Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21
Raspunsuri - Pagina 17
lavinia345 spune:
Ana Maria si eu vreau sa mai slabesc.Acum 3 ani am slabit destul de repede si bine cu dieta asociata,o zi lactate(e cea mai grea zi dupa mine),o zi carne de vita si/sau pui(fiarta sau grill),alta zi peste,o zi oua(nu mai mult de 4,fierte sau omleta pe teflon),o zi fructe(fara banana,struguri,smochine) si alta zi legume(fara cartof).Din toate astea eu mancam doar pui,lactate,oua si fructe.Fara sare,decat foarte putin si apa la greu.Acum nu stiu daca as mai putea tine un regim asa drastic...dar nu mananc mai tarziu de ora 17,dupa doar fructe.Mai fac si aerobic,dar parca nu am slabit asa cum ma asteptam,am facut 3 sapt de aerobic si apoi am facut pauza de o sapt pt scoala de soferi.Azi reincep din nou aerobicul.Ce e drept nu am tinut regim,am mai mancat si dulciuri ,mai ales inghetata.Si mai mananc si paine,orez la greu,cartofi...
Cred ca o sa ma enervez intr-o zi si o sa mananc doar fructe.Nu stiu cum o sa fac dimineata ca acum am inceput sa beau cafea si fara zahar nu o pot bea.Ideea e ca daca mananc doar fructe,pe la 16-17 sunt lesinata si ma doare capul.
Profa mea de aerobic zicea ca nu e bine sa tin un regim drastic,celulele din corp mor si se regenereaza mai greu si in timp asta duce la cancer.Cel putin asa am inteles in pseudo engleza ei amestecata cu franceza si araba.
Am fost la shopping azi,mi-am luat hainute frumoase,i-am cumparat si Nataliei inca o pereche de sandale sport,arata ca niste adidasi decupati.Rochitele as fi vrut sa-i iau dar nu m-am indurat sa dau cate 30$ pe o bucata...tricouri 15$...o sa caut alt magazin mai decent din punct de vedere al preturilor.
Lavinia
poze Natalia
ana maria spune:
Lavinia multumesc pentru regimul de slabit. Nici eu nu cred ca e o idee buna sa tii un regim de infometare dar ceva trebuie sa fac!!!Cred ca solutia ar fi sa-mi schimb stiolul de viata. Eu am un regim dat d eun nutritionist pe care l-am tinut o data si care a dat rezultate super. E drept ca eram mai tinerica si aveam mult mai putin de dat jos. Se mananca in fiecare zi acelasi lucru: 5 mese pe zi.
Dimineata o cafea fara zahar sau un ceai fara zahar,
la ora 10 un iaurt si 2 felii de paine neagra
la pranz supa de legume (sau ciorba),
un gratar de pipet de pui, vita sau peste
desert un mar
Ora 16 un grapefruit
Seara branza de vaci si un mar
Eu am reusit sa ma simt foarte bine cu acest regim si cred ca ma voi apuca tot de el. Eu mai variam din and in cand si mancam gratarul seara mai ales daca ieseam la restaurant si din cand in cand in loc de gratar mancam oua fierte. De asemenea nu ti-e foame pentru ca ai mese dese.
Am uitat sa ne laudam, ca vineri cand am fost la medic l-a cantarit si masurat si are la 18 luni 11 kg si 84cm.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Ana Maria, cu placere. Sper sa iti iasa bine.
Noua ne iese exact ca la restaurant. Nu am constatat nici o diferenta de gust, deci fa cum ti-am spus.
\Legumele sa fie bine calita, sa se schimbe clar la culoare iar sos sa fie din abundenta.
Azi i-am spus lui tati ca am pofta de creveti si ne-a gatit creveti pane si peste. Eu am facut orezul. Mama ce minunatie de pranz a iesit. A papat si Rayan.
Crinuta si Rayan
oana cretu spune:
Alina, bine v-am regasit! Mai povesteste si tu de Mandy, poze, ceva.
Crinuta, tb sa ai timp de poze, ca-s multe. Frigarui de creveti ai mancat? Sunt delicioase. Eu sunt moarta dupa creveti. Mananc o punga de un kg o data cu maioneza slaba in grasimi, ca e bun de regim.
Florina, sa sti ca mutatul s-ar putea sa fie cauza. Noi, de cate ori am fost cu Seb undeva, noaptea avea un somn agitat...ceva de nedescris, sau nu dormea deloc. Pupici la baiat!
Ana Maria, sa-ti traiasca baiatul, ce mare e el! In regimul ala, nu putem inlocui grapefruitul cu altceva, ca nu imi place?
Lavinia, sa stapaneasca sanatoasa sandalutele Natalia! Cat ai dat pe ele, ca aici sunt scumpe? Am incercat si eu regimul disociat acum cativa ani si mai mult de 3 zile nu am putut sa tin.
Pupici!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
oana cretu spune:
Ana Maria, te rog modifica si la Seb datele pe listuta. Are 10,6 kg si 81 cm. Merci in avans!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
crinuta spune:
Oana, am mancat si frigarui la un restaurant acum vreo 10 zile. Mama, era bataie pe ele...
Crinuta si Rayan
lavinia345 spune:
Oana sandalutele au costat 16$,le-am luat de la Zara,e un magazin englezesc.Doar ca rochitele mi s-au parut scumpe,ma mai duc sapt viitoare ca am inteles ca in iulie au reducere de pana la 40%,poate ma lipesc de ceva atunci.Si eu tot de la Zara m-am imbracat,cam scumpute hainele dar nu-mi pare rau,arat super in ele...dintre toate hainele din lume pe unde am fost sau mi-a adus jupanul,masurile englezesti,croiala lor,imi vin cel mai bine,nu ma fac mai grasa decat sunt,mai pitica sau mai stiu eu cum.
Natalia a fost la joaca afara in fata blocului cu bona si a luat mingea unui baietel si nu mai vroia sa i-o dea desi avea si ea mingea ei.Baietelul plangea dupa mingea lui si Natalia urla daca i-o lua din mana.Pana la urma a trebuit s-o bag in casa ca sa calmez spiritele,desi ii aruncasem o alta minge tot mare...dar nu si nu,mingea baiatului o atragea cel mai mult.
Lavinia
poze Natalia
oana cretu spune:
Lavinia, cunosc Zara, este si aici, si sunt de acord cu tine in privinta croielilor, si la mine e la fel. Am sa dau si eu o tura sa ma uit de astfel de sandalute la ei, ca eu le-am vazut scumpe peste tot, peste 40 euro. Legat de Natalia cu mingea, este varsta in care tot ce vad la ceilalti e mai frumos decat ce au ei. Nu te speria, o sa treaca si etapa asta. Pupici Natalia scumpa!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
lavinia345 spune:
Oana de speriat nu m-am speriat doar ca as vrea sa stie ca nu poate avea orice...stiu ca e prea mica inca dar daca vrea ceva apoi urla si maraie si tipa pana ii dau sau pana ii atrag atentia cu altceva.De exemplu eu beau Pepsi si vrea si ea si tipa cu mana intinsa spre pahar "apa apaaaaaaa apaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" si ii dau bibe cu apa nu vrea,canita cu suc de portocale il arunca si continua sa urle spre paharul meu.Pana nu ascund paharul nu am pace si chiar si atunci trebuie s-o imbunez cu altceva.
Acum stiu ca mingea baiatului era ceva nou pentru ea si ca e mica sa stie ca nu-i a ei...dar as vrea sa fie un pic mai intelegatoare.Sunt convinsa ca peste un an doi nu o sa mai am probleme din astea,dar pana atunci va trebui oarecum sa o pazesc de jucariile celorlati copii de afara.Desi mama baiatului ii tot zicea baietelui care vroia mingea ca sa i-o lase Nataliei si ca el are mingea ei,nu s-au inteles si pace.Si sa vezi ce urlete pe amandoi,unul vroia mingea si o tragea de la Natalia si Natalia nu-i dadea drumul si urla.Baietelul cred ca are pana in 2 anisori,deci nu e departe de noi ca varsta.
Lavinia
poze Natalia