Miresele anului 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
sunnyday spune:
Am vazut pozele. Sunt absolut senzationale!!!!
Fetelor, ati fost minunate si radioase! Mi-au dat lacrimile de emotie.
Offff, la nunta mea ce-o sa fac? Mi-e frica sa nu inund prin jur.
Multi pupici si fericire la toate miresicile foste, actuale si viitoare.
Eu sunt cam in urma cu pregatirile. N-am apucat sa iau nici cocarde, nici marturii. Teoretic ar fi timp, dar plec din tara si nu stiu cand apuc sa le rezolv pe toate.
lid spune:
Foarte frumoase toate pozele! Felicitari tuturor miresicilor si Casa de piatra!!!
Eu sunt fericita ca mi-am luat pantofiori! Sunt tare dragutzi si ii puteti vedea in albumul meu. Sper sa va placa si voua
In rest alte noutati nu am....decat ca luni am sustinerea lucrarii de disertatie....si sunt putin stresata! Sa-mi tineti pumnii!
Va pup pe toate
[http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551408128&security=OSlpDD]
www.alidaandadi.myevent.com
contactnicole spune:
Fetelor o intrebare. Nu pentru mine, dar pentru o colega care are nunta in aceeasi zi cu mine. Voi stiti daca poate sa-si faca certificatul medical la un medic din alta localitate decat cea in care-si face casatoria civila? Eu n-am vazut pe certificatul medical adresa doctoritei, dar o asigurare in plus nu strica.
M-am uitat la pozele voastre si doamne ce frumoase fete avem. Sper sa fiu la fel de senina si radioasa in ziua X cum va vad pe voi in poze.
Nickidutza
The day
ooana spune:
Krelia se poate vota? ...eu zic vineri...oricum nu dormi tu atunci daca la asta te gandesti?
Lid...eu am vineri sustinerea disertatiei...si am emotii macar la asta sa am emotii ca pentru marele eveniment deocamdata nimik!
...frumosi pantofiori!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
10 zile
olguttza spune:
quote:
Originally posted by contactnicole
Fetelor o intrebare. Nu pentru mine, dar pentru o colega care are nunta in aceeasi zi cu mine. Voi stiti daca poate sa-si faca certificatul medical la un medic din alta localitate decat cea in care-si face casatoria civila? Eu n-am vazut pe certificatul medical adresa doctoritei, dar o asigurare in plus nu strica.
Nu conteaza in ce oras sunt eliberate! Conteaza ca data de pe ele sa fie aceeasi cu data depunerii actelor.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Freia spune:
quote:
Originally posted by BlueEyesquote:
Originally posted by tipsy
dragele mele,
Va arat aici poze de la nunta noastra, 20.05.2006. A fost foarte frumos, dar a trecut foarte repede in ciuda stresului acumulat :-)
Super....super... Cata elegantza.... Minunate poze. Asteptam mai multe
Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
subscriu, foarte frumoase pozele
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
Giova spune:
!!
Tipsy, Vera ati fost super frumosi. Felicitari!!!
Tipsy poze artistice, ioar poza de pe magnet, de mentiala.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
dpop spune:
stie vreuna din voi unde pot face marturii-magnet cu poza la comanda in cluj? ca eu n-am gasit ...
tipsy pe tine cat te-a costat bucata, si cat sunt de mari?
ooana spune:
V-am pupit ...plec la cheful firmei , diseara intru sa va mai arat cateva poze!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
10 zile
krelia spune:
Je s-ar putea sa plec la concert la "depesh"..asta dk il urnesc p'al meu d'acas'..si-l conving sa plecam...
...mai vedem..e timp de gandire pana vineri
quote:
Originally posted by ooana
V-am pupit ...plec la cheful firmei , disera intru sa va mai arat catev apoze!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006