Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Ce poveste emotionanta... si ce frumos intors din condei finalul....Papadie, sa-ti traiasca minunile si sa fiti fericiti toti patru Bravo!

...altfel, nu am pucat sa citesc decat asa din 2 in 3, ca mai am 2 zile si gata vine vacantaaaaa!!!!! si deh, trebuie sa las ordine dupa mine, sa nu se nervozeze inlocuitorul
Deci, mai intai plecam la mare la Albena, de sambata 9 zile, apoi la Lepsa, la munte, in vila unor prieteni si mai apoi la Tulcea, la maman...unde o voi lasa pe duduia Ilinca pana la sfarsitul lunii...sper sa fie timp frumos si sa ne putem distra/odihni cat mai mult.
Ma bucur ca sunt si altii cu genunchii beliti eu nu am scos-o de cand a venit vara cu rochita...a facut-o bona ieri si s-au intors cu sangele siroind alearga Ilinca precum Forest Gump, si intoarce capul sa vada daca te tii dupa ea tat'su zice ca este precum cainii care o iau si ei la sanatoasa daca vad pe cineva alergand ...
nu mai stiu ce am citit ca sunt intr-o viteza...
poate mai intru!

Pupici la toata lumea si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Roxa, pupici! o pentru treaba cu consultanta!
Despre figuri la domnu' Vic nu va pove, ca e maaare actor. Mai nou, cand se supara pune mainile la oki si mimeaza plansul si se duce la cineva care l-ar putea consola.

Gabitzu, aniversare fericita!

Mey, asta cu gradinitzele ma framanta si pe mine, mai ales de cand am vazut cum se sta noaptea la coada si am aflat ca unii din colegii mey de servici au prestat un astfel de servici! Si mai ales ca n-am ce fashe si cetesc kestii pe la "Gradinitze, scoli..." care ma infioara...

Papa, ma'c sa cetesc povesti!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mimilinca - asa strig eu dupa Giulia "run, Forest, run" si alerg si io s-o prind
Ieri si mandra me-a s-a umplut de sange din genunchiul stang, belit a 3-a oara in 2 zile si a doftorit-o TantiCati. S-a enervat doar cand a vrut sa-i puna platurele, a preferat sa vada ea ce-i pe`acolo si sa arate la toti "bibi"

Papadie -

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Io o sa citesc povestea pescarusului dupa ce vine apa, ca acu oricum imi vine a plange...de nervi

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna ziua, dragutzelor!
Intai de toate m-am gandit sa-mi urez La Multi Ani, sa traiesc fericita pana la adanci batraneti, sa primesc cado de la tati... ca vaz ca nu-s pe lista si risc sa raman nepupata azi!

Carman, da a primit Ianca multe chestii ieri, oricum le primea, da' e mai fain daca cere ea! Cu dormitul, ieri am avut prima victorie, nu s-a trezit decat o data sa bea apa si gata! Ura!!!!!!!!!!!
Roxana, la Continental in Oradea e super lux, o sa-ti placa, am stat si eu acolo intr-o delegatie. Au si magazine, sala de fitness, sauna...
Papa, sa-ti traiasca fetitele, sunt scumpe rau de tot, chiar acu ma duc sa citesc povestea ca-s curioasa. Apropo, sper ca pana la ziua piticului sa reusesc si eu sa scriu povestea noastra.
Pupici, revin.

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, diana! sanatate, fericire si iubire!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DIANA
Si Leeloo pt aniversare !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Papa, pentru mamica, pentru Mielu si pentru Pescarush! Iar lui Ionu un car de putere!

Diana, la multi ani!!!! Multa fericire si sanatate!

Lumi, vacantza placuta si te astept cu impresii din Albena!

Despre genunchi ferfenitza: bne-am procopsit si noi cu unul ieri, ca 'mnealui juca fotbal cu un bietel si se uita dupa fete Aseara a fost tragedie nationala, azi a refuzat plasturele, ca deh, trebuia sa vizioneze lumea "buba"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Diana, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Mai, pai eu ce baiet am, ca nu si-a julit genunchii niciodata pana acu'. Da mai bine tac si-mi musc limba...

Si eu ma gandesc la gradinita in germana (nu-s hotarata, tre sa mai cer pareri avizate), asa ca de aia tre sa caut din timp.

Lumi, vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI DIANA !

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de frumoasa familie pe care o ai ...

GABI - aniversare fericita si voua ...

Carmen, hai ca la faza asta Iasul a luat Bucurestiul ...Se inscriu copiii de acum pentru 2007 ? In Buc. incepe lumea sa se agite abia prin iarna....sau am ramas eu in urma cu noutatile ! O sa intind antenutele sa vad ce aflu ...La mine problema e ca inca nu stiu unde sa o inscriu...Teoretic am doua variante: la o scoala cu renume unde am si o invatatoare f. buna recomandata, dar blamata (scoala) de unii din cauza unor presupuse probleme cu drogurile (scoala 79 - Lic. Ion Creanga) sau la o scoala mai noua, cu circuit inchis, unde nu au posibilitatea sa intre persoane din afara (gen drogati sau alte alea) dar unde nivelul, cred eu, nu e asa de ridicat, cel putin pentru moment (Lic. catolic Sf. Iosif) ...
Astept parerile voastre fetelor...voi ce ati face ?

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput