Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

bei, si prin iasi e tot asa cu scolile si gradinitele? De fapt, cred ca peste tot e la fel....Si eu am inceput sa ma interesez de gradinita, desi numai la anul in toamna va merge probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi pe la pranz,
Io-s cu nervii ca de luni nu am apa deloc (de fapt tot orasu e asa) si trebuiau sa dea drumu azi la 12, da pana acu...nica. Am sunat la nemernicii astia si mi-au spus ca in principiu azi vom avea apa I-am intrebat daca o sa avem si-n fapt, nu numai in principiu, da nu m-am lamurit. Si acasa am bucataria plina de oale, vase de spalat
Si la noi e la fel cu gradinitele, tre sa lasi de prin vara plasele la rand pentru toamna viitoare. Noi cautam gradi in germana asa ca nu prea avem multe variante. Si inca nu sunt hotarata 100% daca va merge de la 3 sau 4 ani (in functie de cat de tare ma enerveaza bona in unele zile). De exemplu acu' l-as duce ...de ieri la gradi
Vazut pozici, pupam in corpore.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io am pile la gradi :-) Doo vecine sunt educatoare acolo si TantiCati tot acolo isi dusese 3 serii de copii (in plasament). E o gradi cu program de 4 ore, la 100 m de bloc. Cica asta e planu` ...

In rest, sunt p`aci, am o stare dintr`aia de-mi vine sa sar pe geam ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

In rest, sunt p`aci, am o stare dintr`aia de-mi vine sa sar pe geam ...

inainte de a face asta poate imi dai si mie o sugestie la ce te intrebasem....ca pe altcineva in oradea nu am sa intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxa - sigur e Continentalul, Sala Albastra, aici tine si sotul cand e cazul, asta`i scump ca draqu`, dar e cel mai cel pt 100 de locuri. Mai sunt, dar de 40,50 de persoane.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78732
povestea nascarii 2nd hand de doo luni ma kinui si can am ajuns la faza cu mersu la maternitate a apasat catrina butonu magic. nu salvasem. si nici a doua oara can s-a impiedicat mama de cablu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

danke daria - chiar nu ma intereseaza cat de scump e. si de ce ziceai ma rog ca te arunci pe fereastra?
Papa vazut, citit, dat apa la soareci, trimis la cunoscuti. nu-mi merge YM-ul!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

papa, am cetit... impresionant, am ris si-am chisat okii de-o potriva, cre`ca daca eram acasa ma umflam de-a binelea de plins
edit, uitasi sa-ti spui ca-tz invidiez talentu` io n-am fost in stare sa scriu nici macar compunerile alea "o zi din vacanta" fara sa pling

quote:
Originally posted by papadie

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78732
povestea nascarii 2nd hand de doo luni ma kinui si can am ajuns la faza cu mersu la maternitate a apasat catrina butonu magic. nu salvasem. si nici a doua oara can s-a impiedicat mama de cablu

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxi, nu fii curioasa ca nu prea am ce povesti - am avut invitati o familie cu copilul, au plecat destul de tirziu asa ca ne-am culcat tustrei ca soldatii pe la unspe'... Da imi scot pirleala azi ca facem 9 ani de casnicie!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicitari!

quote:
Originally posted by leeloo2004

Roxi, nu fii curioasa ca nu prea am ce povesti - am avut invitati o familie cu copilul, au plecat destul de tirziu asa ca ne-am culcat tustrei ca soldatii pe la unspe'... Da imi scot pirleala azi ca facem 9 ani de casnicie!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput