Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Adita ce face burtica?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Va multumesc pt. urari si promit ca de acum sa vin mai des pe aici , sa nu uitam ca sunt si cu casa in constructie si in august ma mut deja in ea deci e mult de lucru si acolo .
Si mie mi-a fost dor de voi , nu ma duc sa recuperez insa citesc de acu tot .
Pup copii si pe voi !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Anda, ce fata mare si frumoasa ai! Iar tu, ai o voce tare blanda.

Patricia, si lui Seb ii plac cel mai mult ciresele.

Bubu, sa sti ca eu am plaja langa mine, dar imi e lene sa ma duc. Maine i-am promis mamei ca mergem, m-a incurajat Seb ca incepe sa ii placa.

Adita, al meu e a doua oara cand mergem anul asta cu el la plaja, data trecuta urla si cand intram noi in apa, venea la margine si plangea pana ieseam. De aia sunt fericita ca acum ii place. O sa merg mai des sa se obisnuiasca. Si eu il vad pe Seb mai mic ca restul copiilor, cred ca din cauza ca stau mereu cu el, sunt obisnuita cu el.

Alina, nu e obligatoriu sa citesti, macar sa ne mai spui cate ceva si despre voi.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 6 7 [url=http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/album?.dir=203b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/my_photosIULIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleu, Oana, cred ca as sta numai pe plaja!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai sa vedeti www.dropshots.com/oana_bubu05" target="_blank">cum ma striga Vlad si cum se joaca el! Si poze noi!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Are febra de azi noapte. Eu am calcat pana la 2:30 si cand m-am dus la toaleta aud ceva la usa, si cand colo era Rayan care apasa pe clanta sa intre la mine.
Desi dormea cu tati, tati nu a simtit cand Rayan s-a dat jos din pat si a venit dupa mine.
Ii era sete mititelului si imediat cum l-am luat in brate sa il pupacesc l-am simtit ca e cald, iar cand am verificat cu termometrul de ureche avea 38,5.
I-am pus supozitor cu paracetamol si am asteptat. Tare greu a scazut febra iar Rayan a stat treaz veo 2 ore, avand insomnii.
Azi l-am dus la dr si e inceput de viroza, dar usoara for now.

Putem calatori, deci rasuflu usurata ca aveam emotii.
Are 77,5- 80 cm si 11,6 kg imbracat si au spart si cei doi canini de jos, dec i avem 16 dinti.

Am uitst sa intreb de expunerea la soare, avand in vedere ca inca mai are urme de la arsura.
Ce crema de protectie imi recomandati pt el? Dar pt noi?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Merci de complimente, eu am ramas in urma cu vizionatul.
Ieri am facut poze cu Rayan care il hranea pe tati si abia astept sa le pun.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, e posibil sa fie si de la canini. Rebe a avut de 2 ori rosu in git, ambele au coincis cu dintii/caninii. Sa va faceti bine repede!
Crema de soare, cica Avene fp 30 sau 35 este fff buna pt toata familia!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Merci mult Patricia. Eu sper sa fie de la dinti, dar avand in vedere ca azi dimineata iar a facut febra nu cred.
Oricum medicul a zis ca in gat e foarte mild si sa il tinem sub observatie. In rest, ok pentru calatorie.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, sanatate multa lui Rayan!

Noi astazi am fost la Budimex, la Dr. Stanciu, si am fost diagnosticati cu " herpeslaringita" ceva de genul asta. Pe reteta este indescifrabil..

Mai pe intelesul nostru: are herpes in gurita, in gat, afte, probabil i se mai spun.. Este o boala grea si trece abia dupa 10 zile. Va refuza mancarea. Sunt f dureroase, plange din 30 min in 30 min. Baga manuta in gurita si are tentinta sa se scarpine si se enerveaza pe chestia asta...

Mi-a prescris: isoprinosine, care ridica imunitatea, nurofen 5ml/8ore, 2 sup de novocalmin/zi, si glicerina boroxata cu stanamicina. deci fara antibiotic.

M-a avertizat, ca vor fi zile grele, va face febra si va plange de durere! Nu am decat sa ma innarmez cu rabdare..

AnaMaria, intr-adevar am mai avut o data enterocolita, dar intr-o forma mai usoara, pe la 8 luni. Dar din cauza mea, ca i-am dat smantana.. M-am grabit , un pic la introducerea acestui aliment.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput