Intrebarea stresanta:"Voi cand faceti un bebe?"
Raspunsuri - Pagina 4
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by pisik 4ever
intrebarea asta e aia de vine imediat dupa "da' voi cand va casatoriti?"
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
Ihi, intotdeauna si invariabil:))
Oana_B
Tia spune:
bun subiect.
si pe noi ne-au "chinuit" socrii ca mama s-a prins repede care-i treaba.. m-a intrebat numai daca am mers la doctor. soacrei ii spuneam ca nu vrea fi'su iar berbantu' meu gasea mereu o cale sa inchida repede subiectul... a functionat!
ayna spune:
mcrissa tare subiectul si cred ca toate am trecut prin asta.
pisik 4ever mare dreptate ai nici nu scapi de una ca te trezesti ca esti luat la intrebari de ce? nu puteti? sau nu vreti?
Si noi facem parte din categoria celor asaltati cu aceasta intrebare dureroasa cum ca un copil se concepe in 5 minute si gata de imi venea sa-i zobesc un pic pe spate cu Pana acum doi ani si soacra mea ne teroriza ca noi nu facem un ca nu suntem in stare sa avem grija de el, ca nu stiu care nu are ce pune pe masa si face al 3 lea copil si tot felul de vorbe ca nu stiam ce sa mai raspunde sa nu provocam o cearta mare, pana cand mi-am luat inima in dinti si i-am spus sa ne mai lase in pace cu acest subiect ca avem oarece probleme, nu am intrat in amanunte ca oricum nu ar intelege mai nimic, ca un copil vine cand vrea Domnul Dumnezeu si daca asa a hotarat pentru noi , nu avem ce sa facem. Cu ceilalti am procedat altfel le spuneac ca acusi mergem sa ne apucam de treaba sau nu mai au altceva de barfit si trebuie sa ne interogheze pe noi, bineinteles ca totul le raspundeam pe un ton foarte aspru si incet incet au inteles ca trebuie sa taca si sa ne lase in pace.
Va pup dulce si fiti tari in continuare.
Corina
ingeras26a spune:
Din fericire eu nu am avut problema asta, pt ca eram atat de disperata ca nu pot sa fac copii, incat i-am anuntat pe toti: parinti, socrii, prieteni, astfel incat sa nu-mi mai faca si ei zile amare cu intrebarea asta. Asa au intees toti si au evitat-o. In acelasi timp le-am spus sa nici nu-mi planga de mila, ca ma enervam si mai tare.
Eu singurele probleme pe care le-am avut legate de acest subiect au fost: "mai potoleste-te, ca o sa vina cand vrea Dzeu!" (nu era sapt sa nu ma monitorizez, sa nu ma duc la dr, sa nu mai incerc tratamente noi, injectii, inseminari, dosar fiv etc). Cred ca le era frica sa nu innebunesc si din fericire, se pare ca asa este...
Bafta si pupici multi, Ingeras13+
ingeras26a spune:
Ah si am uitat sa va spun care este parerea me:
Fiti putin mai "rautacioase" (dar cu calm, pe cat posibil), faceti-i pe toti sa inteleaga ca nu este treaba lor!
Va pupacesc si va trag dupa mine!
Ingeras13+
Delfinas spune:
Fetelor sunteti tari, mai ales Elise care m-a facut sa rad. Un prieten de-al nostru i-a zis sotului ca a auzit ca e un botez prin zona, e la noi sau ce?
Rautati. I-a raspuns ca urmeaza, na ce sa zica, dar pe mine nu prea ma afecteaza, ma doare undeva de ce cred ei. Sa moara de curiosi. De aibia a trecut 1 an si 10 luni de la nunta si intreaba de vreun an incoace. Si soacra-mea a tot intrebat dar acum stie, ca sta cu noi din pacate, si e insuportabila. E o prefacuta si o mincinoasa.
Dar e mama zice el, ce sa-i faci.
Curaj si nu puneti la inima tot ca va inbolnaviti degeaba. Pupici dulci
kitty_nic spune:
apropos de babe curioase care se intreaba "cand faceti si voi un BB?" sau "acum este randul vostru" mi-am amintit de nu banc super tare despre o tipa pe care o tot teroriza matusi-sa ca nu se mai marita si la fiecare noua nunta sau cununie de prin prieteni in spunea"Acum tu urmezi!" Dupa ce o streseaza pe asta ceva vreme, tipa, la fiecare noua mormantare a cate unei cunostinte sau prietene a matusii ii sufla acesteia in ureche"Acum tu urmezi". Finalul vi-l imaginati, ca a cam linistit-o pe baba.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
Kariris spune:
Chiar cand spuneam ca pe mine nu ma prea intreaba nimeni de copil..azi ma intalnesc cu o fosta colega de facultate care culmea, stie ca nu pot face copii, era cu un bebe in carucior...si o pune draku sa ma intrebe: "mai fato dar tu cat o mai lungesti? cand faci si tu un bebe?" ei, i-am raspuns si eu: "dar ce vrei sa ajung ca tine? cu cearcanele pana la genunchi, cu nervii pane, sa-mi urle plodul toata noaptea sa nu ma lase sa ma odihnesc? de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare? mie mi-e bine asa... sunt destui copii pe lume, eu vreau sa-mi traiesc viata!" si i-am mai spus ce mi-a spus mama mea odata: "draga copiii cand sunt mici sunt atat de dulci incat iti vine sa-i mananci... cand se fac mari, iti pare rau ca nu i-ai mancat!" se referea la mine mamicutza mea!
Si saraca colega mi-a spus ca mare dreptate am...ca din clipa in care ai un copil, traiesti exclusiv pentru el! doar eu stiu ce era in sufletul meu cand i-am raspuns asa dur...