Miresele anului 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

am gasit pe site-ul lor (http://www.invitatiidenunta.ro/new/) la "magazin": L-V 10.00-19.00, Sambata 10.00-14.00 si Duminica e inchis.
Ca stuctura sunt cam la fel..modelele difera in functie de culori si carton (lucios, cu striuri sau fara).

quote:
Originally posted by alishaa

Multumesc frumos pt informatie Elara!!! Au mai multe modele ? Eu nici nu stiu exact cum sa arate - ma gandesc ca o sa ma decid la fata locului!!!
Stii si ce program au ? Ca eu nu pot ajunge acolo mai devreme de 6.15!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

krelia la sectorul 3 programul incepe la 9, iar noi la ora 6.45 eram al 6 -lea cuplu, facand nunta la sf lui mai
tb sa recunosc ca desi am plecat primii (pt ca am dus punguta- asta e nu dati cu rosii/oua) am fost al 2-lea cuplu casatorit si nu primul, nu ca mi-ar fi parut rau

dar faza cu trecut orei in creion si pila in dreptul orei se aplica

deci cine are pile cat mai mari in debara prinde ora dorita

Adica v-ati dus cu 2 ore si ceva inainte sa inceapa programul? Si ce era in punguta...ceva consistent, sau o cafea acolo? Ati mai avut si pila pe langa punguta? Cum adica erau 6 cupluri si voi ati plecat primii, v-a bagat inaintea lor? Cred ca deja sunt prea multe intrebari, dar asta e, tre sa ma informez, ca si eu tot la sect 3 fac

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata nunta... A fost f. frumos! Dar si obositor.

Pe scurt...
La 10 cununica civila...
La 2:30 am plecat dupa mirescica, apoi ne-am oprit in parc pt. poze
La 5 la biserica... unde a venit si mandra mea... care nu ma vazuse toata ziua si s-a agatat de mine precum maimuta si nu ne-am mai inteles cu ea, asa ca in timpul slujbei am tinut-o in brate sau atarnata de rochia mea sau a finei Slujba f. frumoasa... de fapt stiam ca asa va fi... pt. ca mai fusesem la o nunta anul trecut tot aici.
Apoi am mers la restaurant, unde am alergat mandra (care ar fi vrut toate baloanele din arcada... numa' ca nu putea... mama lor...) Pe la 8 am cedat nervos si am dus-o acasa si am putut si eu sa ma zbantui linitita... fara cupil lipit de mine...

Normal ca s-a mai intamplat una alta neprevazuta... adica am uitat (sau n-am uitat... nu mi-a zis nimeni ca trebe) oglinda acasa... eu am crezut ca trebe la sf., la dezgatit mireasa, nu si cand am aranjat-o... Apoi... alta peripetie cu turta miresei... s-a dus al meu sot sa dea comanda... si s-a gandit el sa fie de doo kile sa ajunga la tot poporu' ... a fost imensa... abia am rupt-o... m-a ajutat si el ca altfel o scapam

Poze... nu prea am cine stie ce de pe camera noastra... astept joi pozele de la fotograf.

Am pus totusi cateva incepand de aici... restu' le pune Jesia cand vine din plimbari

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Multumesc din suflet Elara pt toate informatiile!! Acum mai uit si eu pe site-ul lor si imi place mult ce vad !!! Raman datoare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, cred ca mai zuza ca mine nu se poate.
Am fost sambata asta la o nunta si in loc de clasicele prajituri am primit marturii (fara bombonele, ci cate o lumanare cu forma ciudata/cuplu). Si am constatat ca au fost foarte bine primite de catre tineri, asa ca ... mi s-a aciuiat in mintiuca mea creta ca vreau si eu marturii (cu toate ca mai am doar 3 saptamani si ceva pana la nunta). Zis si facut, am fost in oras si am cautat, am gasit ce am vrut eu (adica un suport din sticla pentru lumanare-pastila in care punem lumanare si bombonele). Acum intrebarea mea e: ce fel de bombonele sa iau? Ma gandeam la drajeuri in cioco (am vazut mai demult migdale si alune de padure in cioco alba), dar mi-e teama ca se topeste cioco. Iar drajeuri glazurate numai colorate am vazut (eu stiam ca trebuie sa fie albe). Voi ce ziceti? Plus: putem da marturiile diferentiat (adica de un fel de persoane singure si alt fel la cupluri) sau e de prost gust? Intreb pt ca voi sunteti mai in tema cu marturiile, la noi abia apare moda asta.
Mersi.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

pai prima data am fost cu punga de 8 martie (am profitat de zi) cand am cunoscut "pila" (cunostinta cunostintei), ne0-a zis ce ne trebuie, cand sa venim si a notat ora si data

apoi iar am fost cu punga in ziua depunerii, am vazut-o cand a venit, m-am dus dupa ia pe la un 8.30, ne-a luat dosarul si ne vedem in ziua nuntii
am zbughit-o pe usa cat de repede am putut, caci era o singura intrare/iesire si asta e

punga: cafele, bauturi, parfumuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fetele..mi s-a barlit pielea pe mine....
ia uitati-va aici ..sa vedeti ce frumuseti..ce melodie...

http://www.youtube.com/watch?v=isSD7bmt-IM&mode=related&search=romania

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Acum intrebarea mea e: ce fel de bombonele sa iau? Ma gandeam la drajeuri in cioco (am vazut mai demult migdale si alune de padure in cioco alba), dar mi-e teama ca se topeste cioco. Iar drajeuri glazurate numai colorate am vazut (eu stiam ca trebuie sa fie albe). Voi ce ziceti? Plus: putem da marturiile diferentiat (adica de un fel de persoane singure si alt fel la cupluri) sau e de prost gust? Intreb pt ca voi sunteti mai in tema cu marturiile, la noi abia apare moda asta.
Mersi.

Eu am luat bombonele din Metro....erau colorate....dar erau shi albe. Eu am cumparat 2 galetutze... si una a ramas intacta... Acuma papa toata scara...bomboane pe saturate

Au fost super ieftine...parca vreo 400.000 galetutza... nu mai tzin minte cat era de mare...

Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

BlueEyes, uitasem de Metro.
Ti-am vazut si pozele, super dragutze. Am observat ca ai renuntat la ideea de a face tort cu poza.
Eu eram curioasa daca si-a facut cineva marturii cu bomboane in ciocolata si daca au fost probleme.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Gurule, superb... mi s-a pus un nod in gat...

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput