Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hildegard si dayssy listutza s-a bulibasit cand a schimbat Freia subiectul. Deoarece scutecul anterior era inchis am copiat-o si eu dintr-un scutec mai vechi ce ramasese "open". Cred ca nu figurati voi in acea lista.
Daca mai lipseste cineva din lista sa strige!!!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Felicia

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna dimineata!

In primul rand am intrat sa ii zic La multi ani Dienutzei !

Apoi, m-am "delectat" nitel cu curatenia de dimineata, intrucat am devenit dintr-o somnoroasa o matinala, nu stiu de ce, oare Sebi care se scoala la 5.30-6.00 sa fie de vina?!!, si am descoperit TRUSA noastra DE CALATORIE.
Asta e o chestiune interesanta, de care nu ne despartim nici daca plecam in weekend la tara, si care, daca o singura data am uitat-o, cu siguranta ca ne intoarcem mai devreme, pentru ca in ea sunt supozitoarele cu novocalmin, siropul de tuse, Nurofenul, otocalmul, mixtura mentolata si puful cu picaturi de nas...
M-am gandit ca daca tot plecati in concediu, poate va trebuie asa ceva.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salutare!

Si noi ne-am trezit la 8, lucru rar intalnit.De obicei la 10 si din cand in cand la 9.Acum dormim.

La 6 luni am avut 7,200kg si 70 cm..

Sondaj:Cum suportati voi si bb caldura noaptea?
Noi deja l-am mutat pe tati in sufragerie!

In rest nimic nou, doar joaca si maraiala.A, si miscarile f...cioase le incercam si noi.
O invidiem pe Ana lui Riplay ca e cuminte si se joaca singura mult timp.La noi dureaza doar 5 minute.

mara si flavi(7dec)

Mergi la inceput

Am uitat,

LA MULTI ANI MITITEILOR DE AZI!

Hilde,

Mergi la inceput

mara si flavia-nicoleta(7dec 2005)

Mergi la inceput

Lavi02 este acum la Albena?
Si mie imi e dor de "disparutele" de pe forum:Ina, Anda,Joy(cam rar), corap(la fel), tania, etc.

mara si flavia-nicoleta(7dec 2005)

Mergi la inceput

Acum ma joc pe DC ,ca mandra mea doarme de o ora jumate si nu pot face nimic , ca are auzul f. fin.

Si incerc sa ajung si eu la 500 de mesaje in felul asta.

Vad ca sunt cam singura pe aici, asa ca va spun : Plimbare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Corap e in Grecia, am vorbit ieri cu ea pe mess. Cica acolo e si mai cald (dar si mai frumos, zic eu)

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pisi- bine ca ai mai intrat sa ne mai pove de voi. una ideea cu trusa de medicamente. Dar n-as fi plecat fara ea nicaieri.
Aaa...si aporpo de bagaje: sa nu uitati daca plecati in concediu uninstrumen de fiert - ma rog, incalzit apa pentru bibe! Io am avut revelatia ca imi trebe asa ceva si nu am in dotare!

Dienutza- uite, sunt IO prima care iti ureaza LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA ALATURI DE DAN SI LUCA!

Mara- io suport ok caldurile, nu am treaba de felul meu...sunt leu de august, deci sunt calita. Ba chiar imi plac. Titi pana acuma e ok, sa vedem pe viitor!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput