Sanatate puiutilor bolnaviori. noi suntem bine, m-am mai linistit putin, de cand s-a mai racorit a reinceput si baiatul meu sa manance. e drept, nu cat ar trebui pt varsta lui, dar fata de zilele in care n-a facut decat sa suga, e un real progres.sper sa nu vina iar canicula, s-o luam de la capat.
eu am fost azi sa-mi fac analizele, sper sa fie toul in ordine. singura problema e cu tensiunea cam mica (9.5/5), probabil de la asta ametesc
Crinuta, nu stiu de c e, dar la mine nu se vad pozele. se deschide albumul, dar nu vad nimic![]()
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Kris, inclin sa cred ca e vorba despre asta: http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=sfaturi/42.php&category=60&index=12&category_name= Multa sanatate va doresc.
Eu cred ca cedez de nervi. Nu mai pot! Cristi de azi noapte se simte rau. A facut febra, a varsat. I-am dat antitermice pe toate partile si febra nu scade dact 2-3 ore si apoi iar ajunge la 38.5-39. Asta nu ar fii nimk, dar starea lui generala este tare nasoala. Are nervi cu carul, plange din orice, dar stiti cum, de parca i-am prins degetele la usa. In mom de fata, febra nu mai are, dar e foarte marait.Nu a dormit, nu am dormit, al meu sot nu vine prea devreme ca sa ma salveze
. Sper sa mai rezistpana adoarme Cristi.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).