Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

!
Noki vezi ca Buluci a zis ca joi se duce la Tutunaru. Asa ca mai ramane miercuri cand va fi varful caniculei. Iarasi nu pot veni Sorry! Dar eu zic sa nu stati dupa mine, ca eu sunt cam aglomerata acum, nici nu stiu ce va fi in viitor cu succesiunea asta
E vorba de apartamentul lui bunica-miu, care a murit acum un an, iar rudele mele s-au decis sa hotaram soarta lui. Deoarece parintii mei nu au scoala multa trebuie sa ma implic eu, mai ales ca am crescut acolo.
Cu lista vad ca nu e lumea decisa, iar eu nu mai am timp de nimic, deocamdata e mai las asa si mai astept pareri.

Eu ma rog sa-i dea Dumnezeu sanatate sau sa aiba grija de el daca e plecat la celuii care a inventat oala sub presiune ca m-a scapat de multa bucatareala. Azi am fiert carnea de vita de mori de pofta langa ea - se rupe cand bagi furculitza in ea.
Plus ca am alta metoda de a pregati masa - fierb mai multe legume cand fac supa Ilincai, le mai amestec cu ceva ton si gata! O salata delicioasa Sau mai faci un gratarel langa el, yami-yami (vorba Ilincai

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mandy multa sanatate! Si socrul meu a avut ZZ si a scapat, dar cu multa odihna si reducerea stresului la minim. Stiu ca e usor de zis, dar tu chiar nu ai ce face. Te-ai impacat cu sora ta?
Joy spor la lucru, sa termini repede!!!

Of, s-a inmultit numarul bebeilor Cred ca a mai ramas doara Natalici a lui Lavi... Sa speram ca scapa ea turma!
Ilenutza am uitat sa-ti cer in Botanica sa-mi arati scutecul. As vrea sa iau mai intai un pachet mai mic, de vreo 20. Sunt si asa ceva?
Dordia aoleu, ginerica e pestrit? Si Ilincutza da doar pe spate. Noi reusim sa le combatem cu celebra crema de galbenele.
Ela nici nu are rost sa-ti dau alt sfat decat: du-te la doctor. Nu m-as juca cu o astfel de eruptie.
Mara cica in Bucale canicula tine pana duminica (ora n-o stiu ). Deja astept sa mai treaca vremea asta, ca sa ma mai pot plimba. ieri la ora 6 seara nu era NIMENI in poli, niciun bebeu, doar Felicia nebuna o plimba pe Ilincutza.

Gata, cam astea ar fi raspunsurile, ma duc la blendaruit supa.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

OFFFFF, mai Ela toate pe capul vostru, imi pare rau de Dariuca dar cu sfaturile ma abtin ca nu ma pricep dar oricum nu suna bine. parerea mea e ca ar te sa o vada si un dermatolog. Sanatate muuuuulta si sa ne dai vesti bune.

BICULE bine ai venit, referitor la tantari eu folosesc parat de la Raid cu rezerva lichida, NU MIROASE, se tine in priza 8 ore noaptea si se poate lasa si usa sau geamul intredeschis si e ffff ok.

FELI mie mi se pare ok listuta pe oct.

MEMMSULICI tu stii pe unde vine, la iesirea din Hateg, inainte de Pui se face un drum la dreapa spre Nucsoara, el sta in Malaiesti, imediat dupa Salasul de Sus.

RYPLEY ca mare s-a facut Anutzache e o scumpa

CAMELIA DAN, si tu Brutus? Iaca deja suntem 4 leoaice... oare mai sunt? IU-hu, scoateti capsorul la lumina....

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna fetelor !

Nici noi nu venim la intanlire , e super cald acum de plecat cu Bianca de acasa la orele alea. Noi ca sa ajungem la h17 , ar trebui sa plecam de la h 15 si ceva de acasa (pana la metrou am ceva de mers , apoi pana la stefan cel mare trebuie sa schimb la dristor), asa c nu ajungem.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Mai dar nasol cu intalnirea. Eu pot veni oricand ca nu ne omoara caldura seara. Mai ales ca acum stiu exact unde e parcul circului si fac cam o juma de ora pana acolo!

Cuscra e pestritz ginerica dar...i-au mai trecut ca l-am pudrat cu pudra mentolata si...se simte ok. Tot pudra mentolata de la Elmiplant mi-am luat si eu!!!

Ela sper ca sumtetzi bine!!!Sanatate multa!!!

Ancris,Ralcat si Canutza sa va traiasca flacaii!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna fetele!
Acu am reusit sa ma elibereze, ca am bagat smotru la greu
Vad ca ziceti de intalneala...eu am o mare intrebare: Vine cineva cu taticul? Adica al copilului, ca al nostru.... Nu de alta dar al meu sot vine de la munca atunci, si de obicei iesim la plimbare asa ca nu cred ca-l pot lasa acasa. Mai nasol e ca eu joi nu pot ptr ca plec la Metro la cumparaturi, deci la mine ar ramane varianta ptr maine. Dar celelalte pot? Adica Buluci careia tre sa-i dam tel, [b]Bic[b/], etc.

Bagati aici, care are timp, o concluzie,o lista, ceva, ca sa stie si picioarele mele ce face si cum face.

Noi suntem bine, noroc cu AC ca ne scapa de multe belele

Ela eu stiu ca de obicei orice boala din asta contagioasa debuteaza ca o raceala, adica febra, maraiala, etc. Daca zici ca nu are febra si e destul de vioaie, poate o fi vreun dintisor, sau altceva. Bubitze asa mici si una langa alta nu poate fi decat pojar, ala iese mai mult pe fata si mai putin pe restul corpului. Eu iti tin pumnii sa nu fie decat o toana de-a Dariucai. Ia un de la noi si sa fiti sanatoase.

Ieri am schimbat iaurtzelul, adica am luat Campina si vad ca-i place mai mult Mirunei, adica dimineata a balotat un castronel de 300 gr de iaurt cu fructe.

Gata, ma duc sa bag si eu ceva la ghiozdan, ca-mi chioraie matele de foame

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, atuncea ramane pe MAINE, MIERCURI!!! ORA POATE FI SI 18, NU-I PROBLEM, SI ATUNCEA E SI MAI RACOARE!

Io tocmai am tras o portie de boceala: mooor de burere de stomac - de la cura, mi-e rau de nu mai pot, dar asta-i viatza, prin burta mi se tot misca ceva - sper sa fie bule de aer si nu vreun plod, Doamne fereste! , la pranz Sarah a debutat mancarea prin urlete imeeeeeeeeeense, apoi cand sa iau castronul din fatza ei, ca urma sa-si infiga labutzele in el, poc! ditai castronul cu mancare -full-full pe jos....evident a ricosat in toata bucataria care a devenit brusc o chestie culoarea mustarului, de la mazare. Apoi abia am mai reusit sa recuperez ceva sa-i mai dau plodului, care dupa ce i-am bagat pur si simplu pe gat vreo 4-5 linguritze a inceput miraculos sa pape...dar la fel de miraculos s-a gata treaba, ca nu mai era ce!!!

Asa ca cred ca ma intelegeti...

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, tocmai am vorbit cu Bulucel.

A zisca poate maine, ca abia asteapta sa ne vada...tra-la-la.

Deci ramane pe MAINE, MIERCURI, INTRAREA PRINCIPALA, DINSTRE BLV. LACUL TEI, CHIAR IN FATZA, AL RONDURILE DE FLORI, ora variabila, intre 17-18, stabilim maine.

Io ajung la 17, dar cine nu poate-nu vrea mai devreme, vine la 18.

Madau- io una nu vin cu Adila ca la ora aia e la serv.

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai eu o sa incerc sa ajung...mai rau cu tati ptr ca singur nu vrea sa vina...iar fara el nu avem cum sa venim noi Of, of, mai, mai!!!
In fine, poate il induplec sa ma aduca pana acolo, negociem cand vine acasa.

Noki ce mai patanie. Eu am intotdeauna in camara un borcanas de fructe si unul de legume pentru cazuri exceptionale, a se vedea si patania mea de ieri. Asa ca in caz de ceva, am cu ce sa dreg busuiocul.

Feli nici Miruna n-a cazut deocamdata de pe nicaieri. Sper sa nici n-o faca

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am adaugat poze noi. Activitatea preferata pe ziua de azi: Defrisat tata.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput