Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 24
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mara95/mara95.jpg)
mara95 spune:
Buna dimineata!
Ancaloredana ,cu pupatul excesiv si eu am probleme, mai ales daca persoanele sunt transpirate, etc.
Bubite de caldura avem pe la gat, in fata si spate.Pentru ca o dau pe spate cu Bepanthen pentru iritatie, o dau si pe bubite.Sa vedem...
Kilele in plus le "trateaz" cu biscuiti cu crema.Si eu 10 in plus.
Sa va mai arat opoza care imi place.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Neata fetele!!!!
Bine ca n-ati mai scris asa mult ca n-aveam timp sa mai recuperez
Noki sorry, dar eu nu p0rea intru in we pe DC, deh, e tati la "aparat". Dar ma bucur ca te-ai gandit sa ma suni, sper ca ati ajuns bine si v-ati distrat pe masura.
Cuscra pacat ca te-ai trezit tarziu cu concertul. Eu am fost si sunt fana inraita nene, am toate albumele, maxi singles, etc, n-aveam cum sa ratez in ruptul capului concertul.
Ma bucur ca nu ne-au dezamagit, au fost la mega inaltime.
Nora ta e o zapacita ca de obicei. Pup ptr ginerica
.
joy bine ca te mai tin nervii sa te mai apuci de smotru. Eu m-am jurat ca nu mai fac nimic prea curand. Mi-a ajuns din plin anul trecut din august pana-n decembrie
Sper ca n-am uitat sa raspund cuiva, mai recitesc dupa ce vin de afara si mai completez.
Sa va zic de Miruna...care de ieri a inceput si ea sa presteze la miscari "futacioase" cum le ziceti voi. Sa mor de ras nu alta, dar si de dragul ei..e asa haioasa...
Am facut si niste filmuletze, si la concert si ieri cu Miruna..o sa le pun mai pe seara cand vine tati, ca-s la el in telefon.
Apropo de forum, eu sunt botoasa..adica ce au avut cu stelutzele mele..ca mie-mi placeau alea rosii.
Gata va pup si fug afaraMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Mara, poza parca e facuta pentru coperta unei reviste pentru bebelusi. pacat ca nu am baiat...
Ancaloredana, pai hai sa ne punem si noi pe slabit. Eu de o saptamana tin regim, dar nu ca m-am gandit eu sa slabesc ci pentru ca mi-am facut analizele si mi-a iesit tymolul maaaareeee; am inceput sa nu mai mananc prajit, mananc si fara sare ca mi se umfla picioarele ca in luna a 9-a, mananc salate multe, carne pui fiarta, branza... si azi am probat niste camasi ce le purtam inainte si, surpriza, ma ajungeau la burta (eu acolo am gramada ca parca-s in luna a 6-a). Pe cantar inca nu urc.
Pisi, multumim de sfaturi. Cu o completare: spalat cu sapun o singura data in zi, restul doar cu apa calduta ca bebelusii si asa au tendinta de piele uscata (de la MAMI IUNIE cetire). Mie mi-a mai spus cineva de ceai de galbenele. Nu am incercat.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Intrasem sa scriu ceva si m-am abatut de la subj. Eu adineaori am zis ca lesin. Noi avem 2 patuturi: unul in camera, in care doarme si unul mai vechi (de-a lui tati la care am schimbat salteluta) in bucatarie. Eram in bucatarie cu treburi si m-am aplecat sa iau fata sa o duc in dormitor. Ce credeti ca face mandra mea? Cand ma vede ca ma aplec la ea imi intinde mainile sa o iau in brate. M-am topit toata, desi sunt constienta ca de-acuma o sa vrea tot mai mult in brate.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului
![](images/user_woman.png)
pisi-si-boscu spune:
CristinaN, ai dreptate cu sapunul. Adevarul e ca eu pe Sebi care si acum imi face bubitze de caldura il spal cu sapun o singurar data pe zi. In rest, numai cu apa, se si racoreste, se si curata de praf...
Si imi aduc aminte ce haios era cu dungulitele de praf prin pliurile de la gat, parca avea niste lantisoare...
P.S. Mara, ai o fetita superba!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Mneata si de la noi!
Fuseram ieri la West Club, Buftea, taaare frumos intr-adevar. Ai avut dreptate, Madau! Dar nu am fost la piscina, ca io-s impotriva lor...din motive de ciuperci si alte bubeturi!
Dar iarba verde, lac, suuuper. Am pus poze noi la semnatura, la Iunie.
Titi ma dispera: vrea sa stea numai in picioare - de ce gaseste sa se prinda, se apuca si se ridica direct in picioare! De-acuma vin vremurile grele, fetelor!
Am supa pe foc, azi ii fac prima oara mazare, tot cu legumele clasice aferente: morcov, cartof si rosie. Da' am pus si cateva fire de orez. sa vedem ce iese.
Io-s de azi in mega-cura de slabire: Mayo daca o stie cineva. Deci tineti-mi pumnii c am nevoie de vointza maxima pentru a o tine, ca e diabolica. dar sa speram ca si rezultate sdunt pe masura!
Cam asta este de la noi...
Mara- superba poza, asa este!
Negara- stiiim cum e cu intinsul bratelor. la noi e valabila treaba mai ales cand o vedem pe buni, ca bandita stie ca ea o ia sigur in brate, spre deosebire de mami, care e mai spartana!
Fetelor care ati fost cu plozii la mare- intre ce ore ati fost cu ei la plaja? Dupa-amiaza, nu?
Si noi avem ceva bubitze de la caldura, nu-s multe, deci nu am dat cu nimik. daca se inmultesc, voi da, clasic, cu Saprosan pudra.
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Ma dispera fii-mea. Nicicum nu mai vrea sa doarma. doarme din ce in ce mai putin. Cred ca e de la caldura. Ai vostri fac la fel?
Pentru cine are timp si chef sa se distreze:www.dropshots.com/day.php?userid=118695&cdate=20060625&ctime=141234" target="_blank">Ultimele potlogarii ale banditei mafioate, din week-end!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mara95/mara95.jpg)
mara95 spune:
Noki, haioasa Sarutza, noi deocamdata doar ne ridicam in 4 labutze si facem miscarile...alea.Nici noi nu prea mai dormim bine ziua.Noatea n-avem probleme in schimb.
Pisi, multumim asemenea.
![](images/user_woman.png)
pisi-si-boscu spune:
Noki, cat e intrarea la West? Ca sunt tare curioasa, eu nu mai stiu unde sa ma duc cu buricosu' meu...
Cat despre copii la mare, noi am fost la 6 luni, am stat la plaja ( ma rog, la umbra sub umbrela si la soare cu palarie in apa, de la 10 la 12 si de la 2-3 la 6...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani