Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21
Raspunsuri - Pagina 28
crinuta spune:
quote:
Originally posted by ana maria
Crinuta mortale pozele. Eu nup mai vazusem demult de Rayan si vad ca s-a facut baietel maricel. Sa cresteti mari!! Si poate chiar ne vedem in curand.
Ana Maria si Victor Stefan(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Si eu sper sa ne vedem. Ma bucur ca iti place Rayan. Pozele de ieri sunt cele in care Rayan poarta tricoul acela rosu.
Vad ce de dormit nu are chef iar acum se joaca cu adidasii cat timp eu imi beau a doua cafea si stau pe net.
Of, am un munte de calcat, of, of si iara offfffffffffffffff
Crinuta si
Rayan
ana maria spune:
Crinuta Victor a adormit acum la ora 18. Cool nu? Sper sa il culc pe la 23...
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
lbelciug spune:
Buna fetele!
M-am intors din tari straine, in Grecia a fost frumos, dar obositor caci lui cumatru' Matei i-au spart gingiile caninii de sus si din cauza asta a facut (si face) figuri la mancare, iar noaptea se foieste ingrozitor de mult. Urmeaza sa pun poze si sa va povestesv mai multe, insa azi am avut o zi f busy la servici. In pauza am incercat sa citesc ce-ati mai scris, asa ca dau rapid cateva re-uri. Mai am insa cateva pagini bune de recuperat, asa ca nu va suparati daca nu raspund tuturor.
Wow, Patricia, chiar m-ai visat cu burtica? De ce sa ma supar? Chiar imi doresc inca un BB...dar fara tratamnet nu pot. :(
Bubu, ca de obicei super frumos Vladut. Am vazut pozele de la Mc Donalds. E f funny in poza cu caruciorul de papusi.
Crinuta, lasagna looks yammy-yammy.
Ma bucur ca v-ati intalnit, chiar daca ati fost putine ca numar...Dragute pozele!
Ixxi, te-ai impacat cu sotul? Sorry, sper ca nu-s indiscreta...
Kita, distractie placuta la Albena!
Kris, ma bucur ca v-ati simtit bine la munte! Astept si eu info despre cazare.
Catiflo, te inteleg perfect. Probleme de genul asta cu "lighioana" noi avem in fiecare noapte de cateva saptamani. Este groaznic sa dormi numai 4 ore in fiecare noapte.
shobo, eu ii dau lui Matei cirese/visine/caise/piersici. De fapt cred ca nu exista fruct pe care sa nu i-l fi dat. Acum copiii sunt destul de mari ca sa pape orice, insa trebuie avuta grija la consistenta scaunelor.
Leta, ingrozitoare experienta! Imi pare teribil de rau ca ai trecut prin asa ceva. Nu pot decat sa-i urez multa sanatate fetitei tale.
Sanatate!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006
oana cretu spune:
Alina, felicitari, ma bucur enorm pentru tine!
Fetelor, sunt pe fuga, dar am vrut sa va zic multa sanantate copilasilor bolnaviori si curaj Kris!
Ixxi, traiasca fata desteapta a lui mami, curaj si tie mult!
Crinuta, l-am vazut pe Rayan, ce bine ii sta in rosu.
Am pus poze si eu de sambata de la padure si duminica la plaja. Soacra mi-a convins copilul sa intre in apa, cu noi urla. Nu va zic ca nu il mai scoteam din apa, se ducea singur. Si inainte sa plecam, cu tricoul pe el, intra incontinuu.POZE
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 6 7
oana cretu spune:
Liviana, bine ati revenit! Astept poze! Imi pare rau ca i-au iesit caninii tocmai cand erati in vacanta.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 6 7
ana maria spune:
Liviana Bine ati revenit si sper ca v-ati distrat bine!!Asteptam amanunte ...
Ixxi si eu cred ca esti fata desteapta!! Sa vedem ce face acum?!
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Witchie spune:
Casa de filme 5:
www.dropshots.com/witchie
:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, bine te-ai intors!
Asteptam poze.
Imi pare rau ca tocmai in vacanta v-au dat caninii..noi, care am trecut, stim cum e, si sa dormi 4 ore pe noapte si alea intrerupte...
Da, asa te-am visat, si niciodata sa nu spui niciodata, ai vazut ca au mai fost cazuri pe forum cu fiv si bb 2 natural pe nepregatite...am zis ca sper ca nu te superi pt ca nu toata lumea e ready sau doreste bb 2.
Crinuta, Rayan este frumusel foc. ii sta bine cu rosu.
Alina, felicitari pentru carnet!!stiu cit ti-au dorit, meriti acum sa petreci si sa ...conduci cit mai mult!!
Si eu i-am dat din toate fructle fara pbleme. ciresele sint favoritele.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
adita spune:
Ixxi, iti doresc putere sa treci peste toate necazurile
Kriss, sper sa te lamuresti cu analizele si sa afli ca nu-i nici o problema
Alina Maria, felicitari pt permis
Liviana, bine ai revenit
Oana, si copilul nostru fugea mereu la apa, nu conta ca e in slip, sau imbracat si incalta, el se ducea mereu
Anda, ce inalta mi se pare Irina.de fapt toti copilasii de ianuarie-februarie 2005, mi se par mari, numai pe al meu il vad tot bebelus.
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

bubu05 spune:
Abia acum am reusit sa scriu, toata ziua am fost harnicuta rau, am facut curat, am spalat geamuri, am facut mancare la baiat, am calcat, am intins alte rufe...nu mai terminam...apoi am fost afara.
Alina, felicitari pt. carnet! Vezi, pana la urma l-ai luat! Bravo!
Crinuta, am vazut pozicile cu zambetel, il pup!
Anda, am vizionat filmuletele, e o dulcica Iri cum iti aduce paharul! Cred ca ar bea si ea o gura de cola! Iar la balansoar la fel face si Vlad, il tranteste cat mai tare!
Kris, sper ca nu a patit ceva Bia azi, mai are febra? E bine ca te duci sa-i faci analizele, glicemia in special, sa stai tu linistita! Poate reusesti sa o duci nemancata si sa-i dai apoi repede sa manance dupa ce-i ia sange.
Liviana, ma bucur ca v-ati intors, asteptam poze si sa ne povestesti cum a fost acolo!
Ixxi, e o dulce piersicuta cum vorbeste ea, abia astept sa-l vad si eu pe Vlad vorbind romaneste, ca are o logoree bebeliceasca de zici ce-i aia!
Oana, am vazut si pozele voastre de pe plaja, f. frumoase, mi-au facut un dor de mare...abia astept sa mergem si noi!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz