Mamici de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
Monique_new spune:
Buna dimineata. Ce este aia fungigrama?La testul de secretie jos de tot scrie asta si sint niste litere S si I. Inseamna la ce reactioneaza sau nu candida sau cum cred ca asta este. Adica la ce trece.Si ce inseamna I si ce inseamna S?
Cred ca si azi o sa murim de cald
Mi-e deja mi s-au umflat miinile.
Monica
29 sapt
mexxa spune:
Buna dimineatza fetelor...
Sunt atat de trista...nici nu am cuvinte sa explic disperarea din inima mea...am fost la eco morfo fetala si nu inteleg de ce bebe statea in forma de cerc cu talpile la cap si 20 de min nu a vrut sa reactioneze....se vedea ca ii batea inima si atat. Nu s-au putut face nici un fel de masuratori nimic....
Din cauza pozitiei(arata parca stea inghesuit)..care cica nu ar trebui sa fie asa ma trimis la Iliev....dar nu se mai fac programari decat de la 30 iunie....
Sunt asa de suparata....
Acum merg sa ma imbrac ca astazi este si inmormantarea bunicii mele....of ce zi.
Pupici
24+
Sebastian
poze
Vine barza
nicole2005 spune:
Buna dimineata. Sincer uneori imi este frica de ce se poate intampla la momentul nasterii si mai ales sa nu apara complicatii pe parcurs. Eu sunt la prima sarcina si nu pot sa ma laud ca stiu multe, ce am mai invatat citind pe net sau de la voi. In schimb ce nu am inteles e normal sa ai pierderi de lichid amniotic? Si pot sa iau no-spa cand ma doare spatele? Doctorul meu mi-a zis sa iau cand am dureri.
27+
nicol
gripo spune:
SALUTARE BURTICOASE!
In primul rand vreau sa
de nenumarate ori toate fetele care au fost cu gandul la mine, de cand cu raceala asta: ITZY-BITZY, MEPHALA30, RAMOMAR, ELOISE, MARTHA78, INNI, TASIA, CRI, RALU, daca am uitat pe cineva sa ma ierte.
RALU, desteapta sau nu, e nasoala rau faza cu raceala vara. Ma bucur ca ti-a reactionat organismul la tratament si ca tensiunea e buna. Bravo!
CRI, si eu am probleme cu picioarele, dupa ce ca-s grasa, seara sunt momente cand parca as fi elefantel la glezne. Da' si cand o sa-l am pe pustiu' meu in brate...hmmmmm abia astept. Apropos de chestia cu copiii celorlalti, tuturor ni se intampla, mie imi spusese deja o colega, ca asa era si ea inainte de a avea fetita, ii iubea pe toti, dupa,....intelegi tu.
ELOISE, chiar esti superba in rochita aia!
MEXXA, las' ca bebe o sa fie putin mai cooperant data viitoare, stai linistita! Nu plange si nu te consuma, tot lui ii faci rau.
ITZY-BITZY, frumoasa faza cu telepatia, intr-adevar. Pai asta a fost mai frumoasa decat orice surpriza.
TASIA, bravo! a venit vacanta si latine! Felicitari!
Eu tot racita, si nu stiu ce sa fac. Am luat oscilococinum, mi-am pus spirt pe cap si gat, am baut ceaiuri si am transpirat, si in dimineata asta parca m-a intors iar. Din nou am parca capul infundat, nasul, si nu mai rup din gat, desi simt ca trebuie. E adevarat ca e abia a 3-a sau a 4-a zi de raceala, dar...o fi normal? sau sa o sun pe doctora? voi ce ziceti? sa mai astept?
Va pup
27+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
ramomar spune:
Buna dimi burticutze,
cri
esti o dulce, uite si eu iti dau o floare
ca si tu imi esti tare draga!!! sa stai cat mai mult cu picioarele pe sus daca numai asa mai trece bubu, iar in legatura grijile tale daca vei fi o mami buna, eu sunt sigura ca asa vei fi si asa vom fi toate. Si prin mintea mea trec tot felul de ganduri si intrebari: voi naste usor sau greu?, o sa am ceva probleme?, cum o sa reusesc eu sa cresc un bebe, cand inca eu sunt un copil?, voi reusi sa-l educ cum trebuie? etc, dar apoi ma uit la burtica si ma apuca un drag de bebe de parca nu mai am rabdare, abia astept sa-l vad, sa o vad....![]()
Oanacn tare faza cu papucii. M-ai facut sa rad bine..
Ralu ma bucur ca ai resuit sa scazi tensiunea, sper sa o tii in frau de acum incolo
itzy-bitzy tin pumnii sa iti iasa surpriza azi, daca ieri nu ai reusit ![]()
mexxa nu te mai stresa si cu pozitia bebelului, ei se invart mult acuma in burtica, caci inca mai au loc, iar azi iti doresc multa putere sa treci peste necazul pricinuit de pierderea bunicii.
gripo multa multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede!
pufymic 
26 
POZE
mai avem un pic...
mephala30 spune:
Neatza!
Gripo, daca nu faci febra, tot e bine.
Pe mine m-a tinut ultima raceala vreo 5 zile. Fara oscillo, doar ceaiuri, lamaie, miere si tantum pentru gat.
Sanatate multa!
Mexxa, nu stiu ce sa zic, poate bebe era rupt de oboseala si dormea tun. Daca i-ai auzit inimioara, oare ai cu adevarat motive asa mari de ingrijorare?
La ce medic ai facut eco?
Pupici si ne rugam sa fie totul bine.
Ioana, am uitat sa-ti spun, ai o burticutza tare simpatica si poza este super!
Ma bucur ca te-au lasat h....
Au inceput sa mi se umfle si mie mainile si picioarele. Of!!!
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
eloise spune:
Monique fungigrama este un fel de "lista" a antifungicelor (substantelor, medicamentelor folosite impotriva micozelor) care au fost incercate pe tulpina de ciuperca (candida in cazul tau) sa se vada la care este sensibila si la care e rezistenta. I inseamna "insensibil", S-- "sensibil". Nu te mai stresa cu candidoza aia ca e total inofensiva (e doar neplacuta). Medicul tau o sa-ti recomande un tratament local potrivit. In rest se mai vehiculeaza tratamente naturiste cu ceai de galbenele, cu iaurt (vata sau tampon intern imbibat) dar daca e o candidoza recalcitranta...slabe sanse...(
Eloise
22+ cu 
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Mexxa nu te alarma chiar foarte tare. Cum zice Carmen, poate bebe dormea. Eu am citit ca bebe doarme cam 3 sferturi din zi, e valabil pentru toata perioada sarcinii? Mi se pare credibil, daca ne gandim si la bebelushii nou nascuti, si ei dorm tot cam atat (papa, nani, papa, nani). Dar tu nu il simti miscand? L-ai mai simtit de ieri de cand ai facut echo? Eu sugerez sa iti faci azi sau maine o noua echo la altcineva (de ex eu mi-am facut la centrul Catharsis, langa sediul Toyota, vis a vis de Facultatea de Medicina). O echo e doar 30 RON, nu e f mult daca e vorba sa te linistesti. Apoi vezi si cu Iliev...
Eloise
23 cu 
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Gripo poti sa dai un tel la dr sa vezi ce zice. Dar nu te ingrijora cu raceala...Stii cum se zice, o raceala tratata tzine o saptamana, una ne-, vreo 7 zile... Da-i cu ceaiuri si cu sucuri si cu vita C in continuare!
si multa sanatate!
Try multumesc de raspuns.
Fetelor
pentru complimente si ma bucur ca v-a placut rochitza alba. De fapt eu deloc nu purtam alb, si rochia aia e asa de "tip-reclama-la-ariel" incat o evitam desi o am de mult. Sambata glumeam ca m-am deghizat in fantoma...
Eloise
23 cu 
EU
Virsta bebe
AndraPG spune:
Gripo, si eu am fost racita acuma 1-2 saptamini, am luat oscillococcinum cite o doza dimineata si seara timp de 6 zile, apoi Redoxon-Vitamina C efervescenta care m-a ajutat foarte mult si m-a si energizat pe deasupra-pentru ca ma simteam foarte slabita iar pentru git am luat sirop de patlagina, iar acuma pot sa-ti spun ca ma simt foarte bine si nu mai am nimic. Pentru git, ca sa te ajute sa rupi mizeria, mie mi-a ajutat mai mult laptele cald cu miere si nu ceaiurile. Si sotul meu a fost racit-de fapt de la el am si luat si lui i-a ajutat foarte mult laptele cu miere.
Iti doresc sa te pui pe picioare cit mai repede.
Mexxa, incearca sa stai linistita si sa nu te gindesti la ce e mai rau. Si mie mi s-a intimplat ca la una din ecografiile morfologice sa o vad pe bebita nemiscata, doar inimioara ii batea insa acuma e un adevarat acrobat in burtica.
O zi buna tuturor gravidutelor.
APoianschi