Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MARAKI,i-am dat paracetamol in solutie,si eu m-am gandit ca-l ajuta sa treaca peste dureri.a facut febra angelos?acolo,la cat timp te mai duci la cantarit,si la cat timp mai are vaccin?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu a avut timp sa faca febra pt. ca imediat cum am ajuns acasa i-am bagat supozitor iar dupa 6 ore inca unul.Pana acum a fost linistit, doarme si trebuie sa il scol sa manance lapte cu cereale,ultima oara au fost fructele la 18.00 Ne mai ducem la 10 luni daca nu ma insel.Dani e mai grasut, al meu are 7180gr. la 69 cm iar caputul 40,5 Pupici, ma duc sa fumez o tigara dupa care il scol pe Angelo

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ma Monica , da' n-ai zis tu ca nu-l mai trezesti pe Angelos la masa? Intreb si io...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Janina felicitari pt. belet. sa ne zici cum fu la concert.
Nico chiar mi-a fost dor de tine. la placintica si bafta la ultimul examen.
Cata nici Marco nu face niciun pas, dar are timp.
Anasebe, poze numai daca imi face tipa aia, nici nu m-am gandit. lasa ca-l pozez cand mergem la piscina.

Gagicute va in .
merg in patut, e bine ca a plouat si e racoare.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mirela da de ce 4 intepaturi? Uf bietul bebelus! Pupici la Dani sa-i treaca durerea de la decalotare si sa treceti cu bine peste noaptea asta! Si mai termina cu scuzele ca nu cred ca este cazul, stii bine ca suntem alaturi de tine.
Giova, suuuper misto cu Marcolino la piscina!! Auzi, dar in piscina aia intrau numai bebelusi si mamici sau dimineata se antreneaza si aia de la polo?
Maraki, care se uita la serial ce face Angelo? Se simte bine dupa vaccin? Sa dea domnu` sa nu mai faca febra!
Nico sa stii ca ne-ai lamurit!! Despre ce era vorba?
Ma fetelor? Voi nu va ganditi ca suntem vreo 40 de femei pe aici? Pai voi vreti sa fie numai lapte si miere? Si doua daca am fi si tot ne-am mai "parui". Fiti serioase, chiar nu va asteptati la asa ceva? Bleah, mi-e si sila sa mai vorbesc despre asta ca deja este epuizat subiectul!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Chiar asa Janina ce misto ca mergeti la concert! Uf, ce as mai merge si eu...Sunt fun Depeche

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

No, ajuns si eu pe acasa. Peste vreo doua ore jumate plecam la inot si gata cu activitatile pe ziua de azi.
Giova, tare frumos suna ce ai povestit tu acolo. La piscina unde merge mandra la inot nu au cursuri pentru copilasi asa de mici. De fapt am vazut ca de la patru ani au cursuri. Mie, personal, mi-e cam frica sa ma duc la bazin cu piticul. Adica sa intru in apa cu el. Pun astia atata clor in apa ca nu stiu cat de sanatos e pentru bebelasi asa de mici. E drept ca n-am intrebat, dar stiu ca pe vremea cand eram in Belgia era o adevarata problema cu pusul clorului in apa.
Dar vom ajunge vara asta pe la lacul Michiga, un lac imens si cu o apa foarte curata asa ca o sa incercam acolo sa il bagam putin in apa. Doar ca de obicei e o apa asa de rece...
In lacuri micute si murdare, avem si d'alea, nu ma incumet sa il bag.
Mirela, sa va fie de bine vaccinurile. Pupici la Dani, curajosul. Si o pentru nenea doctorul ala care a tras in halul ala de putza lui Dani.
Cata, te inteleg si nu trebuie sa te scuzi. Si te cred si ca Bia se ridica in picioruse din fundic. Si Peter face acelasi lucru, dar incerc sa nu ii dau satisfactie. Si pune poza aia, cine are chef se uita, cine nu are, trece mai departe.
Nico, chiar imi era dor de pupacioasa sectei.
Janina, eu ma uit destul de des pe culinar si chiar am facut cateva retete care au iesit super, adica familionul a fost multumit.Iar centru ala de creativitate, acum mi-am dat si eu seama cum suna, e un loc unde merge fiica-mea si pierde timpul, construiesc cate ceva, se mai alearga, mai citesc una alta.
Si ce fain ca vei merge la Depeche. Mi-am amintit de vremurile din liceu...
Maraki, pupici lui Angelo.
Oare pe cine am uitat?
Hai pupicei, ma duc pe terasa putin ca se maraie Peter.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Astery, tu ii dai piure de legume lui Razvanel? Din ce il preperi?
Eu sunt inca la supa si suc de fructe si ma gandeam ca ar fi timpul sa-i dau si eu solide..sau nu e?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki nu avea colac, il tineam eu. i-am dat o pluta dintr-aia dar a bagat-om in gura, asa ca mai bine fara. erau colace, dar nu pt. bebei asa mici, pica prin el.
Apa a fost calda inauntru sauna, si lui nu-i era frig deloc. de la cat s-a zbenguit... te cred si eu.
Pai el e obisnuit cu apa in urechi, ca doar cu capul in apa sta si in cadita, doar fata e afara.si nu am avut probleme cu el, pana acum.
Mirela imi pare rau pt. dani, dar si Clau l-a decalotat pe marco si a sangerat putin, dar nu l-a durut.
Noi vrem sa mergem in weekend la strand unde e scump, dar merita si vreau sa-l bag in bazin.
Daniela nu e bazin olimpic, este o piscina la un club privat. acolo mai fac si cele exercitii.

Apa era curata, aveau ferestre frantuzesti pt. aerisire si o gramada de veluxuri.
Chestia e ca am dat 100.000 taxi, 40.000 pampers de unica folosinta, 250.000 lei inotul.
Daca bne-ar duce tati ar fi mai bine. caci eu nu ma incumet sa iau masina si sa merg cu bebe pana acolo.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

buna seara!

Iaca am terminat si eu de citit.

ASTERY - suc poti sa ii dai intre mese... cum zicea Diana... pe tot parcursul zilei. e bun ca il si hidrateaza pe bebel. Iaurt i-am dat de la 5 luni.. deci mai ai putin.

MIRELa - ce dorctori nebuni pe-acolo fratee.(Dani sa treaca supararea.

NICOLE - bine ai revenit. si tie si pt placintica cumintica.

GIOVA - cu lectia de natatie!

ANOO - de cata vreme iti zic sa ducem puradeii la apa?
Cauta si matale un bazin ca ala din Buc. Noi e al dracului de departe. Io nici macar n-am cada sa exersez cu el.Dar las' ca fac io rost de-un butoi sa il pun in curte

In seara asta aveti conferinta la Marriott?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput