Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Sanatate puiutilor bolnaviori. noi suntem bine, m-am mai linistit putin, de cand s-a mai racorit a reinceput si baiatul meu sa manance. e drept, nu cat ar trebui pt varsta lui, dar fata de zilele in care n-a facut decat sa suga, e un real progres.sper sa nu vina iar canicula, s-o luam de la capat.
eu am fost azi sa-mi fac analizele, sper sa fie toul in ordine. singura problema e cu tensiunea cam mica (9.5/5), probabil de la asta ametesc
Crinuta, nu stiu de c e, dar la mine nu se vad pozele. se deschide albumul, dar nu vad nimic
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Kris, inclin sa cred ca e vorba despre asta: http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=sfaturi/42.php&category=60&index=12&category_name= Multa sanatate va doresc.
Eu cred ca cedez de nervi. Nu mai pot! Cristi de azi noapte se simte rau. A facut febra, a varsat. I-am dat antitermice pe toate partile si febra nu scade dact 2-3 ore si apoi iar ajunge la 38.5-39. Asta nu ar fii nimk, dar starea lui generala este tare nasoala. Are nervi cu carul, plange din orice, dar stiti cum, de parca i-am prins degetele la usa. In mom de fata, febra nu mai are, dar e foarte marait.Nu a dormit, nu am dormit, al meu sot nu vine prea devreme ca sa ma salveze. Sper sa mai rezistpana adoarme Cristi.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput