Mamici de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

burtici,

Mexxa, imi pare rau ca te necajesti, dar nu ai motive in ce il priveste pe bb. Eu la prima eco morfo eram f curioasa sa aflu sexul lui bb si statea cu spatele si intr-o pozitie in care nu-i putea examina inimioara. M-a chemat si a doua oara sa vada inimioara si...surpriza...bb statea mai rau ca prima data, exact cum spui si tu, adica era colac cu spatele spre noi. Pana la urma s-a mai miscat un pic si a putut si dr sa faca masuratorile. Sigur bb al tau e in regula dar asa cum spuneau si fetele, e suparat ca si tine de pierderea bunicii.

Floricika, si eu ma pot lauda cu 10 kg in plus la 25 de sapt. Si problema care ma deranjeaza de cateva zile este ca mi se umfla rau picioarele. Dorm si noaptea cu ele pe o perna mai inalta dar tot nu ma trezesc cu ele dezumflate de tot. Si mainile mi se umfla rau incat nu mai pot purta nici verigheta.
Ma bucur ca-ti prieste mersul la servici. Eu de abia astept sa vina 17 iulie sa intru in concediu.

putzuruca 25+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Buna fetelor,

Da ati scris nu gluma.
Vreau sa urez si eu, chiar daca cu mare intarziere “La Multi Ani” fetelor care sarbatoresc ziua de nastere sau aniversarea casatoriei.

Mexxa – , imi pare rau de pierderea suferita, nimic din ceea ce ni se spune nu ne poate consola, dar gandeste-te la bebele tau si incearca sa depasesti momentul.
Nu te ingrijora de pozitia asta pe care a avut-o bebe la eco, exact asta am patit eu la eco morfologica din 14 iunie, sotul meu a vazut si el pe ecran , bebele statea ca un contorsionist la circ, era cu picioarele la gura si doctorita nu putea sa vada nimic. Dar a insistat muuult cu ecograful pe burtica si pana la urma si-a schimbat pozitia. A fost cea mai lunga eco pe care am facut-o vreodata, a durat aproape o ora. Eu nu credeam ca bebeii pot sa stea in asemenea pozitii, dar doctorita a zis ca e ok, asa ca te rog nu iti mai face griji. Sigur bebele tau e bine.

Leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Am uitat sa va spun ca am gasit un site www.fonoteca.tk unde sunt foarte multe basme si piese de teatru radiofonic. As vrea sa comand si eu de la ei, dar nu stiu cat sunt de seriosi.

Sunt fericita ca am terminat de scris o parte din lucarea pe care o aveam si acuma ma rasfat citind ce am eu chef si nu ceea ce trebuie.
Tasia – felicitari ca ai scapat de examane, acum nu trebuie decat sa te bucuri de perioada se sarcina sis a te pregatesti de bebe.

Gripo – ce nasol sa fii racita, ai incercat sa iti pui comprese cu cartofi calzi pe gat si pe piept? Stiu ca e un remediu babesc, dar la mine a functionat. Iti doresc insanatosire rapida.

Raluca – ai reusit sa iti iei aparatul de tensiune? Oricum, ma bucur ca ti-a scazut si imi pare rau ca ai avut experienta neplacuta de doctorita ta, sa speram ca a avut si ea o zi proasta.

Va pup

Leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Cri, eu zic ca o sa-ti treaca......stiu ca e cel mai enervant lucru pe care pot sa-l spun dar eu inca sper ca asa va fi pentru ca si eu care mi-am dorit foarte mult copii acum sunt cam speriata si parca nu super incantata. Pe mine cel mai mult la ora actuala ma enerveaza si ma irita la culme cand aud pe cineva zicandu-mi lasa ca acum e bine...sa vezi tu dupa ce se naste......Ce se intampla dom'le dupa ce se naste? Ma omoara? Ma sugruma? Ia spuneti-mi fetelor care aveti copii... chiar asa un cosmar dupa ce se naste copilul ala? Mie mi-e frica de perioada aia pentru ca presupune responsabilitate, pentru ca trebuie sa ma transform intr-un om cumpatat nu pentru ca o sa obosesc sau n-o sa am timp sa dorm sau o sa ma doara sfarcurile de la alaptat etc.
Asa ca draga Cri, nu esti singura. Eu acum sunt iar nervoasa fara un motiv anume...adica am un motiv dar ratiunea imi spune ca nu are un temei.......da ce, pot sa fac ceva cu neuronul meu pierdut printre hormoni? Ma enerveaza barbatu-meeeeeeeeeeeeeeeu....imi vine sa-l strang de gat si nu mi-a facut nimic saracul...poate asta e si problema ...ca nu mi-a facut nimic....am luat-o razna!

Mexxa draga uite de la mine si de la fiica-mea

Ignatica te pup si ai mare grija de tine!

Tasia, felicitari pentru examene...eu saptamana viitoare vreau sa ma duc sa-mi depun cerere de intrerupere a studiilor...cred ca v-am mai zis...nu mai tin minte

Floricika, eu cred ca tu si cu plus 50 de kile tot frumusica ramai!

Ralu, ma bucur ca ti-a scazut tensiunea!

Pufy, ce misto ca ai fost la cumparaturi! Eu si la asta am interzis de la tati dupa faza din we!

va pup......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Katia esti o scumpa!Cum va fi dupa ce se naste bb?Pai in cateva cuvinte: nu-ti mai apartii!Esti toata a lui bb!Trebuie sa te modelezi dupa programul lui...
Dar daca noi am avut curaj sa mai facem unul....nu e chiar asa rau!

Pupici!

Ioana(27+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Asa ma gandeam si eu Pufy, ...ufffff!

Am gasit ceva super mishto pe net.....un text despre felul in care te schimba un copil...singura problema e ca e in rusa....asa ca acum traduc de zor ca sa vi-l postez si voua...e absolut impresionant!

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Buna burtici.
Si eu sunt plina de draci, dar am si motiv: i-a luat carnetu' lu' barbati-miu ca l-a prins cu 131km/ora. I l-a luat pentru 3 luni, adica eu o sa nasc si el tot fara carnet.
Katia, dupa ce nasti unele lucruri se schimba, altele raman la fel. Acum stam ingrijorate ca nu misca, atunci o sa verificam tot timpul daca mai respira. Yo la prima nastere n-am fost deloc panicata, nici inainte nici dupa. Si am avut un bb atat de cuminte, a dormit de la inceput cate 5 ore. Stateam cu baby-interfonul prin casa si ma duceam la el doar cand il auzeam ca se trezea. Acu' insa dupa ce am citit toate ororile pe internet, cred ca o sa ma duc sa-l verific din 5 in 5 minute.
Try, eu am nascut prin cezariana (a fost nevoie), m-a programat doctorul cu o saptamana inainte de dpn, de-aia nu stiu ce-i aia sa ti se rupa apa, nu stiu ce-s alea contractii, nu prea stiu nimic de nasterea vaginala. O sa fac tot cezariana, fiindca in Ro nu se prea practica nastere normala dupa cezariana, mai ales ca a fost un caz de ruptura uterina care a bagat frica in medici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

katia, martha78 .

Fetelor sa stiti ca nu e chiar asa de rau cu repaosul asta total. Imi mut fundul toata ziua dintr-un pat in altul ( la calculator am un fotoliu intins si stau ca o lady si va citesc sau scriu), mancare la pranz imi aduce sotul de la serviciu ( avem o firma de catering buna si mananc meniu diversificat si ca la mama acasa), seara daca pot fac o plimbare scurta si tot asa.
Nu ma plang, toata lumea incearca sa ma ajute cum poate ( mai ales sotul), ar fi si culmea sa incep sa fac si mutre ca ce nefericita sunt.
Si intr-adevar, nu mai am mult, sunt gravidute care stau in regimul asta strict toata sarcina.

Katia si eu am parte de astfel de discutii pe tema: sa vezi tu dupa ce il nasti, sa vedem daca mai vrei unul etc. si ma astept sa tot apara astfel de afirmatii si dupa ce se naste bebe. ( de la sa vezi tu cand o incepe sa mearga pana la sa vezi tu cand o pleca la discoteca). Dar pe mine ma amuza, pentru ca asa suntem noi romanii, ne pricepem la toate, mai ales la dat sfaturi altora, mai ales cand nu ne cere nimeni parerea.

Ignatica

30 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Katia, cum zicea si Ioana, dupa nastere, ii apartii lui bebe. Frumusetea clipelor traite impreuna a aparut mai tarziu in cazul meu. In primele luni te cuprinde o oboseala cumplita, de zici ca vei dormi jumate de viatza cand te va lasa bebe.
Iustin a fost mai agitat, sugea zi si noapte la o ora jumate, eu singurica, sotul la servici, bunicii in alte localitati...m-am chinuit pana la 1 an jumate.
Acum savurez fiecare clipa petrecuta cu puiul meu scump si drag si nu ma satur de el.

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc pentru raspunsuri...mi-au mai trecut si mie nervii...da' revin, nici o problema
Acum am avut ocupatie...am tradus ce v-am promis! As posta aici dar cam mare textul asa ca o sa trimit pe adresa comuna. Astept sa-mi spuneti ce parere aveti. Mie mi-au dat lacrimile traducand :)

va pup!

Mergi la inceput