Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

tot io, ca vazusi si pozele cu melu` si pescarushu`, melu` absolut bestial panchist

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi iesim in pantaloni scurti scurti, tricou sau maieu, sosetute si sandale si palarie. Avem genunchii beliti in ultimul hal , dar le pupam la cerere si trec Pojghietele sunt deosebit de interesante si le prezentam tuturor.
Si azi bag foarfeca, transpira cu claia aia de numa`numa`.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Si noi tot in pantaloni scurti,tricou si sandale fara shosete sau rochitze fliu,fliu cu vedere la chilotzei!In caz de schimbare de vreme,avem in rucsac pantalonasi lungi,bluza cu maneci lungi si baticutz!!
Mitzu, ca sa vezi ca toate-s dupa acelasi tipar,in timp ce eu prestam la bucatarie soacra-mea ii spune lui tati sa o schimbe pe mandra de pantaloni ca nu-i imbracata adecvat!tati se executa,ca deh la alti mamoshenia tine pana la adanci batraneti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mitzule, si eu tot in pantaloni scurti cu sandale il trimit afara! La mine bunicile nu au voie sa se abata de la "garderoba" pe care o pregatesc eu de dimineata, doar in caz de urgenta (vezi ploaie sau vint din senin) ma suna si le indic ce sa ii dea de imbracat...dar eu sunt paranoica tare cu cheastia asta...
A, si fara nimic pe cap pentru ca nu suporta - le scoate si le da de pamint, cu asta chiar nu stiu ce sa fac - doar sa-i iau din alea care se prind sub barbie, dar cred ca si pe aia o sa o scoata...

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza cam pe la pranz!

Vazut poze di cupii! Mey, da ce fromoshi is astia din generatia noastra! [aiacare de din gene] Nu-i numesc ca's toti la fel de dragalashi!

Olivia, io nu stiu ce sa-ti raspund ca nu ma car cu haine la punga prin avioane...

Adela, din capitolul "mama rea": io'l las pe Vicu in ultima vreme sa urle, pentru ca la noi nu mai functioneaza vorba buna si explicatia(asta din capitolul "bunici si alintare"). Din fericire incepe sa se amelioreze, iar de faza cu venitul in baie am scapat (deocamdata). Dar de faza cu dormitu' in preajma mamei n-am scapat. In continuare stau cu el pana adoarme. Mai mult, de 2 nopti se trezeste in crapetul noptii urland (cred ca viseaza cate ceva si continua in trezire). Azi noapte la 3 juma s-a trezit si n-a mai vrut nici in patut la el, nici in pat la mine, doar pe canapeaua de la el din camera. A adormit acolo cred ca 10 minute si s-a trezit plangand "ata, ata" si s-a dus atza in bucatarie, a aprins lumina, si-a tras scaunul si s-a servit cu biscuitzi. Apoi s-a dus la somn (cu mine pe urmele lui, incercand sa evit tocurile usilor ). Pe canapea, evident. Si a cerut lapte. Insistent. Si l-a primit. N-a mai cerut lapte noaptea de cateva luni bune... Si a dormit pe canapea, care e ingusta, si evident, a cazut de pe ea, moment in care a decis ca la ma'sa in pat e mai bine. Sper sa-i treaca.

Robi, bafta sotului!

Alice, si ! Cu timpul toate se rezolva! Trebuie doar vointza!

Io ma'c la treburi, da's pe aici.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, io imbrac cupilu afara in pantaloni scurti, cu maiou/body si camasa de fancy. Sandale nu mai are, ca le-a rupt si merge cu pantofi, dar is de piele si nu are probleme. La mine kestia e ca bona il tine in casa cu tricou si bluza cu maneca lunga, ca "e curent" si in pantaloni scurti si nu pot s-o dezvat.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am recuperat, m-am suparat pe lume si am stat sa citesc in liniste...:)
(astia cu banca zic ca nu se stie cand se rezolva, vanzatorul m-a sunat dimineata sa-mi faca un scandal monstru...sa nu lucrati niciodata cu bancpostul ca pe mine m-au imbolnavit de inima!!)

Mitzu, pupam burtici...Eu pe Maria o culc inca leganata in brate la pranz . Daca il miroase pe taica-su iese cu lacrimi de crocodil si se invineteste de plans ("tati nu-i bun"!
Daca insistam ne trage si o vomitatura sa ne bucuram mai bine...
Insa...cat a trebuit sa plec de acasa a stat cu taica-su fara problema. Si i-am facut "initierea" dinainte, ca sa plec eu cu inima impacata ca doarme copilul.
Si eu ma duc la buda cu companie...Inchid usa dar ea deschide toate usile fara probleme si "ma converseaza" cat stau pe tron......sa nu ma plictisesc!
Vara-mea a nascut acum 3 luni. Baietelul cel mare avea 3 ani si era mamodependent...tot la greu...adormea tot timpul numai cu mana in parul lui muma-sa...nu putea sa se dca la buda fara el. Dupa ce a venit cel mic au avut cam o saptamana-doua de crize, dupa care i-a trecut...Nu a avut incotro.
Maica-sa a stat calma si i-a explicat tot timpul (cat o fi inteles el) ca este mic fratiorul lui si trebuie sa aiba toti grija de el, Luca se dadea cu fundul de pamant si urla pana si-a revenit. Oricum nu aveau ce face.
Le-a facut program, intai impreuna cu cel mare il spala/culca pe cel mic dupa care il spala/culca pe cel mare. Toata lumea e fericita...:)

Lio ciocarlio, ai grija de burtica si de tine si lasa roboteala! Sanatate!

Mimilica, cand plecati la mare si unde?! Am vazt-o pe Ilinca...dulce foc!
Diana, i-ati cumparat "cado"?!...hehehe..simpatica Ianca. Cum merge cu antrenamentele de seara!?
Io am reusit sa o culc pe Maria in pat la noi seara, neleganata (ca la pranz tot in brate leganata o culc) si mi se pare o maaare realizare personala. Se culcuseste la mine in brate in pat, eu o legan pana adoarme, toata lumea e fericita...
Peste noapte se trezeste de cateva ori...O iau din patutz, o legan sa adoarma, o pun la loc...Sport, natura, tinerete!...
(si am in plan sa-i fac pat sa doarma singura...ha!)
Olivia...deci asa, ADHD...hehehe...l-am vazt pe Luca plin de carlige de rufe...super!!...hehehe
Tari aia de la British..Ia bagajul si spune ca ai dat deja telefon si au spus ca e okay...:)
Daria, sanatate Giuliei, va urez sa va treaca viroza cat mai repede (eu votez tot cu viroza..:)) Sanatate maxima!
Alice, pupam buba! Vad ca activezi la schimbul III. Sper sa se rezolve cu contractul!
Anca, mie mi-e groaza cu cazaturile...Nu a implinit 2 ani Maria si si-a spart capul, s-a lovit la ochi de curgea sangele de numa, si-a invinetit o mana ca o saptamana a fost umflata butuc, are genunchii plini de bube si afara nu pot sa ma tin dupa ea...Ma intreb peste un an ce o sa mai fie!!
Sper sa va acomodati repde cu dormitul la gradinita!
Corina, sa ne zici ce ai facut la test!..:)...Super poze!
Roxi, sa porti sanatoasa sandalele...:)...tare frumos doarme Patrick, cred ca ai vrut sa ne faci in ciuda!!...hehehe
Marcelle, felicitari pentru ca ati scapat de pampersi!
Dana, si daca ii ziceam sa refaca dulapul nu cred ca il refacea, ii dadusem deja 2/3 din bani...

Papadico, cred ca trebe sa va ducetzi in alta tzara, undeva la malul marii,s a se balaceasca mielzilla in voie...
Am vazut o gramada de pozici frumoase, mie nu-mi merge netul acasa (ar trebui si Murphy asta sa ia o pauza ca io incep sa obosesc!) ca avem si noi 2-3 poze proaspete...
Roberta, sa dati de baut tu si sotul...:)))
Nicole, sanatate Moatzei! Felicitari pentru ca ati scapat de suzi!
Dana speel, tu grasana!? Noi ce sa ami zicem!? Eu am dat 10 kg jos facand abdomene si mancand normal...Dupa care nu am mai facut nici un fel de sport si nu s-a pus nimic la loc!
Gabi, super faza cu "pish,pish"!
Mitzule, tanti Ioana a noastra ii da Mariei rochitze (io numa pantaloni scurtzi) si are o fatza cu genunchii belitzi si volane, super!...:)
Baga acilea si spune tot pana sa te certzi cu soarcra, si daca o batzi sa nu dai tare!

Na, ca mi-am scos parleala! Am citit tot si am comentat tot!
Trebuie sa ma mai relaxez si io cumva ca altfel ii iau toate cercurile lui Alice si nu e frumos!
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, se zice ca pe cupil tre` sa-l imbraci la fel de gros cit te imbraci si tu. se zice, ca io ii mai bag cite-un maieu in plus...
din seria fiecare cu ce-l doare, maica-mea are-o problema cu hainele de oras si cele de curte, am mai scris despre asta... ultima data cind fu la doctor a imbracat-o cu treiningu` roz cu care ar fi trebui s-o imbrace pe acasa. booon, ii esplic stiintific ca are o gramada de rochii care-i ramin mici, in fine, credeam c-a inteles pina ieri cind i-am trimis acasa sandalutele ilincai, noi, tot roz si ele, cumparate de anu trecut la reduceri ca altfel erau o palarie de bani. si-o intreb mai tirziu pe mamaia daca-i vin si cum ii vin, zice ca bine, ca "se potrivesc de minune cu treiningu` roz"

quote:
Originally posted by mitzura

Salutare!

Ia uitati aici una bucata intrebare pentru voi: cum imbracati copiii pe afara pe vremea asta calduroasa, cu pantaloni lungi sau scurti, si cu sandalute sau cu pantofi?

Din ciclul "ce ma enerveaza soacra-mea", am intr-una discutii pe tema imbracatului cand pleaca cu el afara. Are un fix cu pantalonii scurti, nu-i plac. Am mai avut si alta data discutii pe tema asta si credeam ca m-am facut inteleasa. da de unde. Luni....caldura mare...ii pun copilului pe pat hainele cu care sa-l imbrace, printre care si o pereche de pantaloni scurti. O vad ca nu-i convine, dar reuseste sa se abtina si sa nu comenteze.
marti...de asemenea caldura mare....iar nu-i convine ca de ce nu-i dau pantaloni lungi, dar tot nu zice nimic. Ei, azi n-a mai rezistat: ca ea ii da pantaloni lungi. Motivele? De aia ca daca cade nu se zgarie in genunchi (n-are nici o sansa sa cada ca ea nu ii da drumu din mana pe afara), si de aia ca la groapa cu nisip copilu sta in genunchi si i se lipeste nisipul de genunchi. I-am explicat ca n-are nimic, anu trecut la mare a stat cu picioarele in nisip si nu s-a intamplat nimic, nisipul se scutura, acasa face dus si gata. Dupa aia cand sa-l incalte imi vine cu pantofii (care nu sunt din piele si pe caldura asta transpira in ei de are picioru ud). acelasi motiv: ca ii intra nisip in sandale. bai frate, da si ce-i daca, nisipul se scutura! mai bine sta cu picioarele ude si transpirate??? Pana la urma i-am dat niste pantalonasi trei sferturi si sandale, normal.

Acuma ca un facut vad ca se innoreaza si e ceva mai racoare. parca o vad ca vine si-mi zice ca i-a fost rece copilului cu pantalonii aia.

Bai, io-s gravida si-s nervoasa si cu pata pusa din oficiu, asa ca cu greu ma pot stapani cand avem discutii din astea.
da gata, m-am descarcat!

Ma duc inapoi sa citesc si sa vad poze.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

etetete la ele ce activitate! asa-mi place de voi!
Cristal io nu fac in ciuda la mine..da-s din categoria lu carmen cu "imi iubesc copilul cand doarme" de aia ii fac atunci poze. deja am inceput sa fac selectii sa le printez si sa le luam cu noi in conced....sa avem pe ce boci voi v-ati hotarat la hotel, ramane Tomis?
Mitzurel gravidos, si noi tot cu pantaloni scurti si tricou plus sandale iesim. eu il las fara ciorapi, mama ii pune ca asa e cupilu ingrijit si frumos. asa ca fa morala socrelei si vb lu Cristal....daca o bati nu o bate tare
Danule si io las cupilu sa urle lately....ca dupa 2 min ii trece daca nu e bagat in seama. cata circoteca pe capu lor doamneeeeeee.....m-a sunat agenta....si i-am pus in vedere sa nu cumva sa dea al cu coarne sa imi mareasca iar prima.....era toata lapte si miere. maimutza, huh!
Gabi si nimic destainuiri cum ai petrecut aseara??? ntz ntzz.....
Daria pls spune-mi si mie un hotel bun in Oradea, sa aiba si sala de conferinte cam de fro suta de oameni. nu in clipa asta...cand ai tu timp! saru mana
Alice sper sa fie ok sosu' matale cu contractu....si sa se intoarca rapijor acasa!
Robi bafta sotului tau azi la lucrare! las ca si 8,5 e buuun! oricum nu se uita nime la nota, asculta la mine! multe felicitari inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

hehe, hai ca ne-a inveselit cristalina ziua! Cristalule, tu esti comoara la casa omului (si acasa esti tot asa optimista si hazoaza?)

Ma gandeam eu ca la 35 de grade afara nu iese nimeni in pantaloni lungi si cu pantofi.
Oricum, nu ma cert cu ea (cu soacra), nu m-am certat niciodata, cel mult ii explic cum sta treaba, dupa care se instaleaza o stare de tensiune, pentru ca desi i-am explicat ea tot nu e convinsa si ar face tot ca ea, dar se supune totusi. In fine...(Asta e doar unul din sutele de subiecte legate de casa noastra si familia noastra si despre care are o opinie foarte bine inradacinata.)
Ma duc sa beau o cafea chioara, asa de naduf!

Mergi la inceput