Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 18
J G spune:
March o sa filmez si iti trimit, pacat ca nu poti sa vii! sa-ti zic ce am facut cu supa - 3 zile i-am dat chioara, dupa care am inceput treptat sa i-o ingrosh blenduind legumele, acum suntem aproape de piure ca si consistenta. Am mare noroc ca nu face deloc nazuri la papa, de pilda supa-crema baga in jur de 100+ml. De maine ii dau suc de mere, abia astept sa vad daca-i place. Deocamdata ma distrez facandu-i de papa dar cred ca nu mai e mult si o sa ma plicti, e aceea astept cu interes epoca iaurt-gata-cumparat+banane-din-copac+cereale-din-cutie.
Lili noapte buna!
Irinooo... vorbesti serios?
Ma bag si eu la TV si somn.
J si Carla (05.02.2006)
maraki spune:
Astery pai nu puteam sa il las cu masa de la 18.00 doar cu fructe
l-am trezit saracul, a inceput sa planga, l-am luat cu frumosul pana a inceput sa gangureasca si sa deschida gurita la lingurita
Daca-i dadeam bibe manca doar 100 ml
Acum astept sa adoarma ca sa intru la dush.Dr. a zis sa nu il mai trezesc de la 20.00 in sus dar uite ma cam incurc in programul de masa pt. ca are iaurtul in plus.
March, asa cadou mai zic si eu![]()
Nu va mai speriati cu diversificarea, idei se gasesc ![]()
Fetelor tare greu imi este sa-i dau vigantolul, isi face sila si imi este frica sa nu vomite!Astazi bineinteles ca al meu sot m-a spus dr-ei ca am luat premergator
Nu este bine asa devreme insa 5-10 min. cat il tin eu cand sant ocupata si trebuie sa dea aerul afara e ok
Daca am mai scris despre asta sorry
am uitat ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
T_Ioana spune:
Si eu, la fel ca Irina,am hotarat sa o las mai moale cu forumul. Vad ca ipocrizia e in floare - fetelor, fara suparare, cele despre care vorbesc se simt, cu siguranta!
E uite ca eu una nu am chef sa citesc despre cum s-a kkt fiica lui Uto, sau cat a mancat si cat a varsat, sau cum il "rasplateste"ea pe barbat-su cu cate o felatie si cum o rasplateste el cu remarci de genul "Iti arata sanii ca ai catelei noastre Nera"........
Au fost voci care s-au scandalizat de lipsa de bun simt, a mea, cu siguranta..dar eu nu sunt dispusa sa citesc experientele sexuale ale nu stiu cui....stiu, o sa se spuna iar ca nu e cazul sa citesc daca nu imi face placere dar eu am avut tot timpul impresia (ce-o fi fost in capul meu
) ca aici vorbim despre copiii nostri, ca practic facem un schimb de experienta si ne dam sfaturi constructive.....pentru detalii din viata intima a anumitor persoane eu una nu sunt amatoare.....
Stiu ca multe v-ati suparat pe cele care am avut ceva de spus vis-a-vis de asta insa asta confirma mute lucruri.....
Poate pe privat o sa se poarte mai multe discutii pt ca am remarcat ca sub acoperirea acestor mesaje private, multi viteji se arata!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Mi s-a atras atentia ca tot ce am scris a fost prea dur pentru Bianca.....sa ne intelegem: eu nu am nimik cu fetita, asa cum nu am nimik cu nici unul dintre copii (Doamne fereste, departe de mine gandul asta), toti copiii nostri sunt perfecti...eu am ce am cu ideea fixa a lui Uto sa ne detalieze la minut programul ei si al fetei ( cu TOATE ocupatiile). Mai, degeaba sariti la mine, va dati seama ce s-ar intampla daca din cei 72 de bebelusi doar jumate ar avea programul zilnic detaliat......ne-ar da afara moderatorii.
Ca sa rezum, Catalina, fa-ti o pomana si nu mai scrie si tu toate cacaturile de amanunte ca nu tu esti cea mai importanta (indiferent ce parerere ai avea tu despre asta)......toate suntem CELE MAI IMPORTANTE!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
luizza spune:
Buna fetelor............
T-ioana![]()
Desi nu scriu sa stiti ca citesc........tot timpul si probaqbil sunt multe ca mine,nu am intrat sa zic ceva de copilul meu.....ca deja asta nu mai e de mult un subiect aici pe forum,de fapt copiii de ianuarie -februarie......nu mai sunt un subiect interesant....asa cum a zis si Ioana mai sus,deja aici este un loc fiecare a se lauda ce si-a mai cumparat,cat a mai dat......si asa mai departe....eu m-am inscris pe forum inca de la inceput......dar am abandonat inca de la odisee cand am vazut ca fiecare inncearca intr-un fel sau altu sa arate ca-i mai tare..........de asta s-a ajuns si la situatia asta.....
asa ca dragelor.....imi pare rau ca s-a ajuns aici.....si pe viitor incercati sa fiti un pic mai subiective in ceea ce privesc copilasii......care sunt superbi toti....
si va spun ca daca va fii un oarecare respect aici pe acest forum multe mamici de ianuarie februarie vor scrie,care va citesc din umbra...si care s-au retras din anumite motive
Dana ENE,Ralirali,Florini,Mira si tuturor celor mai active pe forum
luizza spune:
T-ioana,poate chestia asta trebuia sa i-o zici pe privat(ca tot se poarta) Catalinei ca probabil cand va citi nu-i va cadea bine,cum nici mie nu mi-ar fi cazut bine daca cineva ar fi spus asa de mine,![]()
Dar oricum te admir ca macar ai curajul de a spune tot ceea ce simti in fata.....si nu pe la spate
maraki spune:
Luiza daca nu ma insel astazi toata ziua despre bebelashi s-a discutat...vrei puncte?![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
diana12 spune:
Ete, ce de viteji se arata...
Ioana, mie deja mi se pare deplasata ramarca ta. Nu am nimic cu nimeni, nu sunt in nici o tabara, dar atata timp cat este un forum public cred ca fiecare poate scrie tot ce vrea si ce nu vrea, atat timp cat nu se incalca regulamentul.
Si nu obliga nimeni pe nimeni sa citeasca. Ai chef sa citesti bine, nu ai chef la fel de bine. Acum nu putem impune cuiva, eu vreau sa scrii doar ce vazul meu accepta. Vorba lui March, suntem atatea doamne pe aici...
Oare Catalina e prima care a folosit aceste expresii? Oare nu s-a mai discutat despre "ma asteapta sotul", "ma doare cand mi-o pun, la voi cum este?", etc. Candva amuzau chestiile astea, acum vezi doamne ne fac rau la vaz.
Iar subiecte in afara de bebei tot au mai fost si mai toate fetele au participat si s-au amuzat, asa ca Luizza aici ai c-am dat-o in bara.![]()
Si e normal sa se discute si altceva in afara de bebei ca altfel am lua-o pe aratura sa vorbim doar de diapers, kk, diversificare, etc.
Iar faptul ca la multe le-a pierit cheful sa scrie pe forum foarte bine. E decizia lor si sper sa le treaca, daca nu, stau in conferinte, unde se simt mai bine.![]()
No, sper ca maine sa fiti in toane mai bune.
Andiaroro, astept sa vad cate nasuri ai taiat.![]()
03/02/2006 si
25/04/2000
utocatalina spune:
Neata fetelor..bag doar un
pentru o persoana insipida, inodora si incolora si trec mai departe!
So...am primit cereri sa pun pozele cu Bia in picioare
, asa ca am facut-o, chiar daca nu ne-am asteptat rindul frumos la coada, dupa alti bb nascuti inaintea noastra ca, cica,n-avem voie sa fim precoce ca dauneaza!
Asa ca sunt la semnatura pentru cine are placere!
Acu, Mirela sorry pentru Dani cu atitea intepaturi basca decalotatul..macar acum a trecut peste..noi vaccinul de 6 luni il vom face probabil la 6 luni jumate..doctorita plecata in concediu!
Giova misto ca i-a placut apa lui Marco..basca ca a si cazut frint...vreau si eu, mai ales ca ai zis ca sunt si conditii...trebuie sa fie tare fain..astept weekendul poate ajungem la socrii la curte, ca au si piscina, dar cum nu cred ca fie apa prea calda Bia va sta pe uscat si se va uita la noi!![]()
utocatalina spune:
A..ca am uitat..buna treaba cu uleiul de floarea soarelui pentru cojite..am facut si noi ieri masajul cu ulei si am reusit sa indepartam o mare parte din coji, dar peste 2 zile facem iar...macar sa scapam de ele!![]()