Miresele anului 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

BlueEyes, iubi mi-a recomandat sa mergeti la Central, a zis ca nu-s cei mai ieftini, dar sunt seriosi si calitatea e buna, iar un coleg mi-a recomandat Foto Expres sau asa ceva, in P-ta Cipariu, langa banca UniCredit (intre banca si magazinul Maestro). Daca imi mai amintesc vreun loc, revin.

Pepenash, frumoase marturii. Noi ne gandeam la o combinatie intre amintire si dulce, am gasit-o, acum asteptam sa vedem daca ne poate aduce cate bucati avem noi nevoie acolo unde am gasit mai ieftin.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tipsy spune:

Foarte dragute pozele tale ...sa fici fericiti!1
Acum am si eu o intrebare poti sa-mi dai si mie date despre fotograf (cat,cum, ce???)?
Merci

fotograful ne-a costat 350 de euro in care au intrat 2 zile de alergat dupa noi, am avut casatoria civila cu o zi inainte, 350 de poze scoase pe hartie (format 13/21 majoritatea) si restul pozelor pe CD.
multumim de urari!

[/quote]

Mergi la inceput

asa cum am promis va atasez poza care a aparut pe magnetul oferit ca si marturie.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza, miresici!

pepe, mumos cufar...place place

ver@, tipsy - placut si la voi pozele, mumoase foc!

fetili..cred ca ne-am razgandit...facem cununia cu 2 zile inainte..in joia dinainte anuntii..nu cu o saptamana..nu stiu....ma gandesc ca...la o saptamana diferenta..parca e prea departe..asa macar..sunt una langa alta...nu?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emilyjeuly

'neata fetelor!
tipsy, superbe pozele! casa de piatra si multa, multa fericire!
ver@, foarte frumoase pozele! se vede ca v-ati distrat! inca o data casa de piatra si fericire!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Am vazut ca aveti nunta la Intercontinental, sala Ronda. Si noi tot acolo am facut. Am fost foarte multumiti de servire si mancare, dar foarte nemultumiti de serviciile oferite de coordonatoarea evenimentului, Madalina. Si voi tot cu ea colaborati? Daca da, asigurati-va ca luati legatura si cu seful de sala voi personal, pt ca prin Madalina doar jumatate din informatii ajung la cine trebuie. Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

BlueEyes si Vera ..ati fost absolut minunate!
Aceiasi impresie si despre tine Tipsy cu completarea ca aveti niste poze artistice...

Krelia, dar de ce nu vineri? Eu daca nu reusesc sa fac in aceeasi sambata as opta pt vineri. Si cu asta ti-am raspuns si la intrebare: da e departe la o saptamana... distanta..de fapt mie mi se pare mult de joi pana sambata ..asa ca...

Ne-am luat verightele si imi plac asa muuuuuuuuuuuuult ca abia mai am rabdare pana sa o port pe a mea. De fapt abia astept sa ma fac "printzesica"
Ieri am fost si am dat si BT la cardurile de masa...
Cam astea sunt noutatile mele.

Va pup si va urez o zi buna.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Neata si de la mine, fetele!!!
Tipsy, ver@ - super super pozele!!!! Mi-au placut tare mult!!!
Elara, multumesc inca odata pt toate informatiile - ieri am dat si noi comanda pt cardurile de masa!!! Sunt super!!!
Si saptamana asta tre sa ajung sa mai iau si paharele mirilor - am vazut unele dragute.

Mergi la inceput

pentru ca vreau si eu o zi intre ..de odihna..de infrumusetare..de alea alea

quote:
Originally posted by elara

Krelia, dar de ce nu vineri?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Tu oricum esti FRUMOASA! Iar cu odihna..dream on baby...crezi ca noi te lasam??? Ti-am promis ca si la nunta vei avea clipe grele....de dans...cu noi...clubul periculoaselor!

quote:
Originally posted by krelia

pentru ca vreau si eu o zi intre ..de odihna..de infrumusetare..de alea alea
quote:
Originally posted by elara

Krelia, dar de ce nu vineri?

26 august 2006

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Oh, Doamne..abia astept!!!
ah..si am renuntat la bere...ca la cata bautura vom avea...ii facem pe invitati "muci"...

quote:
Originally posted by SunSmile

Tu oricum esti FRUMOASA! Iar cu odihna..dream on baby...crezi ca noi te lasam??? Ti-am promis ca si la nunta vei avea clipe grele....de dans...cu noi...clubul periculoaselor!

26 august 2006

Mergi la inceput