Piticodromul de sept-oct 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Meme am citit ce ai zis de dormit, dar la noi nu s-a intaplat nimic asemanator cu faza cu masina (odata acum vreo 3 luni, dar e depasita chestia), ci doar cu plansul cu lacrimi cand dispaream din camera. Aseara am reusit sa-l culc fara sa-l iau in brate, el se tot agata de mine si eu il giugiuleam , dar fara sa-l iau din patut. I-am zis povestea cu Alba ca Zapada (pe care am inflorit-o cat am putut de mult) si pe la jumatea povestii s-a asezat cuminte si se uita linistit la mine cum povestesc... A adormit linistit si s-a trezit dimineata la 7.45 .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna,

suntem bine, bine pe care-l dorim si voua!
ce telegrafic, nu?

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Iaca m-am intors!
Dar pt. putin timp ca ma asteapta niste trebi casnice.
Ma trezesc si eu acu, cam tarziu, sa felicit pe mamicile cu bebei in burtici. Sper ca nu va suparati si sa iscam si aci un soi de scandal, nu de alta dar am vazut ca se poarta.Dar cum zice Ioana, noi stam bine cu inteligenta emotionala si nu se intampla asta.
La multi ani pentru sarbatoritii de azi!
Dana Lucia zici ca Alberto e nazdravan? Super!! imi plac baietii nazdravani!Il salutam si noi.Adica numai eu ca Alexia doarme.
Simona felicitari pentru dintisor, noi inca il mai asteptam, dar daca Alexia seamana cu tati ii ies dintisorii pe la un an.Sper sa reusesti sa o inveti sa doarma singurica la ea in patut! Bafta!
Cristina imi imaginez pe Anca cu palariuta, cred ca e o dulce!
Mimsi sa stii ca nici Alexiei nu-i place muzica clasica sau lenta.Ea vrea muzica ritmata, chiar o sarba daca se poate!
Meme1 sa stii ca si eu tin pasul cu greu.Eu sunt tare suparata ca nu mi-ai laudat odrasla!(Glumeam!)
Ioana felicitari! Sa stii ca si eu sunt o fosta fumatoare( de 3 ani nu mai fumez), fumam la greu nu gluma.
Kid sa ne zici si noua cand gasesti fazele alea.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Irina, nu e musai sa existe ceva care sa le declanseze separation anxiety...eu am citit ca toti bebeii trec prin faza asta undeva intre 6-12 luni...mai degraba 8-12 luni. Asa ca e posibil sa fie acelasi lucru, chiar daca nu a existat nimic care sa il sperie anterior. Pur si simplu bebeii nostri cresc si incep sa perceapa lucrurile diferit..
Chestia e ca din ce am mai citit eu, faza cu controlled crying nu e chiar recomandata in separation anxiety, pentru ca poate inrautati situatia.. trebuie mult calm si rabdare si teoretic se rezolva.Eu sper ca Andrei sa fie ok de acum inainte.

Inca un lucru...bebeii vostri obosesc mai repede de cand stau in fundulet, merg de-a busilea? ca Andrei al meu dupa 2 ore de stat in fundic si eventual in picioruse cu sprijin si joaca la greu, e frant...doarme de 2-3 ori pe zi.
Iar cu trezitul dimineata, cred ca s-a resetat si el pe ora de vara ca de doua dimineti ne da trezirea la 6.30 dar adoarme la loc cu muzicuta de la patut pana pe la 8...E drept ca la noi la 11 seara e inca soare afara iar la 4.30 dimineata rasare soarele si e camera plina de lumina...nici eu n-as mai dormi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Kid, ca intrebai de sexul bebelusului...la cat dulce bag in mine, mai ales Mars si tot felul de ciocolate cu caramel sa fie musai....am o banuiala ca bebe 2 e fetita..desi nu intotdeauna as manca dulce...dar parca mananc mult mai multe dulciuri decat atunci cand eram insarcinata cu Andrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Irina, hi hi, ai fost tare...cred ca kk din geanta o sa iti dea suficient noroc sa iei jobul! Nu te speria asa tare, vezi daca se repeta, am avut si noi un episod din asta dar mi-am dat seama ca a fost un pic constipata si s-a rupt la fundulet, d-acolo era sangele. Sper sa iasa bine analizele!

Meme, mama, dar esti avansata, nu gluma. mai bine te programezi si la un nea Iosup pentru cand vii aici, in Romanika, sa isi dea si el cu parerea. Daca vrei, spune-ne perioada exacta si iti facem noi o rezervare la eco.

Diplodocus, f frumoasa bunica ta manjita la gurita, ptiu si ce tanara e Acu' pe bune, ai un fecior pe cinste.

L-am admirat nespus si pe bebe Milan, e un frumos, si pe Eleni, ar fi trebuit sa ne numim "frumusetzile" de sept-oct, e un titlu care ni se potriveste.

Ioana, am o banuiala ca fazele alea cu alergatul prin Marriott, erau in urma rau, cand a fost botezul fetitzei. O sa incerc sa sap. Promit.

Mergi la inceput

Meme sunt de acord cu tine. Si eu m-am gandit la fel cu separation anxiety. Vladut e clar foarte mamos, tot timpul vine la mine si "ma iubeste", adica se joaca o bucata apoi vine la mine si pune capul pe unde apuca (depinde de pozitia mea) si apoi isi vede de ale lui. Si chestia cu controlled crying din experienta mea (eu asa am reusit sa-l dezvat de dormitul in brate pe la 4 luni) tine cand e f. mic bb. Acum nici macar nu am incercat, ci o iau cu binisorul in speranta ca va reveni la bunul obicei de a se culca singurel seara. Aseara nu a plans pentru ca am stat langa el pana a adormit si am vb intr-una de mi se uscase gatul . Eu i-am pus draperii in camera lui bb in speranta de a prelungi somnul de dimineata (si parca nu se mai face nici asa cald cand bate soarele ca nu am AC ).

Poze

Mergi la inceput

Kid pe mine ma blverseaza faptul ca la noi a aparut dupa kk moale, el nu a fost deloc constipat (in mod normal face de 3-4 ori pe zi). Si chiar cred ca mi-a purtat noroc .

Crd ca v-am tampit cu ataea explicxatii de kk. Incerc sa ma opresc aici

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

eu ma supar oficial pe urmatorii: mamele care se duc la electrostimulare si masaj ca sa fie frumoase, pe cele care au soti care plimba copiii, pe cele cu soacre bune, pe caruciorul turcoaz al lui Simo, pe Miruna ca e prea avansata pentru varsta ei, pe Milan ca e prea frumos, pe Vera ca are o Iulia adorabila, pe Codrutza ca Petra face kk la olitza, pe Kristinutza ca Radu al ei se ridica in picioare si Alexandra mea nu, pe Locca ca e in parc cand eu nu sunt si mai revin. Ma supar pe toata lumea. Si ca aberati aici la greu despre ce fac bebeii, ce zic si alte prostii d-astea care nu intereseaza pe nimeni! Nah!
acu' sa nu ma credeti de tot, dar am creierii umpluti cu seminte de scandal citite prin partea ailalta, hi hi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, stii ce ar fi tare? Sa scriem mamicilor respective sa ne zica ele cam pe la ce capitol au fost fazele, ca nu prea avem timp sa cautam.
meme, sanatos sa fie bebe ... si fetita daca asta va doriti.
Alexuta, oau, felicitari, 3 ani de lasat de fumat e impresionant! Si eu am fumat mult inainte, vreo 13 ani.
Irina cuscra, sa ne dai vestea buna cit mai repede! Cit despre Vladut, of, sper sa nu fie nimic grav. Si Miruna a avut diaree saptamina trecuta (am exagerat cu inghetzatzile, piscoturile, frisca, etc, nici nu va mai spun), si i-am dat Biotics. Eu sint fan Biotics. Cite pliculete ii dai pe zi?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput