Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 25
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
, am dat 100.000 asa> io, Adila si mama = 3 adulti + casina. Deci 20.000 de pers + 40.000 masina. Dar merita.
Mie imi place fff mult si la Snagov-strand, unde era cam 100.000 intrarea, dar de banii aia aveai consumatie. Asa ca noi nu mai luam sucuri, ca le cumparam de acolo. Dezavantajul e ca la intoarcere, prinzi aglomeratia care se intoarce de la munte, pe DN1 si e mai departe.
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Madutza10 spune:
BEBICILOR DE 26!MULTA SANATATE!!!
Noi ieri n-am mai ajuns la water park ,ca a inatarziat tati ,am umblat prin parc ,terase ,am ajuns la 12:00 acasa ,a dormit puiu la aer foarte bine !
E tare rau de caldura ,urla cat poate cind e traspirat ,bubite are putine,citeva pe gat si vreo 2 pe o manutza ,eu il sterg cu ceai de musetel ,atit ,fara creme ca traspira si e mai rau!
ancaloredana,iti tin pumnii sadai jos cat mai repede kilogramele in plus ,se poate ,un pic de vointa si gata !Eu m-am mai ambitionat si uitindu-ma la pozele de inainte de sarcina sau la fetele de pe strada ,alea trase prin inel si am reusit ,acu' am mai putin ca inainte sa raman gravida!
Noki, fii in forma ca o sa ai de alergat !Pupici la fata!
Joy ,imi pare rau ca ai tras asa sperietura cu bb dar n-are nimic ,toate trecem prin asta(zic eu asa ca nu mi s-a intimplat )
Cuscra,si io am fost fan inarait cu ani in urma ,recunosc ca in ultimul timp ii mai ascultam doar la tv ,oricum imi pare rau ca am pierdut concertul!Pupici lu' normea!
CristinaN si al meu baiat ridica minutele cind ma apropii de patut sau scaunel ,cere brate ,mor de el ,ma topesc cind il si nu pot rezista sa nu-l iau!
Fetele ieri i-am facut compot de mere lui Orlando ,a baut un pic dar nu se prea omoara ,ii pot face si din alte fructe??Fara zahar ,normal ,m-am gindit la caise ,piersici si mere ,merge combinatia asta ?Voi dati compot la bebici?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 17.06.2006
Noki_Lara spune:
Madutza- io nu i-am dat compot, inca, din pura lene de a-l face. Dar poti face din CE fructe vrei tu. orice combinatie e ok, iar daca e fara zahar e si mai bine!lui Orlando!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
Hildegard spune:
Buna ziua,
Io n-am dat inca defel compot la Stefan.
Dar a apat deja gris cu lapte, mucilagiu de orez(cu zahar)
Stefan mere in 4 labute, se ridica in picioare, avem un coltisor inciv lateral de sus, deci al 3-lea dintulet.
Ce mai....asa creste de pe zi pe alta face ceva nou.
Mai nou suge in genuchi langa mine, sau in orice pozitie vrea el.E tare haios asa
iarasi si-a bagat titi ziua...suge cand il apuca
luna asat nema kg in plus suntem tot la 9400, ba a luat pana acum 40 g, deci 9440
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
miha2006 spune:
Saalutare natiune,
Hop si noi pe aici, din motive de plimbareala nu prea mai avem timp de forum.
Multumim inca o data de urarile de 22, la multi ani din partea mea bebeilor din 24,25,26 sa cresteti mari si sanatosi ca frumosi sunteti deja...
Noi ieri am fost la casa fratelui meu, undeva la 50km de Deva pe un drum care duce in retezat, o minune de peisaj si un aer de-ti venea sa iei si acasa. Iulia a fost o minune de copil, cuminte si spre surprindrea mea tare sociabila, mai io cred ca ei simt cine este din familie, ca a stat la cumnata mea si nu zicea nici car si nu o vede decat o data pe luna, iar cum cumnata mea are 2 baieti va dati seama cat de draga ii este o fetita, a facut chiar si nani cu ea.
Noi am fost la dr vineri pt cantarit si masurat si Iulia are 9.560 si 73cm, luna asta a luat f putin in greutate cred ca vreo 100g dar a luat luna trecuta 700, asa ca BIencuta cred ca iti predam stafeta luna asta, probabil si din cauza caldurii asteia.Dar e ok.
In rest copil sanatos fara probleme.
Noky, ia uite cum rasar leoaicele si eu... si eu de 23 iulie...Catuzta si soacra mea este tot leoaicade 19 august...
Mandy imi pare rau de tine, si mama mea a avut si a ramas senm pe gat... lasa ca trece si asta. stiu de la mama cat sunt de dureroase...
Madutza io i-am facut iuliei compot de mere f zahar si ia placut.
CristinaN si mie mi-a fost dor de tine, pupici la Elise frumoasa...
Si io-s din ce in ce mai mai am vreo 7 kg de dat jos, la mine merge cu ceai antiadipos si mai putine dulciuri si fainoase de la 94 am ajuns la 77.
Mie NU mi-a placut niciodata Depeche in schimb daca ar veni CELINE DION cred ca as fi prima la bilete.
JOY spor la treaba si io ma apuc de baie luna ast, imi vine sa plang deja ca sigur se va face praf in toata casa si tr intoarsa....
MARA super poza..
Aproppo, m-am distrat copios la filmuletele Sarei cu evadeaza ea din camera... NOKY e o scumpa.
mai citesc si meai revin . ma duc in cont sa ma uit la poze
MIHA SI IULIA BUBULINA
Noki_Lara spune:
Hai sa va zic ce am papat noi azi, ca sa va inspirati:
- ora 10: 1/2 mar + 1/2 banana + 1 piersica + 4-5 capsuni mari + ceva pepene galben, cam un pumn, asa + 3 biscuiti Petit Beurre - + 1/2 galbenush de ou = halit tot!
- 0ra 14: piure de MAZARE - prima data! - cam 2 cescutze de cafea de boabe + 2 morcovi + 1 cartof mediu + ceapa de gust scoasa de la blender + 1 rosie mare + 50 gr de piept de pui + o lingura de orez boabe. Asta e portia pe 2 zile. Din ea a papat 3/4 castronas clasic. Deci i-a placut mazarea!!!
Io-s happy cu cat papa mai nou, dar in greutate nu a mai luat decat 55 de grame, de sapt trecuta. Vreo 250 gr de la inceputul lunii. Asta-i viatza!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
Mamaaa Noki ,da' maninca nu gluma ,al meu cred ca nici la un an nu o sa manince asa ,esti o norocoasa!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 17.06.2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Hai ca vad ca sunteti la capitolul retete..sa va spun ce am facut la masa de ora 12. Am hotarat sa-i fac piticei caise cu pepene galben si cu iaurt. Zis si facut, am curatat toate le-am baga la blender si hop cu ele la Miruna care astepta cumintica la masa. Ia o linguritza, 2, vad ca se stramba nitel, ceea ce ea nu face de obicei...hmm zic..nazuri...si mai da-i o linguritza. Ea manca saracutza, dar facea niste fetze...
Cand gust...sa mor si alta nu era acruuuu. Cred ca de la caise. Ptiu!!
. Noroc ca am avut un borcanas de la Nestle cu multe fructe si am salvat situatia
.
A, sa nu uit, ieri am fost la Cora si i-am luat biscuiti din aia Petit de la Nestle ( pentru bebelusi)...i-am dat unul sa molfaie la el ca dinti noi inca nu posedam...l-a ras in 2 min Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Noki_Lara spune:
Mada- e de la pepenele galben! Si io la fel am patit! Si inca l-am combinat cu branza de vaci facuta de mine, care e dulcica. Dar nu stiu de ce, se combina naspa de tot.
Dar si caisele sunt cam acrisoare, e drept.
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah