Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, ce rapide sinteti!
Bai, eu as veni, da' nu ma incumet sa ies din casa la ora aia! 18.00 mi se pare un pic mai fezabil. Noi trebuie sa mergem cu masina si sa strabetem Piata Victoriei la ora aia, si am inteles ca e aglomerat... si in caldura si la ora de trafic mare nu prea merge.
O sa mai intru rapid miine pe net sa vad la ce v-ati hotarit.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Am reusit sa va citesc asa printre picaturi!
Abia astept sa va intilnesc miine!
Daca skimbati ora, sper sa nu fie mai tirziu de 19!
Noki, please, suna-ma dupa prinz sa-mi comunici care ce si cum!Sau da-mi un sms, ca eu voi fi dimineata in China town(Europa), ma duc la cumparaturi!
Va pupacesc!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ce va invidiez ca va intalniti! Poate nu puneti poze, c-ati incurcat-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noki , super bine la circ ! Stiu aleea circului , normal! Dar nu stiam cum sa ajung in parc la rond !
Noi o sa ajungem pe la h18.
Cine mai vine? Pana acum Noki, CristinaB, Dordia....si atat?

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Acum am vazut...cum mai Memms nu veniti? Pai vii tu in tara si nu vii sa ne cunosti ?!? Nu e pacat ?

Bubamara , ce e mama cu tine de nu mai dai niciun semn de viata ? Hai si tu maine la intanlire...pupici tie si Mariei mica si frumoasa !
Sper ca nu am sarit pe nimeni de intanlire...

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Catutza draga, eu vin in tara dar nu ajung pe la Bucuresti... Ma multumesc sa va admir in poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pitic, eu cred ca finutul tau a facut vreun gest mai brusc de asta s-a speriat ghiocelul tau. Elise nu prea a avut contact cu copii mici, doar cu un verisor de 6 ani care a venit sa se joace de-a "Stai, bau, bau" cu ea. Bineinteles ca a plans ca s-a speriat, dar i-am explicat baietelului ca nu trebuie sa actioneze brusc in preajma ei. Am luat-o in brate si asa s-au mai indreptat lucrurile. S-a apropiat de ea, s-a strambat la ea etc. si a fost OK.
Noki, hai ca si tu omiti esentialul. Cum merge cu dieta? Facem galerie, or ba? O sa facem fan-club bebelusi de nov-dec, ca tare-s poznasi ai nostri!
Dordia, pe caldurile astea mai aveti chef de ? Ce pacat ca nu poti pune si tu filmulete, ca eu mor de curiozitate sa-l vad pe Stefanel cum ii tremura barbia la papica...
Ela, Melk, ce mai fac Dariutele? Sunt OK? Dati-ne vesti bune. Leea, cum e cu T.?
Mandy, cum merge tratamentul? Kris e bine?
La noi astazi AMR=0 pentru VARICELA. I-au aparut 2 bubite care nu prea seamana a bube de transpiratie: una la mana, pe degetul mare, si una langa ochi. Au cam 2 mm diametru, si parca se vede si un punctulet cu ceva puroi. Sper sa nu ne inecam ca tiganul la mal...
Fetelor cu intalneala: sa aveti parte de o zi senina si racoroasa ca sa va tihneasca. Si bineinteles ca steptam filme si poze.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am aruncat un ochi pe listuta si am realizat ca nu au mai scris de mult:
gabitaco, hai ma, si asa suntem putine moldovence, gabitzu, mai zi-ne despre voi.
bb_alinus, mi se pare mie sau e suparata rau pe noi?
lordra, cum merge cu diversificarea?

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

CATUTZO, tic-bic, MEMMSULICI vine sa ma vada numa' pe mine.
CRISTINAN, elise a ta e o scumpete de fetita, aproppo cum mai papa?

DAYSSY de unde ai luat jumparul si cat ai dat pe el? Ce fericit e dragos acolo manca-l-ar mama pe el...Eu in KK-ul asta de oras nu gasesc nimic, cel putin cand am cautat sc de masa am hoinarit o zi intreaga sa gesesc unul care se lasa pe spate... asta e.
PITICUT si Iulia plange dar la persoane nu la bbi, sper sa le treca si toanele astea.

BAI NOKI ce-mi place filmuletul cu TITI cand evadeaza ea din camera

, l-am aratat la toata familia, e ca un spiridus.

BULUCEL prin Ardeal nu ajungi intr-o plimbare? Hai s-o vezi si pe Memms si pe mine...

IULIA are bubite pe piept de la caldura si se pare ca o enerveaza, acu' asta e. La ea in camera, dimineata erau 30g si e uda toata, in conditiile in care sta intr-un body tip maieut, mai subtire de atat nu se poate.

May NOKY ce leoaica esti tu daca te plangi de caldura? Eu de la 40g in sus incep sa transpir, m-as intinde acu ca sarpele la soare, dar...

sa va distrati fain la intalneala sa faceti muuuuuulte poze

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput