Piticodromul de sept-oct 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

aaaah, am uitat-o pe Raluca-Cuca (ca face gemuri, dulcete si alte bunataturi si poate sa si manance din ele la cat de slaba e) si pe Jadi care se umbla pe la concerte la Verona Si pe Irina ca o sa lucreze cu Francezii si o sa aiba salariu bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

No, tot barcaind prin calculator ( ca principalul PC-ic s-a ars acum doua seri, sotul incerca sa ii faca top-up la memorie si a ars placa de baza, asa ca acum am comandat placa noua si proc) am dat de ceva poze mai recente...o sa le pun acum in yahoo...cu andrei si cu casa. in curand.

Kid, mersic pt oferta cu Iosup. Nasii nostri de cununie si de botez ai lui Andrei au un f bun amic medic gine. N-are el cine stie ce echograf performant la cabinet, dar isi face treaba, iar el ca doctor e bun.Asa ca daca e sa mergem, il vizitam pe el probabil..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

.... si pe Codrutza ca se pricepe sa faca prji, pe Marlena si pe Hilde ca se pricep la torturi..... si mai pun si poze ca sa ne oftice pe noi.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Meme, ce ma bucur ca ne mai povestesti si de bebe 1 si de bebe2.

Sa stii ca asa este, sa stii ca si Anca tot asa dupa ce isi scoate sosetele ei din picioare, le scoate si pe ale lui Victor.

Si da, eu cand il aveam pe Victor in burtica(ce a trecut timpul: maine termina gradi) nu pofteam la dulciuri, dar cand am avut-o pe domnisoara da.

Eu am observat ca daca la trezirea de la 7 Ancutei ii dau lapte adoarme la loc, dar nici numai mananca fructele cand se scoala la 8.30.
Daca ii dau ceai nu mai adoarme, incepe show-ul dar isi si mananca fructele la 8.30.

Irina, ma bucur ca ai venit optimista de la interviu.

Eu oricum am convingerea ca fara copii noi nu am fi realizat atatea pana acuma, ei ne-au mobilizat.

Mey, dar mie nu imi da nimeni site-ul cu Zara ?
Ca acum ma oftic si nu mai scriu 1 min pe forum.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ca tot mi-a amintit Raluca de dulciuri ...

Veronica, trec prin Arad la vara; ma ofer sa fac comisioane din Bucuresti sau din Germanica daca imi faci tort. Ce zici, ce zici?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Irina asta da noroc la purtator , dupa cum spui ca a decurs interviul sunt sigura ca o sa obtii jobul si in alta ordine de idei...nu te opresti din nicio explicatie ca acuma trebuie sa stim cum evolueaza situatia (spre bine normal [;-)]...ce vrei sa stam cu sufletul la gura?

Ioanauite de-aia te iubesc eu pe tine! Ca esti directa si stii sa iei taurul de coarne. Le intrebam direct! ca io imi strofoc mintea cu chei de cautari si serverul de cautare nu merge

Kidule esti mortala si la cele spuse de tine, eu adaug ca m-am suparat oficial ca ai o minune de fetita si cel mai frumos par pe care l-am vazut vreodata si te mai cheama si ca pe mine si nu-i corect ca io mi-s unica

Meme delicioasa faza cu Andrei incercand sa-i manance sosetele prietenului lui ... si Luca este fan sosete...apropo ca se vorbea la un moment dat de obiectul preferat...suzi nu suge da' sosete mama, mama ... si sanatate multa in continuare si o sarcina fara probleme.

Dana Lucia Esti de-a dreptul tonica cu mesajele tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Vorbiti de dulciuri a?
Inseamna ca stati bine cu greutatea!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Cristina, nu te supara!!!! Nu-l stiam, dar l-am aflat (pe-ncercate si incercarea mi-a luat timp , e zara. com.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mda..... vroiam sa zic praji, dar de foame....
Acuma sa va si salut: salut!
Bianca, ne-om fi gasit de neamuri. cum o cheama pe sotia varului (btw si la mine etot sotia varului)
Irina, sper din suflet sa fie totul OK cu Vladut. Daca zici ca avut diaree e posibil sa se fi iritat.
Interviul sigur l-ai trecut cu brio. mai ales ca ai avut si talismanul la tine
Ioana, fara suparare , dar linkul Tonniei este way cooler decat al tau Felicitari pt. nefumat! Tine-o tot asa! Eu nu mai fumez de vreo 2.5 ani si chiar ma simt ok

Bai eu sincer va spun ca nu m-am gandit never ever de ce copilul cutare e pe coperta albumului sau de ce nu mai e, sau ca a schimbat cineva nush ce poze sau ca una se lauda mai mult decta alta....So? Care e problema mea, nu-mi convine nu citesc, ca doar lumea nu s-a adunat aici ca sa ma multumeasca pe mine. Bleah....... Iar cu scandalurile.... frate nu am timp nici sa mor da sa mai stau sa ma cert pe forum. Nu inteleg Ma bucur enorm ca am ramas gravi in ianuarie si nu in aprilie. Vorba Codrutzei, va iubesc fetelor!

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Simo, stai ca n-ai vazut-o pe Ruxandra- Locca, care are un par superb (care ii si sta bine, fata de al meu care se zburleste in toate partile) si mai e si slaba pe deasupra (bine, si tu esti, dar tu esti unica ) Cred ca media de par pe familie e indeplinita si la voi, hi hi, tati lui Alex e chelios rau asa ca eu ma lupt ca media familiei sa stea bine la capitolul par.
Meme, ah, ok, bine ca ai la cine sa te duci. Sunt sigura ca prietenul doctor stie sa vada pasarica fetitei. Sper sa aveti fetite si tu si Tonnia, sa va intregiti perechea.
Uff, ce ma bate si pe mine un gand de bebe mic, dar astept sa imi schimb serviciul in toamna (sper) si apoi le trantesc si un bebe la anu', ce io sa nu mai am concediu deloc?
Mi-e dor de Mifloricica si de mesajele ei optimiste, sper sa isi puna net curand.

Mergi la inceput