Miresele anului 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

clau, de unde ati luat pantofii pana la urma, din Cluj sau din Alba?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

si noi la 4 avem cununia relig si la 7 restaurantul. la ora 5.30 incepe alta nunta la biserica la noi, si cu tot cu drum pana la restaurant nu faci mai mult de 10 minute.

Am primit si noi o camera care este la acelasi etaj cu restaurantul.

mi-e groaza ca o sa ajungem noi primiii acolo. si ce facem? o sa stua sa imi rod unghiile?

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

clau, de unde ati luat pantofii pana la urma, din Cluj sau din Alba?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Din Alba, caci am ajuns in Cluj seara, destul de tarziu. Pana am probat rochitza se fause ora de inchidere si n-am apucat decat la Ecco sa intram si in spatele Centralului. Fiindca nu a fost multumit de ceea ce a vazut am cautat a doua zi la Leo in Alba, unde au adus intre timp modele noi. I-au intrat la suflet unii maro si i-am luat.
Un lucru e sigur:cine a zis ca numai femeile sunt dificile si cu fitze s-a inselat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clau esti din Alba? Unde faci nunta?
noi la hotel Cetate, si eu dau marturii, chiar daca nu se obisnuieste la noi.
Oana si Lid bafta cu luccrarile de disertatie.
Freia si trenurelu eu iau pastile de Crom forte sa reduca pofta de dulciuri si cica si de mancare. Nu stiu cum se face ca nu mananc nimic toata ziua, dar aceleasi kg am. si mai beau si ceva ceai pt. slabit.
Krelia azi mergi la concert. esti fericita?

azi sau maine ne sosesc verighetele. abia astept .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by clau77

Un lucru e sigur:cine a zis ca numai femeile sunt dificile si cu fitze s-a inselat!

Nu lasa pe maine ce poti face azi!

Poti sa mai zici o data!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Faza "simpatica" : a fost o prietena ieri la Sal. Gabriela in Bucuresti si a probat o rochie cu trena. A intrebat: Se poate taia trena, nu? Raspuns: croitoreasa a intrat in concediu medical si nu stim cand se intoarce. Fantastic, dupa ce au promis tuturor miresicilor ca le vor fi modificate rochiile cu 2 saptamani inainte de nunta (pe gratis!!!) acu au ramas fara croitoreasa. Vorba lu' Badea: "traim in Romania...."

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

quote:
Originally posted by Giova

Clau esti din Alba? Unde faci nunta?
noi la hotel Cetate, si eu dau marturii, chiar daca nu se obisnuieste la noi.

Da sunt din Alba
noi facem cununiile amandoua in aceeasi zi in Alba iar petrecerea la Teius.Poate ne intalnim intr-o zi la o si povestim mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Clau, multumesc de incurajari. Eu voi (de fapt vom ca amandoi suntem studenti al acelasi master) sustine disertatia pe 12 sau 13 iulie. Dar decat cum am mai auzit pe cineva cu lucrarea in ziua nuntii, sau cum a avut A.Cicel exament in ziua nuntzii, mai bine asa.

Am zis ca wk asta ma mobilizez.

quote:
Originally posted by clau77

Aici ai fost suuuuper tare! Subscriu... (uff iar nu am entire smile list sa pot sa arat ca "rad tare" )

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by cri.

Faza "simpatica" : a fost o prietena ieri la Sal. Gabriela in Bucuresti si a probat o rochie cu trena. A intrebat: Se poate taia trena, nu? Raspuns: croitoreasa a intrat in concediu medical si nu stim cand se intoarce. Fantastic, dupa ce au promis tuturor miresicilor ca le vor fi modificate rochiile cu 2 saptamani inainte de nunta (pe gratis!!!) acu au ramas fara croitoreasa. Vorba lu' Badea: "traim in Romania...."

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Era un anunt in geam ca angajeaza croitoreasa...Sper din tot sufletul...pentru ele ca pana in august le revine croitoreasa sau angajeaza una noua...ca atunci chiar ca fac scandal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Gata, fug la proba pentru rochitza de civila.

Am poze noi.
Gasiti acolo urmatoarele: verighete, frumusica de jartea de care imi pare rau ca va trebui sa ma despart.. , poza dupa catalogul AN in care e o poza cu costumul lui de mire de la Dinasty, inelus de logodna (primit de Craciun in 2004) si cutiutza, pernutza de verighete is doi ursuletzi indragostizi

Hai, va pup. Wk placut.
Surprinzator...wk asta nu avem miresici.... O fi vreun post?

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput