Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Liviana, bine ai revenit din concediu! Imi pare rau ca lui Mateias i-am iesit canini pe meleaguri straine!
Abia asteptam sa vedem poze!

Alina Maria, felicitari din tot sufletul pt permis! Sa-ti fie de folos si sa nu ai nicioadata treaba cu cei din minister! Sa te fereasca Cel de Sus de toate relele!

Bubu, super filmulete, dar si pozele! Ai un baiat scump foc, ce mai ! Oana, folosesti pampers, cand te striga Vladutz! ,sau faci direct la olitza?
Pe mine nu ma striga, desi pronunta cuvantul "mama" de mult, dar in schimb il striga, cauta pe tataie, de foarte mult timp. Poate pe mine ma cauta si striga cand sunt la servici..

si va tin la curent

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

A-TI INTALNIT LA COPII VOSTRI ASTEFEL DE DIAGNOSTIC? daca da, dati-mi si mie cateva sugestii: oare de la ce se face?

Nu am gasit prea multe pe net, am dat cautare "herpes" , pt ca nu stiu care e diagnosticul complet..

Stiu ca se transmite prin saliva, in cazul ei... Mi-e tare teama sa nu o fi luat-o de la fata unei amice...off cu schimbul asta de jucarii.. Ma omoara!

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Of, Kris, imi pare tare rau. Ce tratament faceti??
stiu ca e viral herpesul, daca a avut contact cu fetitza de care zici...
v-a facut si analize?? de la asta bea si apa asa multa??cind iese rez glicemiei??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Gata, am rezolvat cu inscrierea in pasaport. Ne-a luat vreo 2 ore de stat la coada, la indicatia unor prieteni am fost fara copil, doar cu poze. Crinuta, cred ca atunci cand ai fost tu era o perioada mai libera, caci acuma la copii era coada mai mare si niste planseteee
Taxa de urgenta a fost de numai 100.000 (fiindca doar o inscriem, nu i-am facut apsaport separat). Apropo, care o fi diferenta?

Eu sunt zombi, Maria a urlat juma de noapte, parea sa n-aiba nimic decat nervi, nu stiu ce sa mai zic, am chemat doc maine.

Kris, Crinuta sanatate multa la puiuti.

Alina - bravo, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

kris, uite aici niste info
herpes

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, Crinuta, imi pare rau ca puii vostri sunt bolnaviori! Insanatosire grabnica!

Kris, ma striga de n ori pana ii raspund si ma striga tare, sa aud!

Daniela, bine ca ai rezolvat cu pasaportul!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Patri, Bubu, DanielaI, multumim.

Patri, glicemia a iesit 70, a folosit aparat de acela performant..si nu a costat decat 60.000 la meadlife.
Multumesc pt material..si am mai gasit si eu cate ceva.

albume foto

Mergi la inceput

Patri, despre tratament, am mentionat in postarile de mai sus.

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
in sfarsit am reusit sa recuperez tot ce-ati scris.
Bubu, sa-ti traiasca nepotica! E scumpica foc, mai ales cand poarta rochita.
Am vazut filmuletele cu copiii vostri, sunt frumoase toate. Va rog insa lamuriti-ma si pe mine care e treaba cu dropshots.com? Am vazut ca toate ati pus pe acest site filmele...
Patricia, ce mai face Reb? Doarme mai bine acum noaptea? Am citit ca ati avut si voi probleme cu somnul. Azi-noapte, noi am reusit "performanta" sa dormim neintrerupt pana la ora 5:00 dimineata!
Si noi am trecut la chilotei. Matei e iritat de la pampers la spate si de aceea mai facem din cand in cand pauza de pampers, insa nu e f fericit cand face pe el pipi. Nu e invatat sa vada cum cade pe jos pipi, desi la mare nu a avut nici o problema cu acest aspect. Pe plaja facea chiar des si se uita cu mult interes dupa jet.
Lavinia, AlinaMaria felicitari pentru permisul auto! :)
Kris, multa sanatate Biancai! Era intr-adevar suspecta setea ei. Imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin aceasta experienta...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

http://community.webshots.com/user/crinuta28/1

Am pus poze sa vedeti cum il hraneste Rayan pe tati.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput