Miresele anului 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
elara spune:
'Neata!
Si eu sunt aici.
Nu chiar treaza dar... oarecum...ma straduiesc...
Pepe, acus ma duc sa vad PM-ul.
Coafeza nu am nici eu, iar de Casa Universitarilor nu stiu nimic altceva decat ce se stie deja: ca e frumos, select, elegant...cu un aer foarte romantic.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ooana spune:
Neata'...acu servesc cafeluta si tigarusa!
GATA!
Tocmai am sosit de la Primarie....am depus actele...pentru sambata 30 iunie ora 12.00...si marea surpriza fiecare ramane cu numele lui!
Edit:referitor la coafeza...nu fi suparata...ca si a mea mi-a facut o proba de m-am speriat cu totul de cum aratam!...drept urmare luni ma duc la alta proba...tot la ea...si doamne da sa fie bine!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
11 zile
krelia spune:
apropos de primarie...gagici de sector 3...mare "grije"...am vorbit cu un nene care are o pila acolo (de unghii, nu altceva )..si care i-a spus ca..ii garanteaza ziua..insa nu poate garanta pentru ora...nici macar in timpul saptamanii..pt ca este bataie mare pe acel sector...deci..sambata...tre sa ai noroc chior sa nimeresti cand vrei..
asa ca...astept sa vaz ce rspuns primesc de la individ
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
alishaa spune:
Si io si io sunt treaza !!! Si pe baricade!!
Elara si noi vrem sa facem cardurile de masa tot in pasaj la Sf Gheorghe !! Cat te-au costat pe tine (daca poti sa imi spui) - noi vrem sa ne ducem azi si macar sa stiu la ce ma astept!!!
ginutza2002 spune:
neatza fetele!
io inca mai savurez si ca abia acu imi revenira si mie toate simturili, dupa cateva zile de scris in loc de vb!
m-a prins o gripa nasoala si tre sa stau in casa ca cica dc ies afara ma ataca microbi si mai rau imi fac, cica se ajunge si la astm cu forma asta de gripa!
si uite asa stau in casa si ma coc! da' am zis sa ma coc cu spor sa imi fac cocardele ca si asa nu am ce face.
curatenie am facut, am calcat si am si spalat, am facut si de mancare, am facut si curat in sifonier ce sa mai fac?
sa o iau de la capat?
fetele stie cineva cat e meniul la restaurantul din Saftica?
si mai am o intrebare daca e cineva din ploiesti stie cat e si acolo meniu?
am la nunti saptamanile ce urmeaza de m-am linistit!!si banuti ciu-ciu!
pupici!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
NicoletaB spune:
krelia la sectorul 3 programul incepe la 9, iar noi la ora 6.45 eram al 6 -lea cuplu, facand nunta la sf lui mai
tb sa recunosc ca desi am plecat primii (pt ca am dus punguta- asta e nu dati cu rosii/oua) am fost al 2-lea cuplu casatorit si nu primul, nu ca mi-ar fi parut rau
dar faza cu trecut orei in creion si pila in dreptul orei se aplica
deci cine are pile cat mai mari in debara prinde ora dorita
elara spune:
Alishaa, in pasaj costa 22.200 mii un card-plic si fiindca am facut si invitatiile la ei ne costa 19.800. Noi am comandat 80 si ne costa 1.584.000 mii.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ramonzca79 spune:
fetelorrrrr...cam cat costa o pereche de manusi inalte cu degete???am gasit cu 325 000 si nu am timp sa bantui prin oras..e mult ori ba???
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
elara spune:
cred ca eu am vazut pe Lipscani si cu 250.000
quote:
Originally posted by ramonzca79
fetelorrrrr...cam cat costa o pereche de manusi inalte cu degete???am gasit cu 325 000 si nu am timp sa bantui prin oras..e mult ori ba???
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
alishaa spune:
Multumesc frumos pt informatie Elara!!! Au mai multe modele ? Eu nici nu stiu exact cum sa arate - ma gandesc ca o sa ma decid la fata locului!!!
Stii si ce program au ? Ca eu nu pot ajunge acolo mai devreme de 6.15!!!