Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mai fetelor,bine va gasii si io ,dupa citeva zile in care cel mai drag mi-ar fi fost sa sparg calculatoare si sa omer scroafe de doctorite.
Am stat marti vreo 3 ore la spital cu Tudor,dar NOMAL ca degeaba.Neonatoloaga lui era la sala de nasteri,iar la urgenta erau doua capre care,dupa ore de asteptare imi spun :haideti la cabinet dupa masa ca acum avem urgente grave. Dar nu era nimeni la usa. Mi-a parut rau ca nu am apelat la "statutul " meu de redactor radio de la inceput.Da am zis ca stau si eu ca un om normal.Apoi i-am zis uneia din capre "repetati va rog ce tocmai mi-ati spus?ca vreau sa inregistrez pe reportofon" .Aaaaa,pai de ce nu spuneti asa? Sa vedem despre ce e vorba? Si au avut timp si nici o urgenta. Dar pina la urma nu mi-au indicat nimic,caci e mai bine sa nu umplem copchilu cu medicamente.Suc de mar si porto,dimineata pe stomacul gol.UUUfffff!

Multumesc fetelor care ne-au raspuns,sfatuit sau compatimit.
Noki am bagat musetel la greu,dar jaba
Ripley oi schimba si dr,ca asa nu se poate.Insa si cele 2 capre de la spital sint impotriva medicamentelor,asa ca nu mai stiu ce naiba sa fac.Cu parul si T e la fel.Numai de el se agata
Pitico un adevarat tratat mi-ai trimis.Sarumina.Mare parte il pusesem in aplicare.Relativ la megacolon nici nu vreau sa ma gindesc ca se poate asa ceva.Ca se lasa cu operatie.
Dayssy multam pt urarile de sanatate si la fel ca puiul luiCamelia Daniela si al tau e usor de tinut daca papa unul zabrele si altul robinete
Joy sanatate bunicii tale.Si eu ma intreb ce sa ii mai dau lui bb sa pape.Ca s-o fi saturat de aceleasi alimente.
Miha casnicie fericita si scuza intirzierea
Ilenutza despre ce scutece ieftine vorbesti? Sau esti la mare deja?Daca da,super concediu sa ai
Xandra exact,cheile trebuia sa i le lasi lui Vladut la indemina
Proadelina tot frumos va fi bebe si cu ochi verzi.Desi si io is supa ca nu i-au ramas albastri ca ai mei ci se fac negri,cred
Hilde dintii sint de bai.
Mara la noi nu-s chiar coplesitoare caldurile,asa ca ne descurcam bine peste noapte,iar daca T e friguros ca mine...e ok
Ce stiti de Alinush? S-o fi mutat?

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Maaaama nu-mi vine a crede ca mi-a trimis mesajul si ca nu l-a sters.De obicei asa mi se intimpla cind e mai lung.

Ca ma mai intrebarati, acum Tudor e bine relativ la constipatie.A facu kk si ieri si azi si chiar diareic un pic.Daaaaaaa,dar nu putea fi fericirea totala.Easa din cauza unui pirdalnic de dintisor care si-ascos capul.Asa mi-a zis si dr lui ieri.Deci sa nu zic hop pina ce nu am sarit pirleazul.
Si-apoi vorba lui Noki.Ce ne tot plingem ca nu avem dinti? Maaama ce bien era fara ei.Ca e un mamarit de numa si maninca prost.
Mada distractie faina deseara

Madutza intr-adevar e unul din cei mai mari flacai al meu,motiv pt care a zis dr sa nu il tin in picioare sprijinindu-se pe ele,ca le deformeaza.Cum e cu apendicul?
LA MULTE LUNISOARE BEBEILOR NASCUTI PE UN 23

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cu listutza..mie parca imi place mai mult ailalta..e mai completa..zic si eu
Ce are daca e asa stufoasa...io ma gandeam sa trecem si cati dintisori avem...si altele.
Dar cum hotaraste majoritatea..asa sa fie!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli- io-s mai conservatoare de felul meu, imi plac si lucrurile complete, deci votrz pentru lista intreaga, ca ianinte. Chiar nu vad de ce deranjeaza asa cum era. Dar pentru initiativa.

Leea- oof of of si iara of! Naspa cu dintii, dar si mai naspa cu lipsa de kk!

Madau-de dimineatza chiar am inceput sa ma cuget la tine, ca stiam ca azi e concertul. Noi atata ne-am coit - cum sa facem cu plodu, cu baitza, cu lipsa de bani, etc..ca am ratat cumpararea biletelor si implicit dusul la concert. Voua insa, distractie pe cinste si no rain!
Io eram cu magazinul Orchestra - nu stiu daca si feli, din cate stiu io,nu - e in Carrefour, e super, au de toate, dar niste preturi de tampesti!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Hai sa fac si eu mesajul 500!!
Noki sorry, te-am confundat. Adica ce preturi? Mari sau mici? Ca ma gandesc ca..i-am luat eu Mirunei haine de la Mothercare..asa ca mai rau ca acolo..

Eu nu-mi fac mari probleme cu pitica, o sa raman cu mama, oricum concertul se termina la 11 asa ca..chiar daca nu adoarme nu-i bai, n-ar fi prima data cand se culca la 12 noaptea.
Numai sa nu faca scandal..dar ea e linistita de obicei.
Va pup

pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna

Mergi la inceput

Madau- mari, mai mari ca la Z, mai mici ca la Mothercare. Intre. Dar sunt frumoase rau! Adica, mie-mi plac tare mult!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Tot io si tot pentru Madau: am uitat sa-ti zic: Orchestra e in Carrefour Orhideea, in ala nou, Feeria parca nu am vazut.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetele sorry ca am iesit din 87+
12 conferinta, dar fuse soramea pe aici cu o colega care a vrut nitel pe mess si de aia l-am inchis....
44444444444444 vcbxmn

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

La mine cu conferintza, cred ca s-a subinteles ca a murit mess-ul meu!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Merci Noki pai atunci tre sa duc nitel munca de lamurire cu tati si sa mergem si noi pana acolo
Daca-i bal, bal sa fie..doar o fata are mama...
Vb lui PITIC ( parca ea zicea)..poate mi-o iau in freza

pozici la 6 luni
varsta Miruna

Mergi la inceput