Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Hello mamici..
Am si eu o clipa de liniste, ca se joaca singura si pot sa tastez citeva cuvintele..
M-am delectat cu filmuletzele ..Cea mai tare poanta a fost cea cu Vladutz facind pisi pe el, si zicind mirat caca apoi.. L-am admirat si pe Rayan care face curatenie, si pe Nectarie care picteaza..
Oana am vazut citeva din pozele voastre si am vazut ce mare a crescut Seb si ce mutricica scumpa are.. Ce fericita esti ca e mami tau cu tine. Te simti cel mai bine cind e mama alaturi de tine..
Am fost cu Amanda duminica la un lac, si a stat cam o ora si jumate in apa, de avea pielea de gaina ..Am luat-o cu fortza si a trebuit sa plecam acasa ca de nu nu o mai puteam scoate din apa..Taica-sau i-a facut o baltutza mica pe mal in nisip si statea acolo ca un purcel.
Cuvinte noi :"tau"(ceau) cind pleaca de la bona ..
De 2 zile maninca intr-una de ma sperie.. Poate e in crestere, ca alta cauza nu vad.
Cind vrea ea imi aduce olitza si imi spune:"Cih", dar asta e cam rar. Oricum dimineatza are ora de facut kk in olitza, deci foarte rara se mai intimpla accidente.. Pisi facem inca in pampers si citeodata pe olitza.. Din pacate nu o pot tine doar in chilotzi, caci citeodata e prea racoare..
Apropo la ce li s-a intimplat celor doua printese: Irina si Andreea .. Imi pare rau, si cred ca noi parintzii suntem mai speriati caci ei uita si se vindeca destul de repede.
Si Amanda a cazut in cap, acum o luna jumate pe niste trepte si s-a ales doar cu o sperietura(slava Domnului) si de atunci nu mai coboara singura scarile..
O sa mai pun poze de la balta..
Apropo Lavinia si Oana chiar ca sunt scumpe hainele pe la voi.. Eu am dat pe o pereche de sandale ale Amandei doar 6 dolari canadieni..Si eiri i-am luat un costum de baie cu 12 dolari
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Oana cred ca se poate inlocui grapefruitul cu altceva dar nu fructe care ingrasa (banane, struguri pere, prune..) poate cu portocala... Am modificat datele lui Seb.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hi, hi, Cory, si eu am ras de Vladut la faza aia...azi iar a stat in chilotei si abia dupa 2 ore jum a facut pipi, tot pe el, dupa ce il pusesem de cateva ori pe olita si nu facuse nimic. Am incercat si pe wc, insa eu sunt convinsa ca el nu stie ce tre sa faca acolo...oricum il las in fiecare zi in chilotei si ii explic poate se lipeste ceva de el.

Azi m-a suparat tare rau afara, am tipat la el si degeaba. Pe mine ma dispera ca afara gaseste coji de seminte pe jos si le baga in gura, altceva nu...iar azi, dupa ce mai bagase de 4-5 ori, l-am certat si i-am dat peste manuta si ultima data se inecase cu o coaja de abia mai respira. Ma dispera la maxim lucrul asta...noi stam seara pe o pajiste cu iarba, sunt multi copii acolo, iar mamaicile mai mananca seminte si el vede si vrea sa faca la fel

Crinuta, i-a zi, frigaruile de shrimps ce mai contin? ca sunt innebunita dupa ei. Aici eu am vazut doar congelati si sunt cam mititei de infipt pe frigaruie...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Din pacate nu am avut net citeva zile si nu am putut sa va scriu.
Va multumesc tuturor pentru incurajari si sfaturi. Mi-am mai revenit putin din sperietura. Anda, te inteleg perfect...
Simbata ii scoatem firele, dupa care incepem tratament pentru cicatrice. Mi-a spus Tomasa de un unguent foarte bun, am intrebat si medicii de el si pare ok, dar din pacate nu se gaseste de vinzare in Romania. L-am gasit doar in oferta unei clinici de chirurgie estetica, costa 50 Euro tubul (30 ml) , dar acum nu-l au pe stoc.

Intre timp am vorbit si cu un medic de la Spitalul de C. Plastica si mi-a recomandat alta crema, pe baza de silicon - asta e "doar" 60 euro/tub . Tratamentul se face minim 9 luni.

Rana s-a inchis frumos in partea de jos, sus lucreaza limfocitele ceva mai greu

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Lavinia, te inteleg si sunt intru totul de acord cu tine, sa le explicam si sa ii mai si certam cand vor ce nu au voie sau ce nu e al lor. Dar am remarcat la mai multi copii de varsta lor ca daca nu le faci pe plac tipa, se trantesc, fac circ. Si eu incerc sa ma consolez cu ideea ca e varsta la care se manifesta asa, si incerc sa nu ma mai supar des din cauza asta.

Cory, Seb tot "tau" zice de la "ciao". De fapt zice tau-tau. Eu ma bucur ca intelege si in franceza (au revoir-ne-a zis o casiera o data si el ii facea din manuta si striga tau-tau) si in romana (pa), si toti se amuza ca el raspunde in italiana. Ma bucur ca Amandei i-a placut la balta, noi am fost prima oara la plaja duminica si nu l-am putut apropia de apa. Nu mai zic ca nu puteam intra nici eu sau George ca venea dupa noi pana aproape de mal si plangea, urla ca din gura de sarpe. Daca ne vedea ca avem intenia sa iesim, se intorcea linistit spre patura. Si uite asa, ne furisam noi in apa. Legat de mancat, sunt copii care cand sunt in crestere mananca mult si sunt care nu mananca mai deloc. Felicitari pt olita!

Ana Maria, merci pt raspuns si pt modificare.

Bubu, felicitari lui Vladut pt performanta de 2 ore state in chilotei. Legat de frigarui, imi permit sa-ti raspund eu inaintea Crinutei, cum se fac aici, asta daca shrimps sunt crevetii. Nu mai contin nimic, doar crevetii, si se infig nu in miezul crevetului, ci in crevete intreg si iti scoti miezul dupa ce sunt fripti crevetii. Legat de seminte, parca spuneati ca Vladut mananca cu voi mieji, sau va confund eu?! Daca de voi era vorba, cand ii mai dati, aratati cum curatati si aruncati cojile la gunoi, de fata cu el, sa vada ca nu se mananca. Cum Seb a mers smecheria asta. El chiar daca baga in gura, mesteca si scoate din gurita coaja goala. Am ras cand l-am vazut prima oara...

Leta, ma bucur tare ca se vindeca bine rana. Si sper din tot sufletul sa ii treaca si semnul. Poate, daca e asa scumpa crema, da intr-adevar rezultate bune. Pupici Andreei!

Crinuta si Adita, am uitat sa va zic. Si noi suntem codasi la olita, Seb se suie cu piciorusele in ea, nu sta pe ea, daca il pun incepe sa tipe si fuge. Nu zic, ca eu din comoditate nu l-am pus ca voi, devreme, dar asta e, nu imi pare rau. Adita, mortal Nectarie cum spala el olita, macar face ceva bun cu ea.

Nu pot dormi din cauza caldurii si bananai pe net.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Leta merita efortul sa luati cremele acelea. Mi se pare tare bine ca exista asa ceva. Si eu mi-am spart capul in copilarie si cicatricea mi se vede, este de la radacina parului pana p efrunte vreo 7 cm. Oricum dupa un timp se albeste si este aprope invizibila. dar pe mine nu m-a deranjat niciodata chiar si fara breton mi se pare nesemnificativa. ce lungime are cusatura ei? Eu va urez sa se vindece frumos si sa nu ramana nici un semn!!

Oana si Lavinia e foarte normal ca bebeii nostri sa aibe perioade de negare gen tavalit pe jos sau cum ni si mai intampla adesea, lasat moale cand merge de manuta cu mine si atunci tre sa-l tarasc.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

baietasul meu nu mai vrea sa stea imbracat, isi da jos toate hainele si pampersul si se plimba prin casa in pielea goala, mandru nevoie mare.cateodata ma ia de mana si ma duce la wc, ridica capacul si imi arata sa-l ajut, sa faca pipi, ca barbatii, cum l-a vazut pe Antim.sta asa un minut-doua, foarte concentrat, si bineinteles ca nici asa nu face nimic.de cateva zile sta asa, dezbracat, si cu toate astea n-a facut pipi pe jos decat o data, din fericire pe gresie, nu pe covoare. eu chiar ma ingrijorez, ca face foarte putin pipi, dar nu stiu cum sa-l fac sa bea mai multe lichide

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Ana Maria, si Seb lasa mana moale cand suntem afara, ori ca vrea sa o ia singur la goana, ori vrea inapoi, si trebuie sa il tarasc. Asta e...

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Adita, mie pediatra mi-a zis saptamana trecuta ca e bine sa le dam lichide un pic mai reci (combinate cu cele de la frigider), pt ca e foarte cald si daca le dam de la temperatura camerei, nu le vor. Si cu dezbracatul cred ca si caldura e de vina. Ca si Seb de cateva zile trage de tricou ca si cum se sufoca.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Oana, noi nu mancam seminte de fata cu Vlad, de fapt evitam sa mancam cu el chestii "interzise" ca sigur vrea si el(gen chipsuri, inghetata etc). El a vazut la altii si acum copiaza!
Legat de shrimps, aici sunt deja curatati si congelati si cam mititei de infipt, dar voi incerca ca sunt lesinata dupa ei. Si voi face si pane cum a zis Crinuta.

Leta, si eu zic sa luati o crema din aia ca poate e eficienta si vindeca mai repede rana. Cum ti-am zis, baiatul prietenei mele a patit exact ca Andreea, iar acum abia se mai vede cusatura.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput