Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MARCH,PAI normal erau trei vaccinuri,dar au mai adaugat unul pt ca au inceput sa apara din nou cazuri de rujeola,am impresia...asta e,ce sa facem daca nu suntem in romania?ce face ioana,ati trecut la diversificare serioasa?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mai dar Denisa o fi ajuns?
Zicea ca astazi...
Daca era sigur intra ea sa ne salute si sa ne zica cum a fost reintalnirea Emmei cu tati

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki., Mirela sper sa treceti cu bine peste noaptea asta si fara febra.

acum chiar ca plec.
pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

GIOVA,EU intelesesem ca pampersii tineau loc de pluta sau colac.neuronul meu mic ,bleg si cret...deci o sa-l duci si la strand,atunci cred ca ma incumet si eu
TEOLINDAFAZA CU BUTOIUL,SIGUR O SA-I placa papanasului la balaceala
MARCH,daca vrei iti zic eu din ce mi-a zis mie sa-i prepar:morcov,cartof,fasole verde si praz+carnitza.apoi i-am mai schimbat cu ardei,dovlecel,pastarnac,telina,patrunjel,depinde ce am avut prin casa...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mirelus, Ioana mea doarme dusa inca de acum 2 ore, am avut musafiri azi tocmai la ora ei de somn, a venit socrelu si i-a adus fetii cadou ca i-a iesit dintu 10 mil, asa ca am plecat pe faleza cam obosite, eu am tot sperat ca o sa adoarma, da de unde ca-i faceau ochii ca girofarele dupa oameni, frunze, pescarusi, etc si mi-a adormit in fata portii la intoarcere.
Diversificam pe naiba ca am impresia ca o cam lalai. Nici nu stiu cat timp o sa-i mai dau la fata supa si suc!!! Sa incep mai intai cu piure de fructe sau de legume? Am o gramada de intrebari pe tema asta si din ce citesc mai mult din aia sunt mai bulversata.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

MAi eu sfaturi de diversificare nu mai dau decat contra cost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

ia uite busines-woman unde era!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Danielooo pai io am plictisit deja si moderatorii cu schema mea de diversificare si rapoartele cu ce am in oale pe foc, ca doar io am 5 mese de solide pe zi.
ANA de France... mai bucura-te cat mai poti ca eu sa stii ca am ajuns deja sa ma gandesc ce sa ii mai fac de papa. Asa ca... d-aia ma mai intorc si io la mosii si stramosii nostri, recte la mamaligi. Sincera sa fiu n-am facut in viata mea o mamaliga... maine ma apuc de ea din timp ca de nu mi-o iesi... sa nu las copilu' nemancat.
Dar.. nu ... ca vorba Dianei in orice casa "iexista" un borcanel pt zile negre.

Mergi la inceput

Asa si sa va mai vand un pont... azi i-am facut compot de visine. La final am pus si lamaie.Visinele le-am zdrobit si i le-am pus in branzica in seara asta iar zeama i-o dau suc zilele urmatoare

Mergi la inceput

Asa si pt ca m-am plictisit sa vb singura ma duc sa fac un dush sa citesc din gheisa si sa fac o incantatie catre mos ene.

Noapte buna pe maine dimineata vesele si calme!

Mergi la inceput