Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)
Raspunsuri - Pagina 11
alice2004 spune:
Aici mi-s ... nu ma dati disparuta !
Seara buna si bun gasit schimbu III !!! Io-s cam trista, ca sa ma esprim decent, am primit si mail de la al meu sotz in care imi spune ca lucrurile acolo nu merg deloc bine, se pare ca intrg acest contract a fost o greseala, nu mi-a dat mai multe amanunte dar stiu ca el nu exagereaza cind vine vorba de munca ! Si nu am chef de nik, abia astept sa treaca odata si zilele astea si sa se intoarca acasa !
Gizmo e bine, se pare ca patania de ieri nu are urmari grave, slava domnului ... am fost si azi in parc pina in ora 12 (ca se face topenie afara !) si a alergat peste tot, ca de obicei ! Am facut si ceva poze, o sale procesez oleaca si vi le pun mai tirzior.
Nu am apucat sa citesc din urma, ma duc sa fac un dush, sa imi iau ceva de mincare si revin later !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
AncaMaria spune:
alice, imi pare rau, dar lasa ca o sa fie bine data viitoare...
bai ce va invidiez pentru caldurile din tara, aici e vremea de kk-o, si i-am luat Biancai atatea hainute frumoase de vara, dar inca mai speram ca o sa vina si aici caldura...
Olivia, da, Bianca are si dezavantajul comunicarii, ea nu stie engleza.. o alta chestie ar fi ca educatoarele sunt multe (patru) dar se schimba, adica nu are aceeasi educatoare in fiecare zi... sper ca sa se obisnuiasca cu ele si sa le invete pe toate 4 in scurt timp...
concluzia e ca eu cred ca pentru un copil sub 3 ani mai bun ar fi un family daycare, pentru ca ei au nevoie de afectiunea si protectia unui adult, mai mult decat comunicarea si joaca cu alti copii... dar deocamdata mergem mai departe, asa cum ai zis si tu si supervisoarea, ea pare ca se adapteaza acolo, si e prea devreme sa iau decizia sa caut alt loc..
papadie spune:
La multi ani, Matei
LMA bunny si lelooka 
LMA sotu lu alice:)
Lia zi merci ca si-a dat in oki cu o substanta pe care au bunu simt s-a anunte ca non-toxica. Mai acu fro 2 sapt cand inca mai era mama la mine ...deci doua closti pe capul Catrinei:)) facuram si noi o boacana din asta. I-am dat mamei Voltaren (diclofenac) sa-si dea pe gamba. Si asta tot impungea de tub ca sa aduca alifia aia in gura tubului. Evident cand l-a deskis a sarit ditai boaba de diclofenac ghiciti unde?! In gura lu Catrina care se agita ca o vrabie sa ia ea tubul. Catrina l-a hapait instant
In rest...kk la stereo, urlete la stereo....Catri e o bunuta care cara pampersii la gunoi, aduce suzika lu bb etc. Maine pun niste poze bestiale. Am fost la gradina la niste priteni si acolo a stat toata ziua intr-o vanita cu apa. seara la 9 nu i-a trebuit nici lapte, nici dush si nici makar pijama....s-a sculat a doua zi la 10
ca atare soata s-a decis sa-i cumepre o vanita sa i-o lase in terasa...da vaz ca dupa cese balaceste la noi acasa nu o ia dilak somnu, dimpotriva :))))
restu am uitat ce-aveam de zis.
SI LECITINA AS UITA S-O IAU- slagarul verii.
alice2004 spune:
Hehehehe, Doamna Floare, ghidusha ca de obicei ! Pupam una bucata Mielutz nazdravan si una Pescarush si asteptam pozicile cu interes !!
Distractie mare acolo la voi, la casa cu trei fete cucuiete !!!![]()
Iaca si pozele de le facuram azi ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alice1732003/detail?.dir=232dre2&.dnm=8e30.jpg&.src=ph
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
philip spune:
anca, pai la noi cum sa fie, n-a mai plans nici ieri, nici azi, eu consider ca e semn bun, dar mai merge numai maine saptamana asta si dup-aia gata pana luni (nu poate tati sa-l ia ca-i ocupat la munca). deocamdata sta doar 4 ore, eu ziceam ca-l las de luni toata ziua, dra tot nu ma pot hotari. n-am mai scris si aici ca dau raportul la "scoli, gradinite..."in fiecare zi. chestia e ca vreau sa-l las full-time cu ceva timp inainte sa plece bunica-sa ca sa vedem cum e, dar imi vine greu. asa cu 4 ore pare sa fie bine...
pupici lui bianca!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
speel spune:
Sara buna.
Am vazut pe Luca si pe Lia,superbi amindoi.Luca e mai zimbaret decit inainte sau mi se pare mie?Eu n-am aparat sa fac poze faine si decit sa fac panarame mai bine astept sa inchiriez vreunu!drept ca tare m-as mai mandri cu flacaii mei si la voi!azi le-am luat mingii la amindoi,fotbal la greu pe terasa.si nu asa cu maini,profesional de-a dreptul.numa cu capu si picioarele!
Olivia,o sa mearga numai 2 zile pe saptamina de la 8 la 12.Un fel de gradinita la misto,dar poate ca e mai bine decit cu mine 24 din 24.Ca s-a capiat si el si eu,mario in seara asta cica sa va fac dormitor separat tie cu Ricu,ca oricum nu va desparte nimeni.Noroc de Serban,ca se mai joaca cu el,altfel ar fi umbra mea.
So,eu sunt o grasana,cum sa fac sa slabesc fara sa tin vreo cura,ca n-am tinut niciodata si nu concep sa nu maninc ce vreau.oare sportul e de ajuns?acuma,nu maninc mult sau nesanatos dar spre deosebire de inainte,se pune fratioare tot.sportul asta,daca al faci o vreme si pe urma mai rarut,e adevarat ca te faci si mai si?
ca sa stiu la ce sa ma astept.ca de ceva tre sa ma apuc,nu ma incap nadragii cu o palma,ceea ce e enorm de mult.Teoretic pina la obeza mai am,dar cum si asta are un inceput,eu i-au in calcul toate inceputurile.
diana21 spune:
Buna seara, dragutzelor!
Vazut pozne cu pitici voinici, foarte frumosi cu totii!
Roxana, noi am fost la Brasov in aceeasi perioada! Super misto pozele, sunteti o familie foarte reusita! A! Nu cumva aveti patut Graco? seama cu al nostru (fostu') si mi se facu dor de bebe mic care dormea in el...
Alice, ti-am vazut piticii, foarte dragalasi amandoi, ca de obicei!
Marcela, Lia e din ce in ce mai domnisorica, deja vad ca pozeaza!
Iar curtea bunicilor e superba, as muri de drag sa am si eu asa ceva! Cred la piticul e foarte fericit acolo.
Ianca doarme singurica de doua ore jumate fara proteste! Sa fie oare...o victorie? Ca mi-e si frica sa zic! Adevarul e ca am si obosit-o rau de tot azi, dar...nu ma asteptam. Azi la pranz cand a simtit ca plec a inceput sa zica (tot semi-adormita, bineinteles)"batze, batze", adica s-o iau in brate. Mi se facu mila de ea si am ramas cu ea in brate vreo juma de ora.
Kimm222, probabil ca voi avea nervi de otel, ca o sa lucrez de la 11/12 la 18 (19 max), am uitat sa va povestesc ca o sa fac altceva din august, o sa fiu editor text. Si, avand in vedere ca imi place si-mi doream asta de ani de zile...nu cred c-o sa vin surmenata si nervoasa acasa.
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
AncaMaria spune:
Papa, bine ca mai apari la raport... pupici fetelor... deci ai ajutor pe Catri..
Andreea, deci Pupi merge tot part time, adevarul ca daca e soacra0-ta inca acolo mai scutesti niste bani, iar lui ii faci trecerea mai usoara.... mult succes... cred ca o sa ma mut si eu la "scoli, gradinite.." ca sa nu mai zapacesc lumea pe aici..
Diana, mult succes la noul servici!
Ma'c sa mai muncesc ceva...
kim222 spune:
Alice imi pare rau ca nu a fost bine de data asta...dar bine ca vine acasa! Vazut pozele...ce frumoase au iesit! Imi palce basca...de unde pot cumpara si io? Fratele tau seamna ca tine...![]()
Anca pe mine nu ma plictisesti si cred ca nici pe altele..ca despre puiuti vorbim ,nu?
Dana..tu grasa??? Hi,hi...am trait s-o aud si pe asta! Si..veste proasta..fara dieta nu se poate slabi!![]()
Diana..misto asa ...daca incepi la 11/12...nu-i asa stresant...
Papa...atunci te-ai aranjat daca ai ajutor!![]()
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
g_ioana spune:
Neatza,am un soooomn,mama,mama,nu poci scapa de el,des mandrutza doarme destul de binisor deci si eu,nu ma pot trezi de dimineatza!!
Vad ca subiectul este mamoshenia si noi ne incadram foarte bine in tipar,in schimb de cand a mai ajuns tati inaintea mea acasa, mai presteaza si cu el,ca nu are alternativa!
Si ea adoarme seara in pat cu mine,dar adoarme foarte repede,dupa care o trec in patutul ei,iar daca vine si tati in pat cu noi seara il trimite "la bucatalie sa faci teaba!!![]()
Ieri cand sa iesim afara a inceput ploaia asa ca am testat toate locurile in care se poate intra cu umbrela deschisa, ca altfel se punea pe un bocet
,asa ca se intra "usor" cu umbrela deschisa in lift,in masina,in magazin,etc.
..
Pupam copilasii bolnaviori si nebolnaviori si mamicile aferente
http://photos.yahoo.com/gorodeii