Mamici de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
Ignatica spune:
Buna burtici,
mexxa eu te incurajez sa te programezi cat mai curand la un ecografist bun si sa il vezi din nou pe bebe, ca sa te linistesti.
try iti multumesc pentru sustinere. Eu am incercat sa nu ma panichez foarte tare din cauza diagnosticului de placenta praevia, dar sunt foarte prudenta, stau 70% din timp intinsa ( desi imi vine sa turbez) si fac tot ce e posibil sa evit vreo sangerare. Acum, cum o vrea si D-zeu, macar eu sa fiu impacata ca am facut tot ce se putea si nu am riscat nimic.
lexi tu cum te simti?
Ignatica
30 fix
Vauva spune:
'Neata burtici!
Azi sunt si eu mai vioaie ca ieri am fost tare molesita...De fapt nu ma mir ca noaptea ma trezesc de multe ori fie din cauza luminii de afara, fie ca trebuie sa merg la baie si acum si caldura. Dar pe we se mai racoreste tocmai cand e marea sarbatoare a solstitiului de vara.![]()
Try sistemul vostru canadian este foarte asemanator cu cel finlandez numai ca eu fac aceste controale lunare la o moasa care lucreaza intr-o policlinica iar nasterea are loc la spital cu alta echipa (de fapt acolo am facut si ecografele). Iar o data la doua luni te vede si un medic aici la policlinica si-ti masoara colul. Apropo de carucioare fetele au dreptate ca sunt scumpe, sa nu va spun eu cat am dat pe carucior +landou, dar si mie mi-a trebuit "mercedesul carucioarelor" cum ii considerat pe aici. Asta e, Europa e mai scumpa decat America. Vara-mea din State imi tot spune ca ea cu un dolar poate cumpara ceva acolo, eu aici cu un euro nu pot sa cumpar nimic, eventual sa platesc ca sa merg la toaleta in unele locuri
.
Eu de astazi incep un curs de exercitii de respiratie pregatitoare pentru travaliu. Is foarte curioasa cum este.
Ignaticaiti doresc sa ai multa rabdare sa fii cumintica ca sigur o sa fie bine in final
Gripo multa sanatate
!
Pupici,
Vauva
30+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
eloise spune:
Mexxa uite nr de la Catharsis in caz ca vrei sa te programezi azi cumva: 216.382. Eu am facut la dra Ursulescu si a fost f dragutza, m-a tzinut jumate de ora pt ca bebe statea tot asa intr-o pozitie care facea dificila masurarea diametrului cranian. Echografiile se fac incepand cu ora 13.30.
Programeaza-te si la Iliev si daca totul e ok poti contramanda pana pe 30 iunie. Stai linistita ca destul o sa te consumi cu inmormantarea....offff. Las ca totul e bine cu bebe, nu se poate sa nu fie bine, sunt sigura ca e bine! Controalele astea dese parca mai curand ne baga in boale...
_Ralu_ spune:
buna!
in primul rand, mexxa, linisteste-te! hai sa-ti zic ce am patit si eu. eu am av probl mari sapt ce a trecut, cu tensiunea...poate ai citit. e, si sambata am facut o cadere nervoasa in adevaratul sens al cuvantului! n-am gasit tensiometru de cumparat si eram stresata ca-ce tens mare oi avea! e, si am plans toata ziulica, dar plans din ala cu suspine de nu ma putea opri nimeni si nu stiau ce sa-mi mai faca si ai mei si sotu'! rezultatul? bb nu a vrut sa se miste aproape toata ziua! si mai rau ma apuca disperarea! concluzia mea a fost ca el simte stresul si supararea noastra si nu mai e asa vioi si activ! eu inclin sa cred ca si la tine a fost aceeasi chestie. ai fost suparata din cauza bunicii si...el a resimtit asta din plin. la mine duminica dimi dupa somn a inceput bombardamentul si de atunci numai asa o tine! asa ca nu te mai ingrijora, incearca sa te relaxezi si sa dormi ca sa mai uiti de necazuri si totul va fi bine! 
eu ma venit acum de la dr de fam, mi-am luat tens si la ea, si intr-adevar e mica asa cum imi indica si tensiometrul meu! 11.5-12 cu 6.5-7. adica f bine. am mai redus un pic tratamentul si maine ma duc la dr gineco! sper! in schimb, anemie mare cica! am nevoie de fier! aveti idee, asta o fi si de la faptul ca de o sapt ma hranesc doar cu piersici, iaurt, sana, lapte si...cam atat? asta din cauza ca trb sa tin regim de sare...
raluca
28+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
...vine
Adriana mica spune:
Mexxa, tinem pumnii sa fie bine. Mai ales daca ai facut o echo acum cateva zile si era totul ok.
Si eu am trecut duminica prin ceva emotii: bebe parea ca nu mai reactioneaza atat de energic ca in zilele precedente; spre seara insa si-a revenit. De 2 zile constat ca bebe a devenit chiar foarte energic, de parca il stimuleaza venirea mea la munca. Pana la urma, cred ca sunt firesti fluctuatii de genul asta, in functie de starea noastra sau de gradul nostru de relaxare.
Adriana 24+
Pozici
Varsta bebe
Vauva spune:
Raluca ma bucur tare ca s-a stabilizat tensiunea ta
!Este chiar foarte buna! Daca ai anemie sa iei neaparat si tablete de fier vezi ce-ti recomanda medicul. Sigur daca ai mancat numai ce ai zis tu ti-a scazut si mai mult, plus ca si bebele isi ia necesarul lui. Asa ca pune-te pe mancat spanac, carne de vita, piept de pui sau curcan, sardine din conserva si alte alimente ce contin fier. Carnurile astea chiar sunt slabe si eu mananc foarte des. Le poti prepara si pe gratar.
Pupici,
Vauva
30+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
floricika spune:
buna burtici
Noi suntem bine, deja de doua zile sunt la birou
, se pare ca sunt dependenta de munca
Contractii nu am mai avut, decat dureri, seara, daca eram foarte obosita, dar cu odihna trec toate.
La mine cred ca bebe s-a intors cu capul in jos pt ca il simt numai sus, mai exact la coaste
, in dreapta si jos nu-l mai simt mai deloc...
si mie mi se umfla picioarele, incerc sa stau mereu cu ele sus si se rezolva.
la capitolul kg, stau prost, deja am 12.5 in plus
Ultimele 2 kg le-am luat in cateva zile, nici nu mi-am dat seama cand. La voi cum mai e?
va pup pe toate
Floricika
27+ cu 
Poze
Ignatica spune:
bb ralukutza si eu zic sa schimbi putin meniul, sa introduci si carne si ceva legume, ca sa scapi de anemie.
Vauva
. Sunt cuminte, am dorit bebe prea mult ca sa fac vreo imprudenta acum.
Va pup,
Ignatica
30 fix
martha78 spune:
Ignatica, eu iti tin pumnii sa fie bine!! Si apoi nu mai ai asa mult ca vad ca deja ai intrat in saptamana 30
Mexxa, nu te mai stresa atat cu pozitia lui bebe, el inca e mic acum si sta cum ii vine lui mai bine; mergi si la alt eco pt linistea ta..te pup
Martha 29 sapt 
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Mexxa imi pare rau ca ai atatea necazuri...si toate tocmai acum....suntem alaturi de tine!
Noi acum am ajuns acasa ca de dimineata am plecat in oras la cumparaturi pentru bb mic....si normal ca si pentru goanga mare
.Le-am luat hainute(la bb mic body-uri, pijama, salopete iar la Alesio pijama, pantaloni scurti si lungi...)
Sunt rupta de oboseala...si e atat de cald si la noi....
Pupici!
Ioana
(27+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik