Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
felicia74 spune:
Hildegard si dayssy listutza s-a bulibasit cand a schimbat Freia subiectul. Deoarece scutecul anterior era inchis am copiat-o si eu dintr-un scutec mai vechi ce ramasese "open". Cred ca nu figurati voi in acea lista.
Daca mai lipseste cineva din lista sa strige!!!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
pisi-si-boscu spune:
Buna dimineata!
In primul rand am intrat sa ii zic La multi ani Dienutzei !
Apoi, m-am "delectat" nitel cu curatenia de dimineata, intrucat am devenit dintr-o somnoroasa o matinala, nu stiu de ce, oare Sebi care se scoala la 5.30-6.00 sa fie de vina?!!, si am descoperit TRUSA noastra DE CALATORIE.
Asta e o chestiune interesanta, de care nu ne despartim nici daca plecam in weekend la tara, si care, daca o singura data am uitat-o, cu siguranta ca ne intoarcem mai devreme, pentru ca in ea sunt supozitoarele cu novocalmin, siropul de tuse, Nurofenul, otocalmul, mixtura mentolata si puful cu picaturi de nas...
M-am gandit ca daca tot plecati in concediu, poate va trebuie asa ceva.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
mara95 spune:
Salutare!
Si noi ne-am trezit la 8, lucru rar intalnit.De obicei la 10 si din cand in cand la 9.Acum dormim.
La 6 luni am avut 7,200kg si 70 cm..
Sondaj:Cum suportati voi si bb caldura noaptea?
Noi deja l-am mutat pe tati in sufragerie!
In rest nimic nou, doar joaca si maraiala.A, si miscarile f...cioase le incercam si noi.
O invidiem pe Ana lui Riplay ca e cuminte si se joaca singura mult timp.La noi dureaza doar 5 minute.
mara si flavi(7dec)
mara95 spune:
Lavi02 este acum la Albena?
Si mie imi e dor de "disparutele" de pe forum:Ina, Anda,Joy(cam rar), corap(la fel), tania, etc.
mara si flavia-nicoleta(7dec 2005)
mara95 spune:
Acum ma joc pe DC ,ca mandra mea doarme de o ora jumate si nu pot face nimic , ca are auzul f. fin.
Si incerc sa ajung si eu la 500 de mesaje in felul asta.
Vad ca sunt cam singura pe aici, asa ca va spun : Plimbare placuta!
felicia74 spune:
Corap e in Grecia, am vorbit ieri cu ea pe mess. Cica acolo e si mai cald (dar si mai frumos, zic eu)
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Pisi- bine ca ai mai intrat sa ne mai pove de voi. una ideea cu trusa de medicamente. Dar n-as fi plecat fara ea nicaieri.
Aaa...si aporpo de bagaje: sa nu uitati daca plecati in concediu uninstrumen de fiert - ma rog, incalzit apa pentru bibe! Io am avut revelatia ca imi trebe asa ceva si nu am in dotare!
Dienutza- uite, sunt IO prima care iti ureaza LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA ALATURI DE DAN SI LUCA!
Mara- io suport ok caldurile, nu am treaba de felul meu...sunt leu de august, deci sunt calita. Ba chiar imi plac. Titi pana acuma e ok, sa vedem pe viitor!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah