Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
Noki eu ma gandeam la un incalzitor de bibe/borcanel, cand colo, ce sa vezi? Imi arata Doru in Cora un fierbator de se alimenteaza la bricheta auto si costa doar 10 RON. Mai bine decat incalzitorul de 2 mil, nu?
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Mimmy-Dummy- i-am pus poza lui Dariuca in albumul comun, dar e la sfarsit, la albumul vostru. Super tari pozele puse noi!
Fii-mea s-a luat dupa fii-ta si a inceput sa cante si ea din guritza cu manutza si diverse alte obiecte. Ii place la nebunie!
Sa va mai zic de noi: a papat Titi ieri prima data fasole verde pastai - dar galbena, nu verde- si ficatel. I-a placut tare mult, desi io una nu as fi mancat chestia aia. Dar pe langa fasole am pus si clasicele alte legume: morcov, dovlecel, cartof, telina.
Maine e in meniu branza de vaci cu pepene galben. Sa vedem daca ne place.
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
![](images/user_woman.png)
joy04 spune:
BUNA DIMINEATA!!!!
la pranz ca de obicei.....
mai demult nu mi-a mai facut fimiu figura cu urlete si tipete sa ma scoata asa de muuuult din fire.
uf...in loc sa-l pun la nani, eu m-am jucat cu el ca parea super odihnit. va dati seama, a dormit de aseara de la 10.30 pana la 6 dimineata, a mancat bibe si a dormit pana la 9.15 dar ca orice minune, nu va tine prea mult.
ce bine de fetele plecate....si de cele care vor pleca.....la mare, la munte, oriunde.
FELICIAAAA.....mamaaaaaaaaa un bulion????? nu-mi vine a crede..da c a ma mai mir ca in ploiesti este abonamentul pe toate liniile cam 60 lei..si aici nici 40lei. _ cel putin asa era_
DIENUTA, LA MULTI MULTI ANI SI SA FII FERICITA.
tuturor bbilor
CE SA MAI FACEM DE PAPA LA BBI???ca eu i-as mai da cate ceva dar nu stiu ce....inafara de supa-crema si de fructe.
a...mie nu mi-a luat decat vreo 200 g in 3 saptamani piticu'. nu-i cam putin???
va pup si fug la treaba...
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
proadelina spune:
Buna! Astazi ploua pe la noi, asa ca, stam acasa si am zis sa dam un ochi pe forum.
Hildegard - lui Albert i-a mers burtica cand i-au crescut dintzisorii de sus. Vreo 3 zile am avut problema asta, a fost capricios la mancare, plangacios etc. I-am dat orez cu banana (cereale pt copii, de la Bebi). Daca face kk de mai mult de 5 ori pe zi, atunci se recomanda mucilagiu de orez. Sanatate lui Stefanel!
Ripley - sorry ca te-am "botezat".
Dienutza - La multi ani! Multa sanatate, fericire, iubire si impliniri alaturi de cei dragi. La multi ani!
pentru toti bebeii care implinesc azi un numar de luni. sa creasca mari, frumosi si sanatosi si sa se bucure parintii lor de ei.
Adelina cu Albert (16.11.2005)
Hildegard spune:
Adelina, multumim!
Pai mucilagiu ii facui si io.....dar nu-i place..ii pusei banana inauntru si asa a papat. Crezi tu ca e de la dinti? Asa zic si io.
Dr. nea- zis ca pot sa-i dau acum sa pape orice.....dar pe rand.
am zis ca-i fac orez de 2/sapt.
Ce zici?
Si daca e kk mai moale ii bag Smecta.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
mamica noiembrie-decembri spune:
Am scurtat lista doar pe octombrie. Astept pareri. Daca nu va place, pun la loc listutza originala.
Felicia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mara95/mara95.jpg)
mara95 spune:
Pls: Cand le dati apa bbelusilor cu cana sau biberonul, de cate ori pe zi o/il dezinfectati sau cum procedati altfel?
proadelina spune:
Hildegard - pana acum nu am apelat la Smecta, in schimb i-am dat un piculetz de ceai de menta, desi am inteles ca nu se recomanda la bebelusi. Nu am exagerat desigur, dar asa s-a rezolvat problema noastra. Cred ca ii poti sa si supitza cu morcovi si cartofi pasati, banana.
Adelina cu bb Albert (16.11.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Dordia scuze mama, dar mi-a fost ieri un rau de am zis ca mor nu alta. Am mancat cu o seara inainte niste pizza si mi s-a pus de-a curmezishu' si mi-era o greatza si un rau...
Sorry, o mie de si ma recompensez eu
Joy stiu ca in perioada asta trebuie sa ia cam 500 gr pe luna..dar cu caldurile astea....Miruna oricum papa mai putin decat inainte.
Cu caldurile noi inca suportam bine..ca ne tot plimbam de la un AC la altul. Adica dau drumul in sufragerie si duc fata in dormitor, apoi invers. Sunt cam 25-26 gr in casa dar fatza de cele 40 de afara... .
Feli vroiam sa te intreb ceva..ca am inteles ca tu i-ai luat Ilincai hainute de la Orchestra. Unde e magazinul? Sunt misto? Eu as mai avea nevoie de cateva bluzite cu maneca scurta si am vazut ca par dragutze
Referitor la intalneala...eu as veni...inca nu stiu cu ce din pacate. Tre sa mai negociez cu Marius sa ma aduca cu masina...numai ca la programul lui zapacit...nu ma pot baza. Dar voi stabiliti ce si cum si ma anuntati si pe mine...poate s-a indura cineva sa treaca sa ma ia si pe mine
Cam atat deocamdata...diseara plec la concert...ma duc sa bag un CD sa ma indoctrinez. Tineti-mi pumnii sa nu ploua
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze