Miresele anului 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
emilyjeuly spune:
[/quote]
Am vazut ca aveti nunta la Intercontinental, sala Ronda. Si noi tot acolo am facut. Am fost foarte multumiti de servire si mancare, dar foarte nemultumiti de serviciile oferite de coordonatoarea evenimentului, Madalina. Si voi tot cu ea colaborati? Daca da, asigurati-va ca luati legatura si cu seful de sala voi personal, pt ca prin Madalina doar jumatate din informatii ajung la cine trebuie. Bafta multa!
[/quote]
ce ma bucur ca v-a iesit bine nunta! da si noi tot cu Madalina lucram! oricum mersi de sfat o sa facem rost de nr de telefon al sefului de sala!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
tipsy spune:
M-au costat cam 37.000 bucata, dimensiunile sunt de 5 latime, 7,5 cm lungime si sunt foarte subtiri.
In principiu, ar trebui sa cauti o firma care produce diverse materiale promotionale, procesul de productie nu e unul foarte complicat, deci nu ar tebui sa fie o problema.
quote:
Originally posted by dpop
stie vreuna din voi unde pot face marturii-magnet cu poza la comanda in cluj? ca eu n-am gasit ...
tipsy pe tine cat te-a costat bucata, si cat sunt de mari?
Giova spune:
Tipsy oricum sunt /au fost super misto. Buna idee ai avut.
Oana distractie placuta.
Krelia la concert.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
dyadya spune:
Buna fetele! In sfarsit mi-am luat si eu rochie pt civila! Care civila, ca tot vazui mai sus discutia, noi o facem in joia dinaintea nuntii. Am ales joi si nu vineri din doua motive: 1. alergatura prea mare doua zile la rand; 2. vinerea la primarie programul este scurt si cei care lucreaza au sanse foarte mici sa vina in mijlocul zilei.
Poze cu rochita pun diseara.
Diverse pentru nunta
krelia spune:
aloooooooooooooo...........ce-i linsitea asta???
sau v-ati dus la pregateli, toate??
io fusai la degustare..IAR ...de prajituri...da'...nu prea-mi placu nimic...asha ca....alta cofe' la rand ...vai vai...ce nenoroc pe capu' meu!!!!
abia astept contzertu'!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ginutza2002 spune:
salutare miresici!
foarte frumoase pozele, fetele!Foarte foarte mumoase!
sper sa imi iasa si mie macar pe jumatate nunta asa de frumoasa cum au fost nuntile la fetele noastre!
am terminat cocardele aseara!
mi-am rupt mainile, dar au iesit asa de mumoase
normal ca doar sunt ale mele, nu?
o sa pun si poze maine cred!
va pup!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
pepenash spune:
Hai ca am luat-o pe urmele lui Rallu ca ea scria pe la ore de-astea... mici
Alynutza, in viziunea mea, marturiile trebuie sa fie ceva care sa ramana ca amintire... sa-si aduca aminte oamenii cand vad obiectul respectiv ca este de la nunta lui X sau Y. Pe principiul asta am mers cand am cautat marturiile, din start respingand migdalele glazurate sau orice alt fel de prajituri/bomboane. Nu spun ca nu sunt frumoase, dar eu cautam altceva. Iar lumanarea in forma de tort, poate duce atat cu gandul la dulce cat si la ceva ce ramane peste ani (asta pentru persoane ca mine, carora nu le vine sa arda o lumanare mai deosebita, ajungand sa am o adevarata colectie)
Krelia, daca iti place cufarul, e al tau pe 26 august. Hai ca ma apuc de afaceri... cineva vroia fantana de ciocolata, tu cufarul... ii fur meseria Ralucai In privinta cununiei civile, eu inteleg de ce vrei sa faci joi si te sustin pentru ca si noi tot joi vom face. Vineri e zi de relaxare combinata cu ceva cumparaturi pentru acasa, transportul bauturii la restaurant, etc. Vor fi destule de facut si vineri.
Alynutza spune:
Pepenash, stiu, si eu m-am gandit sa le si ramana ceva amintire, dar sa fie si ceva dulce. Asa impac si capra si varza Sunt frumoase lumanarelele tale, si eu pastrez inca o lumanare ce am primit-o de la o prietena de un Craciun, pentru ca e mai deosebita si nu ma indur sa o aprind.
Krelia, ce bine-ti merge, tot din degustare in degustare...
Nunta noastra
Pregatiri
dyadya spune:
Neata! am uitat sa va spun ca am dat comanda la tort. Kateryna, daca ne citesti, Agapitos, tort Domino suna cunoscut?
Sa va povestesc aventurile cu tortul poate ca ajuta pe cineva: am mers la mult aclamata Alice de pe Mihai Bravu, unde am avut parte de mai multe surpize neplacute: nu aveau prajituri din compozitia torturilor, eu trebuia sa aleg pe baza descrierii!! M-am dus cu o poza cu un tort imbracat in martipan, imi zice; cum sa nu, l-am facut de multe ori dar ala nu-i martipan, e frisca!Asta in conditiile in care aveau o revista straineza cu torturi de nunta, unde surpriza, am gasit tortul cu care venisem si unde scria: martipan!!! Pe la cofetarii de cartier incercate si faimoase(gen Liliana de la Miciurin, Maria din cartierul Aviatiei) nu fac torturi de nunta sau fac, dar arata ca un tort normal de-al lor doar ca se pune pe suport. Nici gand de decor cum vrem noi! Si-am ajuns la Agapitos, pt ca mi-am adus aminte de Kateryna. Am luat 3-4 feluri de prajituri, ne-am indopat acasa si alegerea a fost in final Domino. 350 mii kg.
Aviz amatoarelor: la Agapitos, comanda se da cu 3 saptamani inainte din motive de ...suport. Cred ca n-au prea multe si se face rezervare pe ele. Noi, cu 3 saptamani inainte n-am avut a alege decat dintre doua modele, restul erau date. Care suport are garantia de 3 milioane(ii primim inapoi cand il aducem) dar care garantie a trebuit s-o platim cand am dat comanda, plus un avands pt tort. Tot aviz amatoarelor: care mergeti la Agapitos, mirii de pe tort costa la ei 1 milion jumate si ne-au recomandat calduros sa ne luam din alta parte unde-s mult mai ieftini.
Sper ca am fost cuiva de folos.
Acu ma duc la o proba la coafor, ca am gasit un locusor convenabil, ramane de vazut daca-mi place ce iese si daca rezista pana diseara.
O zi buna va doresc!
Diverse pentru nunta
ooana spune:
Neata!
...sunt rupta de somn ...la 3,30 am ajuns acasa!
Ce sa inteleg??? aici se impart cufere si fantanii de ciocolata?
Dya ma bucur ca ai rzolvat tortuletul!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
9 zile