plecat vazui si mesajul Danei si al cuscrei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
mariussimiuc spune:
Eu am spus ca plec la Putna,dar nu mi-a urat nimeni "drum bun si cale batuta!"
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Dana_ch spune:
miha drum bun cale batuta cine te prinde sa te ......
mersi ca a-ti vizionat pozele si pentru laude
fetele va felicit ca a-ti scapat de pampersi
Poze cu Lucas poze noi