Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor!
multumim de vizionari si complimente.
da Diana, avem pat Graco.
Olivia...clona si sushkilina best friends. macar nu o mai cere in timpul zilei. vazut Uka....beton freza cu carligele....i love it! nu jtu nimic de faza cu husa ptr haine...cu ce linie zburati? ca facem o intrebare!
Daria cum ati trecut noaptea? sper ca Giulia e ok.
Anca sper ca Bianca sa fie tot mai bine cu gradi.....si eu zic ca Olivia, ptr inceput e ok asa!
Andreea bine ca Pupi e si el ok....iti doresc sa nu mai planga deloc!
Dana-ema tu grasa??? hihihihihi. incearca cu sport...si fara exagerari culinare. da asa de curiosite'....cate kg cantaresti?
gata fug la munca...ieri am primit si voucher-ele asa ca-s sigura ca plecam in conced
o zi superba tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata ! ... de la o mama denaturata care a dormit 12 ceasuri ... cred ca sunt oleaca obosita ...
Multumim frumos de gandurile bune. Febra la 18,00 38,4, apoi nimik toata noaptea ca a verificat tata`so, dimineata la 7 trezirea cu nervi si vesnicul urlat "mami-mami-mami" (aici simt ca o iau pe aratura cand o aud cum urla in aceeasi tonalitate) avea 37,4, dat Nurofen. CUlmea, febra are in timpul zilei, nu noaptea. Eu votez cu "viroza" ...
Am uitat: aseara a papat juma` de banana, juma` felie paine prajita cu "teiemea", orez cu lapte cu capsuni si`apoi lapticul, dar l-a cerut "iece" (rece).

Merg sa vad poze cu copii frumosi !
O zi faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA Gabi draga!
Giulia, multa sanatate!
Dana-speel mai poti face sport acum? adica sa aiba si efecte ? nu te doare butica?
Alice, macar e ok ca vine taty acasa mai repede, nu? sau am facut o gafa...oricum, incercam sa vaz partea plina a paharului tau, scuze de n-am nemerit-o

eu sunt tot cu utrogestanul la traista si nospa la nevoie, nu stiu de ce dar dupa mers o ora parca-mi atarna burta de 10 kg. Tre sa ma intind. Nu stiu ce voi face, sper sa-si revina bb2-iu la sentimente mai bune si sa se catere mai bine in sus acolo ca io fundu jos nu am cum sa-l pun prea mult. Danut ma pune la "na" adica la nani, dar normal ca nu pt mult timp.
merg sa fac paine in ou, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Dorsilika ves ca in sarcina utrogestanul se pune vaginal!

Lume, lume iaca cu Mielzilla La gradina, la gradina unde da Domnul lumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Pupacim grasanele,mamaa ce frumoooase sunt papadiile mici!!!Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!!!!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Vazut, placut si admirat: fetele suedeze, fete de Papadicu, Gizmo, Lia mica, Duracell, toti perfecti
Daca am ratat vreun copilas poznas, sa-mi ziceti sa recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by kim222

La multi ani Gabi! Si sa vina bb2 ...ca stiu ca asta iti doresti!

Intrebarea mea vad ca a fost ignorata total..

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Buna dimineata!
Kim - mersi mult de urari si cum le stii tu pe toate! Adevarul este ca din ianuarie la anul ne punem pe treaba! Dar eu nu mai tin minte ce intrebare ai pus tu??

Multumesc de asemenea tuturor fetelor care mi-au urat de ziua mea - sunteti niste dragutze!!

Dimineata am fost cu Stefan la analize - a fost super-ok, doar a miriit putin cind i-a bagat acul, dar asistenta a avut mina foarte usoara si nu au fost probleme. Comic a fost de dimineata cind i-am "montat" punguta pentru pipi si pentru ca nu a facut ne-am plimbat si eu si tata-sau dupa el prin baie, cu apa curgind si spunindu-i copilului "pish, pish"... Pina la urma operatiunea s-a terminat cu bine! Pentru ex. coproparazitologic o sa duc miine o proba.

Daca vorbim de mamoshenie eu sunt de acord cu ce spune Dana pentru ca si eu procedez la fel - nu il las deloc sa plinga, mai ales cind se linisteste numai daca il iau eu in brate sau daca il bag in seama. Iar la baie ma duc numai cu "insotitor"! Nu stiu ce se va intimpla cind va veni bb2, dar probabil ca atunci sotul meu va prelua si el din sarcini.

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici, m-am delectat cu pozici dis de dimineata, pupam lia (vrabiuto, ati adus-o acasa?), cu uka (io iar zic ca-n poze pare-n elementul lui) si gizmou` (ma bucur ca sunteti bine dupa lovitura aia), pup protagonistii in egala masura
papa, n-ai cum sa te plictisesti, heehhe, pun pariu ca nici nu stii cind trece ziua
madam spil, ma bucur ca ai reinceput sa prestezi, am vreo doo zile de cind umblu sa-mi iau rochie de nanasa si gasesc numa` kkturi si atunci inevitabil ma gindesc la voi. suna aiurea cum am scris da` nu mai modific, da lene
lioo, in locu` tau as da mai multa importanta mie si la bebe doi, am senzatia ca tu n-o faci sa dreg busuiocu`
marinache, tot in umbra? parca ieri n-ai dat cu picsu`..

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Din categoria "mamoshenie" ... desi nu stiu daca asta e: stau in fata Giuliei, la 1 cm de nasul ei si ea ma striga ca o disperata. Nu stiu ce o apuca, ii trece doar cand ii zbier si eu "Giuliaaa", pana atunci pot sa-i zic orice, ea continua cu "mamiii". Faza asta ma termina psihic si nu stiu de ce face asa ... Se baga in seama ??? Dar cand sunt cu ea doar de ea ma ocup ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare!

Ia uitati aici una bucata intrebare pentru voi: cum imbracati copiii pe afara pe vremea asta calduroasa, cu pantaloni lungi sau scurti, si cu sandalute sau cu pantofi?

Din ciclul "ce ma enerveaza soacra-mea", am intr-una discutii pe tema imbracatului cand pleaca cu el afara. Are un fix cu pantalonii scurti, nu-i plac. Am mai avut si alta data discutii pe tema asta si credeam ca m-am facut inteleasa. da de unde. Luni....caldura mare...ii pun copilului pe pat hainele cu care sa-l imbrace, printre care si o pereche de pantaloni scurti. O vad ca nu-i convine, dar reuseste sa se abtina si sa nu comenteze.
marti...de asemenea caldura mare....iar nu-i convine ca de ce nu-i dau pantaloni lungi, dar tot nu zice nimic. Ei, azi n-a mai rezistat: ca ea ii da pantaloni lungi. Motivele? De aia ca daca cade nu se zgarie in genunchi (n-are nici o sansa sa cada ca ea nu ii da drumu din mana pe afara), si de aia ca la groapa cu nisip copilu sta in genunchi si i se lipeste nisipul de genunchi. I-am explicat ca n-are nimic, anu trecut la mare a stat cu picioarele in nisip si nu s-a intamplat nimic, nisipul se scutura, acasa face dus si gata. Dupa aia cand sa-l incalte imi vine cu pantofii (care nu sunt din piele si pe caldura asta transpira in ei de are picioru ud). acelasi motiv: ca ii intra nisip in sandale. bai frate, da si ce-i daca, nisipul se scutura! mai bine sta cu picioarele ude si transpirate??? Pana la urma i-am dat niste pantalonasi trei sferturi si sandale, normal.

Acuma ca un facut vad ca se innoreaza si e ceva mai racoare. parca o vad ca vine si-mi zice ca i-a fost rece copilului cu pantalonii aia.

Bai, io-s gravida si-s nervoasa si cu pata pusa din oficiu, asa ca cu greu ma pot stapani cand avem discutii din astea.
da gata, m-am descarcat!

Ma duc inapoi sa citesc si sa vad poze.

Mergi la inceput