Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Moni25, noi suntem tare fericiti.Tinand cont ca la primul copil ne-am chinuit f tare (vreo 5 ani)si dr ne spuneam ca nu stiu din ce cauza nu raman gravida, adica infertilitate inexplicabila, am ajuns la FIV si asa a aparut INGRID.
Ne doream f tare si bb 2, dar la amandoi ne era groaza de dr iar, tratamente, etc...recurgeam si la FIV iar daca era...pt ca chiar ne dorim 2 copii..dar uite ca Dumnezeu a avut alt plan pt noi ,si desi se zice ca daca alaptezi nu ramai etc, e ,eu chiar asa am ramas inca o mai alaptam pe Ingrid si am crezut ca am o dereglare, nici o clipa nu mi-a trecut prin cap ca poate fi un bb mik..

Pupici

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta burticutze, burticile si samburei

Sa va povestesc minunata mea dimineatza: sotzu' are indigestie, si scoate si pe o parte si pe alta, soacra are febra si vomita, Luca e bine, dar ieri n-a facut kklik, asa ca a facut dimineatza, de s-a murdarit pana in gat, si canapea si tot. Asa ca i-am facut ; urla, sotzu la mine, din baie saracu', ca plange l-am luat cu mine la bucat, spala , fa ceai, la pitic si la sotz, si ca sa fie dimineatza minunata, cand toata lumea s-a potolit am constatat ca nu am nimik calcat, si nu am cu ce sa ma imbrac. Am plekat la 9 de acasa, la ora 9 incepe programul, norok ca fac 10 min pana la birou, si abia aici m-am machiat

Eu ma simt minunat dupa asa un inceput de zi, ieri in parc, manca un baietzel (al unei prietene) cascaval, si binenteles ca am poftit,s i am luat putin din cascavalul copilului Iar azi dim, am mancat un ciorchine de struguri, si sincer bine nu prea imi e POa ma apuka si pe mine indigestia

Va doresc si voua o dimineatza si o zi minuntata...dar sa nu fie ca a mea

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

MONI,

acidul folic trebuie sa incepi sa il iei cat de repede. un sfat personal este sa iei pastiluta seara, dupa ce mananci. eu o luam dimineata la inceput si dupa vreo 4 saptamani am ajuns la concluzia ca de la asta mi se facea rau. dar daca iei seara, dormi, n-ai treaba :)

eu locuiesc langa mare si merg mai mereu cand avem timp... mergi fara grija in vacanta, dar sa ai grija de tine, sa nu iesi in soare la pranz, sa te dai cu o crema de soare cu factor de protectie ridicat (30) ales pe burtica, sa porti mereu palarie, sa nu faci insolatie... cand simti soarele mai puternic, ia un tricou pe tine, sa acoperi burtica. doctorul meu mi-a spus sa nu stau expusa direct la soare (adica cu palarie si sub umbrela). statul in soare prea mult nu e bun, dar poti sa te bronzezi un pic si dupa ora 5 dupa amiaza, cand soarele nu mai e periculos.
si sa inoti cat ai chef, pentru ca e foarte sanatos si cea mai buna miscare pentru tine si bebelus... dar niciodata atat incat sa obosesti. sa nu te obosesti niciodata, fa totul de placere, nu pleca la plimbari foarte lungi, dar incearca in fiecare zi sa mergi prin apa, unde iti ajunge apa aproape de genunchi, si pe nisip, e super , o sa vezi... cea mai tare terapie :)

vacanta placuta si sarcina usoara!

diana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata la toate burticile!
moni25, imi pare rau ca ai deja , eu nu am nimic si sper sa nici nu apara. Tu esti in 5 saptamani, nu in 3, se calculeaza de la UM nu de la ovulatie. Uite linkul care este pe prima pagina a subiectului: http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
anis, eu am citit povestea ta de prin 2004 de pe forum, stiu cat te-ai chinuit din pacate la bb1, dar uite ca Dumnezeu s-a indurat de voi si o aveti si pe Ingrid - sa-ti traiasca fetita!- si in curand vine bb2! Poate termina vecinii de demolat apartamentul si te odihnesti putin si tu. Asa cum ai banuit, sunt la Tutunaru dar eu nu pot sa ajung dimineata la Elias, asa ca nu stiu cum vom proceda cu pozele la eco. Poate le iau de la Medsana (mai merg si pe acolo)?
Albinutzza, ti se potriveste nick-ul de minune! Felicitari ca te mentii tare pe pozitie si poti sa-ti ajuti toata familia. Sanatate multa la ai tai si tie multa putere sa depasesti momentele astea.

Bubulina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

bubulina, ai dreptate:sunt in 5 sapt +. si legat de acidul foloc, farmacista mi-a spus sa iau 3/zi. Voi ziceti 1/ zi(dar tin cont de sfatul vostru. Cum fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Moni, eu stiu de 1/zi si atata iau. Are 5mg si este doza recomandata, din cate stiu.

Bubulina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu tot 1 pastiluta pe zi i-au.Eu zic asa, sa iei una si cand te duci la dr sa intrebi si dr tau.Nu mai asculta farmacistele.
Sau poate ce iei tu e in cantitate mica.E de 5mg pastiluta?

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

eu iau o pastilutza de acid folic pe zi (de 5mg), intamplator seara ca mi se mare mai simplu, dimineata mai uit din cauza ca ma grabesc sa fac multe in timp scurt.
dianamizzi eu nu am mai auzit ca poate sa iti fie rau de la acid folic...
azi am avut si eu primele senzatii de greatza de dimineata. si somn pt ca iar nu am dormit vreo ora si ceva azi noapte. ma trezesc sa ma duc la pipi (chiar, voi va treziti pt asta?) si nu mai poci sa adorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

aici, varsta sarcinii se calculeaza de la ovulatie.
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=138

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, am incercat si eu calculatorul acela cu ovulatia dar imi iese bebe mic de tot, prea mic zic eu. Imi iese de 8 saptamani si ceva (UM 31 martie). Cand am fost la medic acum doua saptamani si doua zile mi-a spus ca are 8 saptamani si 6 zile (i-a masurat capul si alte chestii la echo). Acum are 11 saptamani. Dupa UM are mai mult cu una. Nu stiu daca e corect calculatorul (mai ales pentru fetele cu ciclu neregulat si ovulatie cand vrea ea mai ales cu medicamente - cum sunt eu).
Azi dupa masa am programare la dr Radoi la CMU. Sunt cu sufletul la gura. Are analizele la teste si am niste emotii. POate mi-l mai arata pe bebe la tv. :-)
Va zic maine. Pupici,

Catalina

Mergi la inceput