Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, merci mult pentru raspuns, o sa incerc si eu !
Da mai Miha, suntem ceva leoaice!

Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Cititi aici!am ras cu lacrimi!

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=618

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

M-a apucat melancolia. M-am uitat prin filmuletele din urma (avem facute peste 5000 poze+filme, dar dupa fiecare descarcare selectez pe cele mai frumoase si le pun intr-un folder special) si am gasit unul de la botez. Ia uitati-va ce mi-a scuturat-o popa ca au inlemnit toti cand au vazut. Cica sa se scuture de toate pacatele. Nu avea decat 6 saptamani.
Nu-mi vine sa cred cat a crescut. Mai ieri nu-si tinea nici capul bine si indata pleaca la plimbari... Va mai aduceti aminte discutiile de genul: "vai, copilul meu are cap de alien", "copilul meu nu are gat, oare sa-l scot de cap la baitza?"?

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,
Negaracristina Elise a ta e super bestiala. Unde ati gasit preotul ala care s-o scuture pe micuta in halul ala? Ce pacate avea? Sau a aplicat regula copii trag toate pacatele parintilor?
Si Dragos defriseaza de zor dar mai ales capul mamei si ii place la nebunie cand spun auuuuuuuu. Rade de zor. Azi am facut Ar-ul. Sper sa fie ok, ca la noi in galati cam bantuie rujeola printre copii.
De cuscra Melku mai stie cineva ceva? Sper sa fie ok si sa fie sanatoase. Multi pupici pentru ele
Azi cand am fost la vaccin am fost doar un baiat si muuuuuuulte fete si tare mi-a venit pofta de o fata, numai ca tata nu vrea sa auda de un alt bb. Cum sa fac sa-l conving?
Tare as veni si eu la intalnirea voastra numai ca sunteti asa deeeepaaarte......
Aaaaa jumperul face toti banii. Dragos sare in el si rade continuu. avem si poze . Harca asta de aparat nu face si filme si ma enerveaza la culme.
Multi pupici la bbi bolnaviori si mamici bolnavioare si sa va faceti bine repede.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hai ca m-a corupt CristinaH , cred ca venim si noi la intanlire , dar nu promitem nimic sigur.

Dar , (asta in cazul in care nu ne intanlim cu ea ) , cum ajung eu la intrarea dinspre tei???? Ies de la metrou , fac dreapta si apoi stanga ca sa ajung spre circ. Prin dreapta e intrarea in parc? Hai Noki , "lumineaza-ma" tu ca de aici raman blocata. Si daca intru in parc pe acolo....unde ma duc , cum ajung la ronduri ?

Fug la baita si daca e poate ma lamareste cineva pana atunci.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Dassy, super scump Dragos!CE model de jumper ai , nu cred ca am mai vazut?Se suspenda de tavan?

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Se suspenda de tocul usii. E Jollyjumper ceva din Canada parca. Multam de aprecieri.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai fetelor da' ce copii frumosi avetzi!!!

Si eu vin maine la intalneala mai mult ca sigur, o sa imi iau papa dupa mine ca de...mancam pe la 17.30-18 dar....nu-i bai ca papam de n-avem aer. O sa ii fac branzica oare tzine o ora??? Daca o iau din frigi tzine o ora??

Acu' va pup ca ma duc la nani cu Sotzul meu ca poate iese ceva!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

BUNA SEARA!
CRISTINA NEGARA: de nu-l scuturam eu pe popa ala da-l gasea ala de nu-l pomenes ei( adica)Bietul copilas, sa-i rupa coloana si alta nu..trebuia sa-i faci reclamatie la protectia consumatorului, ZAU!!
ELA nu-ti pot da nici un sfat pt ca e chiar o treaba serioasasa dea Dumnezeu sa fie doar de la caldura si sa treaca repede.Sa va faceti bine repede
Avem si noi o (noua!!)problema: finutul nostru (are 1an si 1 luna) este de felul lui mai energic si nitel mai galagios.Citeva zile ne-am intilnit mai des si Tudor ,"ghiocelul" meu, s-a speriat , a plins , etc.Problema e ca a prins o teama de copilasi, de n-am vazut.Nu se poate apropia copil de el , ca incepe sa plinga(la adulti n-are nici o treaba!!)Daca se apropie o mamica sau un tatici cu un copil, cei mari il pot lua si in brate , dar copilul sa nu-l vada prea aproape??!!Voi ati patit asa ceva??L-o tine mult??
La intilnire ..e ora de somn(17,30--19,00), avind in vedere problema mai sus enuntata..., voi va cunoasteti...
Noi iesim afara pe la 8,30 cu piureul de fructe la cutiuta, iar la 10,30 suntem deja in casa unde facem nani pina pe la 13,00-cind papam laptic.De pe la 14,00 pina la masa de carnita cu legume, punem in mijlocul sufrageriei (care e marisoara si numai pe margine ocupata de mobila) un cearceaf si "facem" ca rima, ca ; catelul, testoasa, si alte animale din cartea de bucate
Am inceput(tinut de mami de manute) sa facem aprox 20 de pasi/repriza
Am facut prima baita in cada mare cu ratuste si ne-a placut tare mult!!
Ne supara ceva in gingia de jos ca mereu dam cu limbuta acolo
LA MULTE LUNISOARE COPILASILOR NASCUTI IN ZILE DE 24,25 ,26, 27 , 28!SA FIE SANATOSI SI SA-SI BUCURE PARINTII!!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello-hello!

De la intrarea catre Circ - cand ai circul drept in fatza - trebuie mers pe aleea lunga si plina de copaci si umbra - numita chiar asa: Aleea Circului. pana la circ.

Si propun o SCHIMBARE DE PUNCT DE INTALNEALA - CHIAR LA CUPOLA CIRCULUI, INTRAREA DISPRE STEFAN CEL MARE - METROU - ca de acolo vine cea mai mare parte din gasca. Pe Bulucel o s-o preiau io, ca vine de pe Tei. Asa e cel mai simplu, ca vorba aia, se vede guguloiul de cupola de peste tot.

Ilenutza - ai intrat cu povesti de ras, in loc sa ne zici daca vii sau nu. Adica ai omis esentialul.

Negara- io-s fana Elise, deci ce sa mai zic..

Pitic- scrie prin Capraru ca unii copii sunt cam speriosi in perioada asta, mai ales la pes straine. Amu, daca la voi e frica de bebelaci...asta e. Tot acolo scrie ca e temporar si ca va trece si ca nu trebe fortati sa stea cu pers care nu le fac placere.

Dayssy- arata suuuper tate investitiile. sa le folositi sanatosi!

Gata, fug la nani. Daca pot, ca mooooooooor de cald! iar daca IO-leuletz calduros mor de cald, inseamna ca e cald rau, nenicule! Nopate buna fetelor dragi!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput