Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
Bic spune:
Fetelor, eu mi-s un pic cam botoasa ca niiiimeni nu s-a mai interesat de soarta noastra....
Am scris inainte sa plecam in Romania un mesaj ca vom veni si iar niiiimeni nu si-a exprimat nerabdarea sa ne cunoaaaascaaaa...
apai, io va mai spui inca o data si apoi gata, ca noi sintem in Romania, am supravietuit cu greu unui drum extrem de obositor...
Daca vreti sa mai faceti o intilnire cit sintem si noi pe-aici ar fi foarte frumos. Saptamina viitoare plecam la munte, dar in afara de asta sintem destul de flexibile. Am scris numarul de telefon de la mama de-acasa in agenda comuna daca vreti sa luam legatura.
Meems, vreau sa te pregatesc ca e posibil sa fie nasol. Fii-mea a dormit doar doua ore din cele zece in prima parta a drumului, timp in care eu nu am putut sa inchid un ochi de teama ca dorm prea adinc si ea se terzeste si cade din basinet. Nu poti sa faci NI=MIC daca esti singura cu copilul. Eu am mai rugat lumea dimprejur sa ma mai ajute...dar nu puteam abuza.
Apoi am adormit amindou, eu cu ea in brate, pe partea mai scurta, vreo ora. De atunci incercam sa ne intram in ritm. Nu e foarte rau, dar citeodata ma coplesteste totul.
Smaranda se culca la 8 p.m., doarme tun pina la 12 a.m. cind se trezeste si are chef de joaca pina pe la 2-3- a.m. cind nu mai adoarme decit cu mine pat. Dar macar doarme pina la 11-12 dimineata.
Cel mai nasol e cu mincarea, ca nu prea am ce sa-i dau. DE morcovi mi-e teama si in afara de banane si dovlecei nu vad ce as putea sa-i mai dau.
Am cumparat ieri de la Cora borcanase, dar m-am enervat teribil. A facut iritatii pe fata de la mar cu banane, cea mai inofensiva mincare am crezut eu. Cind ma uit pe eticheta, avea si suc de lamiie! Am luat Nestle, pentru ca Hipp cu banane si mere nu mai erau.
Numai bine.
Bic www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Bicule sa stii ca am vb cu fetele pe mess acum cateva zile..poate mai facem o intalneala.. si cu Buluci, si cu tine...numai ca vad ca nu a mai zis nimeni nimic . Poate totusi reusim sa ne mobilizam
Eu nu cred ca a facut iritatie de la borcanase..alea sunt prelucrate in asa fel incat nu mai au nimic alergen in ele... Poate doar sa nu fi fost tocmai proaspete, cu toate ca eu numai de la Cora cumpar si n-am avut probleme.
Altceva nu a mancat? Poate si de la caldura..
Fetelor..care mai zice ceva de intalneala? Eu as putea pana joi, ca vineri pleaca tati la Curtea de Arges si n-avem masina pana duminicaMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Salutare tuturor ... dupa cateva zile de absenta!
LMA tuturor sarbatoritilor zilelor de 23 - 24 - 25 -26!
quote:
Originally posted by miha2006
Saalutare natiune,
Noky, ia uite cum rasar leoaicele si eu... si eu de 23 iulie...Catuzta si soacra mea este tot leoaicade 19 august...
....................
MIHA SI IULIA BUBULINA
Miha, Noky si eu sunt leoaica de 31 iulie!
Driuca mea e bine! Se lupta si ea mititica cu caldurile astea, pe care le suporta surprinzator de bine ! Nu prea are pofta de mancare, in rest e ok. "Canta" si ea de ti-e mai mare dragul; zice "ma-ma-ma, pa-pa-pa, ba-ba-ba", in functie de cum are chef!
![](inlove.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Pupici,
Camy & Daria
![](bibe.gif)
Varsta Dariucai
Poze Camelia
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Hai sa va zic ce am papat noi azi, ca sa va inspirati:
- ora 10: 1/2 mar + 1/2 banana + 1 piersica + 4-5 capsuni mari + ceva pepene galben, cam un pumn, asa + 3 biscuiti Petit Beurre - + 1/2 galbenush de ou = halit tot!
- 0ra 14: piure de MAZARE - prima data! - cam 2 cescutze de cafea de boabe + 2 morcovi + 1 cartof mediu + ceapa de gust scoasa de la blender + 1 rosie mare + 50 gr de piept de pui + o lingura de orez boabe. Asta e portia pe 2 zile. Din ea a papat 3/4 castronas clasic. Deci i-a placut mazarea!!!
Io-s happy cu cat papa mai nou, dar in greutate nu a mai luat decat 55 de grame, de sapt trecuta. Vreo 250 gr de la inceputul lunii. Asta-i viatza!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Noky, te invidiez, foarte bine papa Sararica frumisica! O sa incerc si eu combinatia cu mazare. Rosiile, tu le pui intregi, sau scoti semintele?
![](pupic.gif)
Camy & Daria
![](bibe.gif)
Varsta Dariucai
Poze Camelia
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Eu gata cu carnea de pui, oua nu i-am dat.... sunt cam ingrozita :((
http://www.9am.ro/revistapresei/Actualitate/36500/4-000-000-de-romani-vor-muri-din-cauza-virusului-ucigas
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Morgano spune:
BIC!!! Bine ai venit, greu cu adaptarea dar va fi bine, sunt sigura. Eu tot asteptam sa reapari, ba chiar am intrebat de tine chiar azi la topicul cu AP.
Nici eu nu cred ca e neaparat de la borcanase iritatia, Ana doar e sensibila si le tolereaza fte bine. Poate fi de la caldura, praf... e totala schimbarea de mediu la voi, ca de cea de fus orar ce sa mai zic :) Va pupam si va dorim sa va simtiti bine si in Ro, desi e clar ca esti putin dezamagita... nimic de neinteles :P
Bic spune:
Ripley si madau
acum mai pe racoare gindesc si eu un pic mai bine.
Nu sint, mey, dezamagita, dar zau ca e greu cu BB in alt loc decit acasa. Nu prea stii de unde sa iei, ce sa iei etc.
O sa urmaresc chestia cu borcanasele. E posibil sa fie si de la caldura.
Alta chestie care ne terorizeaza e ca la maica-mea e cite un tzintzar ucigas in fiecare noapte si in afara ca ne pisca, ma trezeste tot timpul din somn. Am folosit azi noapte doua pastile ca sa-l alung.
Ca sa nu mai vorbesc ca intrasem in criza ca imi sufoc copilul cu pastile. Asta e.
DAca reusiti sa va mobilizati sa facem o intilnire ar fi bestial.
Eu acum sint la socrii mei care au cablu, dar stau in general la mama care are dial-up, asa ca mi-e cam greu sa intru. Dar dati un telefon si lasati mesaj.
Sper sa ne vedem pina pe 26 iulie cind plecam. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005
Morgano spune:
Ia uitati cum sar unii peste tarash.... direct tzup pe picioruse dupa elefantel.... am pus-o in stilul asta
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551702335&security=LKOMUg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Scriu pe fuga, sunt cu Rianna in brate si am si o tona de treaba, dar vreau macar cateva randuri sa apuc sa scriu.
Rianna e ok de la vaccin, nu mi-a facut febra deloc, cred ca si datorita pupiciurilor si floricelelor virtuale primite de la voi
Bic, imi pare rau ca ai avut o experienta asa neplacuta pe drum spre RO... Eu sper sa nu fie chiar asa de rau. Eu nu merg singura, ci cu o prietena, mama experimentata de doi baieti gemeni de 5 ani, care a fost cu ei singura in fiecare an in RO. Anul asta i-a trimis cu bunicii, ei sunt deja acolo, dar ea merge sa "ii recupereze" si sa-i aduca acasa. Deci, incolo zbor doar eu cu Rianna si cu prietena mea, iar inapoi venim iarasi impreuna, doar ca prietena mea va fi si cu baietii ei, dar vor veni si parintii mei cu noi - deci o trupa intreaga. Asa ca, slava Domnului, o sa am ajutor. Ai fost foarte curajoasa sa pleci singura cu Sma, eu nu cred ca m-as fi incumetat. O alta chestie e ca eu incolo fac o escala in North Carolina, deci dupa vreo 4-5 ore de zbor, apoi zburam pana in Munich, si de-acolo la Timisoara. Deci facem mai multe escale decat ati facut voi, ceea ce sper sa fie un lucru bun ca ne mai coboram si noi din avion si mai schimbam peisajul.
Iti multumesc din suflet ca ti-ai facut timp sa-mi scrii cum a fost pe drum, chiar m-am gandit la tine zilele astea dar eu n-am mai prea intrat pe forum ca am fost tot plecata de-acasa. Sper sa ai o vacanta placuta si Sma sa fie cuminte.
Miha2006, unde sta fratele tau? Ah, de-abia astept sa ajung si eu la poalele Retezatului!!
Va pupacesc pe toate, incerc sa ma uit la cateva poze/filmulete ce le-ati postat in ultimele zile.
ela27oana spune:
BUNA FETELOR,
din pacate nu ma reusit sa mai citesc nimic in ultimele zile,de csris nu mai vb
Sincer nu stiu cum voi reusii sa trec peste zilele astea,am o mare durere in sunu este deloc bine,din copilul cuminte si mancacios a devenit mereu iritata si mararita nu mai rade nu mai chiuie
de 3 zile mananaca din ce in ce mai putin azi nu a vrut nici legume nii fructe ,lapte nu ami vb 350 ml toaat ziua acum este nemancata de la ora 15,00 a adormit si nu o pot face sa se trezesca,am fost azi cu ea la spital si mi-a zis ca-i ok copilul,maine ne vede tanti pediatra la 9
si culmea de azi dimineata are o eruptie pe piept, burtica ,spate ,in cap
pe fata pleoape,ce sa mai de la mijloc in sus este plina ,nu ai unde sa pui in deget
Niciodata nu am fost asa de terminata nervos,nu mai stiu ce sa fac
da-ti un sfat ce sa fac,i-am dat cu saprosan pudra ,abia am gasit dar vad ca nimic nu au disparut
daca a-ti patit vreuna ceva asemanator plzzzzzzzzzzzz sfaturiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ela si Oana-Daria