Miresele anului 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
pepenash spune:
Elara, multam fain
Intr-un final glorios, am reusit sa fac si eu niste poze, deci Krelia, atunca-ti o privire peste cufar inchis respectiv cufar deschis.
In privinta marturiilor, Alynutza, noi am optat pentru lumanarele in forma de tort. In poza sunt neimbracate, urmeaza si asta cat de curand. La nuntile la care am fost pana acum si care au avut marturii, ele erau din migdale/alune glazurate in zahar si erau albe. Cele glazurate in ciocolata alba sunt crem.
Tipsy foarte elegante si cu bun gust pozele!
La nunti, in general, Danyelana, noi dam de la 100 euro/pers. Depinde de locatie, de gradul de apropiere fata de miri, etc.
Ver@, felicitari!
ooana spune:
quote:
Originally posted by tipsy
dragele mele,
Va arat aici poze de la nunta noastra, 20.05.2006. A fost foarte frumos, dar a trecut foarte repede in ciuda stresului acumulat :-)
Frumosi...frumosi...frumosi...iar pozele sunt superbe!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
11 zile
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
Pupa-te-as eu pe tine de ardeleanca mumoasa ce mi-ai intrat la suflet!!!
amandoua...si...toate fetele miresici
...ce ma oftic pt data trecuta.......da' las ca ne scoatem parleala!!
ceva fluturasi prin stomacel? (ca...coana mare n-are nici pe........si nu e vb de mine )quote:
Originally posted by ooana
...atat si...cat si...
...deci X 2 = totul (filmuletul & viitoarea domna respectiv actuala domnisoara)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
...deocamdata nimikdar va tin la curent...nici o emotie...ma lupt cu oamenii astia care nu confirma si care atunci cand ii intrebi o dau intoarsa in loc sa iti spuna clar in fata domle' vin au ba!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
11 zile
tipsy spune:
BlueEyes si Ver@ foarte frumoase pozele voastre! sa fiti la fel de fericiti toata viata ca in acea zi!
Ooana ai ales un model de tort foarte dragutz, sper sa ai o nunta asa cum iti doresti!
in alta ordine de idei, noi am avut ca si marturii magneti de frigider imprimati cu o poza a mainilor noastre cu verighetele pe deget. o sa atasez si o poza in curand ca sa vedeti despre ce vorbesc.
va pup dragelor!
maimu spune:
quote:
dragele mele,
Va arat aici poze de la nunta noastra, 20.05.2006. A fost foarte frumos, dar a trecut foarte repede in ciuda stresului acumulat :-)
Foarte dragute pozele tale ...sa fici fericiti!1
Acum am si eu o intrebare poti sa-mi dai si mie date despre fotograf (cat,cum, ce???)?
Merci
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
BlueEyes, uitasem de Metro.
Ti-am vazut si pozele, super dragutze. Am observat ca ai renuntat la ideea de a face tort cu poza.
Eu eram curioasa daca si-a facut cineva marturii cu bomboane in ciocolata si daca au fost probleme.
[font=Comic Sans MS]Shi eu vroiam bombonele de ciocolata. Dar m-a sfatuit cineva sa nu pun de alea....ca se topesc la caldura. Acuma ce sa zic...probabil nu va fi asha cald.... Poti sa incerci si din acelea[.../font=Comic Sans MS]
Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
quote:
dragele mele,
Super....super... Cata elegantza.... Minunate poze. Asteptam mai multe
Nunta noastra
BlueEyes spune:
Ver@...acuma ma uit la pozele tale... Dragutzi miri...frumoasa rochitza... Mi se pare mie? sau ati avut 2 torturi? Vad ca ati avut shi miri pe tort...spre deosebire de noi, care i-am uitat acasa. Ne-am amintit in luna de miere de ei
Alynutza...daca esti prin zona... Imi zici te rog unde se fac poze ieftine in Cluj? Ca l-am trimis pe iubi....sa scoata vreo 400.... si eu nu mai stiu unde sa-l trimit...
Nunta noastra
Alynutza spune:
BlueEyes, acum nu-mi vine in minte. Dar il intreb pe iubi meu si revin cu un raspuns.
Nunta noastra
Pregatiri
emilyjeuly spune:
'neata fetelor!
tipsy, superbe pozele! casa de piatra si multa, multa fericire!
ver@, foarte frumoase pozele! se vede ca v-ati distrat! inca o data casa de piatra si fericire!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon