Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 2
loremunteanu spune:
Buna, Anis!
Vreau si eu in listuta. Am mai plans pe aici dar nu m-a vazut nimeni.
Datele mele sunt:
DN: 02.02.1979
UM: 02.05.2006
DNP: 10.02.2007Pup burtica mica!
Loredana
7
PS. Am incercat sa trimit PM dar zice ca tu nu primesti mesaje personale...
Messa spune:
Eu de abia astept momentul in care am sa vad la eco, in loc de mormolocel, o maimutica :)
bubulina1 spune:
Bun venit noilor burtici, aventura si lorenamunteanu! Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Bubulina
4+
anis spune:
Acum puteti trimite PM, era full si de aia nu mai imi intra mesaje.
Aventura esti pe listuta, te trec si pe tine acum loremunteanu si bine ai venit!
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gabriela_s spune:
buna seara!!!
am picat si eu pe aici,din pacate tot mai rar in ultima vreme...
dar sunt cam ocupata.de maine am concediu de "odihna"(ca sa imi dau examenele si sa scap odata si odata) si o sa profit de asta ca sa fug sa imi fac si testele care mi au mai ramas de facut(lysteria,toxoplasma,clamydia)si sa ma duc sa ma intalnesc cu ginecologul meu (un dr de la polizu,imi scapa numele lui acum desi mi l-a tot fluturat pe la urechi maica-mea dar eu sunt cam absenta in ultima vreme)din pacate lipsa de timp ma impinge sa ii pun pe altii sa imi caute medic,ce bine de mine ca am in jurul meu omuleti care ma iubesc mult si au grija de mine.doamne ajuta,vreau si eu un medic bun,ca in curand intru in luna a patra deja si eu tot bajbai...
sper sa fie cu noroc!
in rest...cu urcusuri si coborasuri.2-3 zile ok,apoi o zi groaznica in care nu am fost buna de nimic(ieri)iar azi am avut super energie si chef de viata...maine cine stie cum ma mai simt
asta e,gagalicea mica sa fie bine!sa faca nasuc si ochisori, manute,picioruse si tot ce trebuie acolo,ca noi oricum am ajuns deja la discutii pe tema: "ii dam sau nu suzeta"/ "ce cuvant o sa spuna prima oara" /"unde face scoala" 
va pup!!!
PS:pt utilizatoarele de yahoo mess,ID ul meu este gabri2885,poate asa apucam sa mai schimbam pareri.
"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
degetel
pozute
adinush spune:
Anis zi-mi si mie cum e cu stickerul la dr.T? Si eu sunt tot la el dar prima data eram si un pic aiurita si inca vreo 5-6 gravidutze in urma mea deja pe hol si nu l-am intrebat de ce nu-mi da poza.Dar deja s-a plans tati ca el n-a vazut bebelul
Adinush
11+
romaria spune:
Buna seara burtici,
Eu sunt din ce in ce mai ingrijorata cu scurgerea asta pe care o am,parca mai abundenta. Sa fie infectie?? Habar nu am si pana nu merg la doctor fierb. Voi mai aveti asa ceva??
Pupici la fete 

Romaria 11+
anis spune:
Adinush, la cabinet cu aparatul ala ecografic nu poate face poza, de aia nu da poza( eu o sa-i fac o vizita la spital ,ca acolo poate da..
)
Eu am dus un stick de memorie si mi-a copiat filmuletele, ca asta poate face, dar surpriza cand am ajuns acasa nu erau filmele...cand ma duc la el vad ce si cum.
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Mama ce as mai fi dormit,mai ales ca Ingrid doarme...dar am niste vecini care isi demoleaza apartamentul..si am sarit ca arsa din pat..
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
moni25 spune:
neata, fetelor!
Azi dimineata m-am trezit cu Wc-ul in brate, m-am simtit groaznic... o stare de rau nasoala de tot.
Ieri am fost la medicul de familiemi-a dat sa fac ceva analize, dar nu atat de multe cate faceti voi. Mi-am cumparat acid folic, inca nu l-am inceput, voi luati?
M-am intristat un pic cand dr. de fam. mi-a spus ca sub nici o forma sa nu merg la mare. Noi ne-am luat deja bilete. Voi mergeti?
Mai am o intrebare: Cum au reactinat taticii cand au aflat vestea?(al meu e cam speriat...![]()
Moni
3+ si maria 5,4 ani