Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna fetelor! Am reusit sa citesc in fuga de la ultima postare si as vrea sa o salut pe Miha2006 din Deva. Nu stiu daca ne cunoastem, noi am plecat acasa de la maternitate pe data de 21 nov. 2005, poate, totusi, ne-am intersectat pe drum .
Melku multa sanatate fetitei tale.
Fug, ca protesteaza Albertozelul.

Adelina si bb Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

fetele!
RYPLEY:draguta si saritoare cum te stiu!Cred ca numai pe noi doua ne sperie gindul ca ar putea intepa vreo dihanie copilul!!!Poate esti in continuare draguta si-mi explici care-i treaba cu stiloul..ce e? de unde? cit?cUM?
LEEA:la fel de disperata eram si eu!!am tot scris p`aci...Mititelul cred ca are dureri groaznice..Hai sa-ti spun ce mi-a zis (super)med meu sa incerc:
Regula :nu lasi copilul nefacut, mai mult de 24,36h!!
piure de piersica+caisa+para +iaurt
suc de portocala(super rezultat)
evitat supa de morcov si prea multa carne
cit mai multe lichide(apa, suc de fructe, lapte ,etc)
ciorbita cu bors
DUPHALAC(pe care l-am incercat si-l recomand)=ii dai copilului si 3 sapt daca e nevoie!!5ml/zi, dimineata in timpul primei mese==iti garantez succes total.Tudor a scapat definitiv de constipatie(maninca si orez si nu se mai constipa)
Debridat(eu nu l-am incercat)
Ceai de musetel (slab) cu miere (de la mag) si LAMAIE
Bagat supozitor cu glicerina decite ori e nevoie sau TERMOMETRUL clasic in fundulet si tinut acolo 10-15 min, pina face...sper sa-ti fie de folos, eu asta am facut si am scapat copilul de necaz
Sa traiasca bebelusii ce maine aniverseaza ceva lunisoare implinite(sa nu se supere ca nu le zic pe nume!)
Suntem bine, iesim la plimbare la 8,00 dimineata si la 9,30 suntem inapoi clociti deja, n-avem nici un dintisor da mestecam usor biscuite cu gingiutele, bem apa plata cite 500ml /zi, somnul s-a redus la doar 2 reprize (a cite 1,5h)la 11,00 si la 17,00)am pornit-o usurel, mai mult tiris,da`buselea, ne place sa ne rostogolim mult si zicem toata ziua PA-PA-PA-PA
Dca intereseaza pe cineva :AM LUAT BEBELACUL DE LA SECT 2!


PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Ultima isprava a lui Albert: si-a tras soseta din picior si atat a tras cu dintii de ea, pana i-a facut o gaurica. Roade tot ce prinde!

Adelina si bb Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Felicia ,merci mult pentru sfaturi ,ii dadeam si eu absolut tot ce ai zis si tu dar am intrerupt dupa 2 sapt. de la externare ,ambele pediatre la care ma duc mi-au zis ca e suficient 2 saptamini!
Am sa-i dau biotics de maine ,debridatul nu mi l-a acceptat niciodata ,asa ca nu pot sa-i dau ,de simbata papa doar supa de morcov si laptele cu mucilagiu!
Chiar nu stiam ca si Ilinca a avut enterocolita ,desi citesc aproape zilnic ,imi pare rau !Dar ma bucur ca acum e bine ,multumesc inca o data!
Leea ,ce baiat mare ai ,sa-ti traisca !Am impresia ca i-a luat pe toti la greutate si inaltime ,felicitari!Imi pare rau ca aveti probleme cu constipatia ,chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc ,Orlando a fost constipat pina pe la 0 luna jumate dar si-a revenit de lasine !Sanatate multa!!
Cuscra, ne facem noi bine si abia asteptam sa o vedem pe Mirunica live ,pupicei !!

Fetele ,care v-ati operat de apendicita ?Cum se manifesta ,cum sint durerile??Pe mine azi m-a omorat o durere de burta si mai mult in partea dreapta ,nu trece cu nimic ,am luat o gramada de pastile !Asta mi-ar lipsi acu' ,taietura linga taietura :((((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Va doresc o noapte cat mai linistita ,ma bag la patutz ca ma doare burta de mor ,somn usor!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Madutza,durerea de apendicita e intrade-var mare si te ia si te lasa.Trebuie sa mergi almedic in cazul in care nu te lasa si sa vezi despre ce e vorba ptr. ca eu am stat prea mult si sa perforat si ..cred ca stii ce e aia.Sanatate multa.
DAYSSY moammma ce scumpic e flacaul tau.Pai a mea micuta nu sta singura pe fundut nesprijinita.
Fetelor eu ma chinui acum cu slabitu .La voi cum este la capitolul asta?Nu ma incape NIMIC din hainele dinaintea sarcinii.Precis voi nu ma bantuiti pe aici la orele astea dar din pacate eu numai acum pot.Noapte buna ,va pupik

Vanessa lui mama
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/7ce3re2]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetele!!!

Alexandrina frumoasa nastere!!! Asa as mai naste si eu de o mie de ori! Dar si eu ma gandesc si planuiesc bb2. dar...din cauza cezarienei abea de la 1 an in colo pot ramane! Si parca as mai sta vreo 2 ani pana sa-l fac.

Daissy sa-ti traiasca ghiduselul.!!!

Roxi si Pineaple sa va traiasca fetitzele si sa se faca mari si frumoase!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata! dorim multa sanatate bebelusilor bolnaviori, le tinem pumnii sa se faca repede bine! la fel si MADUTZEI , sper sa fie alarma falsa, nu o criza de apendicita
noi suntem in continuare fara dintisori, mama nu mai zicem decat rar, acum avem alte preocupari... nu stiu de ce Serban nu vrea sa stea pe burta, n-a stat niciodata, ca la 5 luni statea deja in fund fara sprijin, iar mai nou nu vrea nici in fund, direct in picioare i-ar trebui, lucru care stiu ca nu e voie pana nu se ridica singurel.
mare noroc am cu voi... de multe ori cineva pune o intrebare de-a mea, se vede ca avem copilasi de aceeasi varsta...
cu caldurile astea e groaznic, eu stau la etajul 4, ultimul, e o caldura si noaptea cu toate geamurile deschise, dar nu la bebe in camera ca ma tem de curent , el doarme numai dezvelit...
la multe luni celor nascuti intr-o zi de 21!
va pup si poate intru mai tarziu

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Maduta,eu sunt operata de apendicita,si-am taietura langa taietura...
Pe mine durerile m-au luat pur si simplu prin colici,spasme pur si simplu...a fost nasol,pana au diagnosticat o amarata de apendicita,a tb sa trec pe la 3 medici...pana la urma,durerea mi se lasase in jos,abdomenul era acut,tare,stateam incovrigata,nu mai puteam sa ma ridic,pur si simplu,stateam ca o baba cocoshata!Dar durerile erau ATROCE!ma durea si uterul,sau,ma rog,asta era impresia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata' fetele!
Abia m-am intors de la dr. de familie ,m-am dus la ea si nu la spital pentru ca nu aveam timp si cu cine sa-l las pe bb mai mult ,o juma' de ora a stat tati cu el ,cica n-ar fi apendicita ,m-a intrebat ce am mincat ieri ,ca e indigestie ca e colonul plin cu toate ca eu stiu ca nu e :))) .In mare m-am mai linistit ,ca mi-era groaza de o operatie acum si internare in spital ,nici n-as avea cu cine sa-l las pe pui.Mi-a dat nospa si cam atit ,bun lucru e ca m-am programat la niste analize ,maine dimineata ,tot ce se poate face ,ca in ultimul timp am o stare generala proasta ,ameteli ,chestii ...
Va multumesc pentru raspunsuri si urari ,va pupicesc pe toate!
Orlando e bine ,azi nu a avut nici un scaun ,multumesc lui Dumnezeu ,sintem pe drumul cel bun bag seama !!
AAA ,sa nu uit ,de vreo 2 zile doarme pe burtica dar nu stie sa se intoarca ,asa ca-l pazesc :))),sper sa invete curind sa se intoarca !


ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput