Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

no, incepusem sa cred ca am o problema psihica, ghini ca stiu, am o adevarata colectie acasa

quote:
Originally posted by roxanaz

Cristal io nu fac in ciuda la mine..da-s din categoria lu carmen cu "imi iubesc copilul cand doarme" de aia ii fac atunci poze.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

si io`mi ador cupilu` cand doarme, e atat de frumoasa si cuminte

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Ziua buna si de la noi !

Fiecare cu ce-l doare: Mey dragelor cum procedati in concediu, luati sau nu prichindeii cu voi ( cele care merg afara din tara ). Eu plec cateva zile la mare la noi cu printesa in august, iar in septembrie doar eu cu sotiul la Barcelona o saptamana, fara copil si am oaresce remuscari ca n-o iau.....dar pe alta parte vrem si noi sa ne relaxam si sa vizitam si noi ce se poate pe acolo, sa bantuim de dimineata pana seara, iar cu copil nu prea am avea timp de asa ceva ca deh copilu' are program si trebuie respectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzule, cand am timp, ceea ce se intampla rar, asa ca de obicei sunt pusa pe hartza si imi bat omul la cap ca sa nu se invetze cu binele!...

Roxana, alesei Club Mediteraneean. Sper sa fie vremea frumoasa ca sa poata sa se balaceasca Botoshu' in voie!...:)

De la problemele pe care le aveam la baie, ca urla numai cand isi aducea aminte ca vine ora de baie, acum urla ca o scoatem din apa! Dar de facut baie la cap tot cu show facem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

.a mea-i cuminte tot timpul,mai nou cand trebuie sa o imbrac se apuca de facut vocalize,asa ca ieri i-am facut un "masaj" la funduletz,dupa care s-a dus la tacsu chinuindu-se pe drum sa verse vreo 2 lacrimi!!O intreaba tacsu de ce plange,raspuns "maiia este obaznica si tipa"!!!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

ntzz, remuscarile astea, noi tot timpu` o sa le-avem mai ales cind e vorba de plozi... sincer, asa as face si io, din moment ce il duc si pe el la mare deci ma achit de obligatii avem si noi nevoie de relash, nu??

quote:
Originally posted by kamiska

Ziua buna si de la noi !

Fiecare cu ce-l doare: Mey dragelor cum procedati in concediu, luati sau nu prichindeii cu voi ( cele care merg afara din tara ). Eu plec cateva zile la mare la noi cu printesa in august, iar in septembrie doar eu cu sotiul la Barcelona o saptamana, fara copil si am oaresce remuscari ca n-o iau.....dar pe alta parte vrem si noi sa ne relaxam si sa vizitam si noi ce se poate pe acolo, sa bantuim de dimineata pana seara, iar cu copil nu prea am avea timp de asa ceva ca deh copilu' are program si trebuie respectat.

kmy

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Salutare fetele !

Am intrat sa vad ce mai faceti, da vad ca ait scris ceva nu gluma....Am citit pe diagonala, nu mai am cum sa recuperez...dar am vazut toate pozele, nu am ratat nici una ...Pupici multi toturor protagonistilor...

Robi, felicitari pt. licenta...Si nu mai fi suparata. Stiu cum te simti, e greu sa fi dezamagit mai ales cand ai muncit mult pentru asta...dar eu zic ca, totusi, e o nota buna ...Bafta azi sotului !
Eu ieri am fost asa de obosita (noaptea dinainte nu am dormit deloc),a.i. seara am cazut la datorie, nu am fost in stare nici macar sa le citesc fetelor o poveste ca m-i se inchideau ochii si spuneam altceva . Au plecat de bunavoie la tati sa le citeasca el ...Feli zicea ca nu a mai auzit niciodata o poveste cu consiliu judetean, primar sau impozite
Mitzu...si noi tot cu pantaloni scurti/rochite chiar daca la noi in partea din sapate a curtii e cam curent...Si asta e locul lor preferat de joaca (leagan, nisip). Ca atare au avut amandoua ochii rosii si umflati de la curent, pe rand ca sa nu ne plictisim ...
Felicitari celor care au renuntat la suzete sau pampersi....
Alessia e si ea intr-o perioada de crize: tavaleli, tipete, palme...Sper sa ii treaca mai reprede ca mi-a cam ajuns...
Dar...ca sa o si laud putin...va spun ca duminica a avut Felicia specatcol de sfarsit de an la balet si, la insistentele Feliciei, am luat-o si pe pitica...Ma gandeam cu teama ca o sa-mi petrec trei ore pe holurile Palatului Copiilor...dar moatza a rezistat eroic si a stat cuminte in sala, a urmarit spectacolul, a aplaudat si a dansat...Doar spre sfarsit s-a plicitist si am ascultat recitalul lui Gyuri Pascu de pe hol ...Acum am prins curaj, mai astept cateva luni si apoi la teatru cu ele ...
Carmen, gata ? ai ramas si fara Ionut ?
Felicia-pako...ce mai stiti de ea ca nu am mai autit-o de mult...

Pupici tuturor...fug la treaba ca am comanda de o prajitura cu visine ... si mai am un examen vineri...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

not iet, de la 1 iulie il duc la soacra-mea pina atunci merje in protest total la gradi. avuram si noi serbarea duminica, poate reusesc sa pun niste pozici... ai inscris-o la scoala? ca io nu am reusit inca si-s nitel stresata pe chestia asta

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Carmen, ce vrei sa spui ? Il dai pe Ionut la scoala acum, in toamna asta ? Sau pentru toamna lui 2007 ?
Eu nu am inscris-o inca...

Asteptam pozele...

POZE

Mergi la inceput

nuu, in 2007, da` cel putin in iasi cartile se fac din timp.
apropos, fetili din iasi, o intrare la scoala 23 n-aveti?

quote:
Originally posted by kro

Carmen, ce vrei sa spui ? Il dai pe Ionut la scoala acum, in toamna asta ? Sau pentru toamna lui 2007 ?
Eu nu am inscris-o inca...

Asteptam pozele...

POZE

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput