Miresele anului 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Este celebrul post al Sf. Petru si Pavel!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mda, dar nunti tot sunt. Probabil la catolici nu se tine. Ca la restaurantul unde facem si noi au maine nunta.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doraaa spune:

Saluty,fetelor!Si eu sunt una din miresele anului 2006,voi avea nunta pe 30 septembrie.Inca nu am facut nimic in privinta asta pentru ca intai am de sustinut examenul de licenta.Si apoi ma voi ocupa doar de asta.Imi astept cu mare nerabdare nunta.
Va pup si tuturor mireselor:"SA FITI FRUMOASE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by Rexanne

quote:
Originally posted by cri.

Faza "simpatica" : a fost o prietena ieri la Sal. Gabriela in Bucuresti si a probat o rochie cu trena. A intrebat: Se poate taia trena, nu? Raspuns: croitoreasa a intrat in concediu medical si nu stim cand se intoarce. Fantastic, dupa ce au promis tuturor miresicilor ca le vor fi modificate rochiile cu 2 saptamani inainte de nunta (pe gratis!!!) acu au ramas fara croitoreasa. Vorba lu' Badea: "traim in Romania...."

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Era un anunt in geam ca angajeaza croitoreasa...Sper din tot sufletul...pentru ele ca pana in august le revine croitoreasa sau angajeaza una noua...ca atunci chiar ca fac scandal...

si euuuuuu.......am inchiriat rochie de la ei pt august si trebuie modificata atunci...

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Giova

Krelia azi mergi la concert. esti fericita?

...fericita ca ies din casa ...ma tot gandesc daca sa iau sau nu aparatu'.....la ce puhoi de lume va fi acolo..hm....chiar sunt in dubii....
oricum..cert e ca in vreo 30 de min tre' saplec

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mi s-a intampolat ceva frumos: suna la usa, deschid si vad un buchet mare de crini, in spate Clau, cu o punguta- verighetele si ma intreaba:" vrei sa fi sotia mea si sa-mi faci un copil?' La care eu:" altceva ca deja sunt fumate astea"
Nu s-a rabdat si cand i-am zis ca m-au sunat de la bijuterie sa mergem dupa verighete a si de la birou.
Acum sunt posesoarea unei verighete frumoase , dar cu o masura mai mare . eu sunt de vina, ca am zis sa-mi fie buna. dar nu o stramtez, ca nu pica de pe deget.

Clau noi stam in Tm, mergem o data pe luna acasa.poate in aug. cand stau mai mult in ASlba ne vedem la o cafea.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia iubita, nu lua aparatul. a zis la stiri ca nu da voie pers. cu aparate foto sa intre. cica pierd biletul.
stai pe curu tau, ca se controleaza si nu poti face poze oricum.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

M-am intors la birou.Fusei la prima proba la rochitza de civila si am probat doar bustul si ala neterminat. Ma mai duc joi de dimineata. De venit venea f bine, doar ca satenul ala rosu venea cam prea lucios...
Acum...ma gandesc ca pt asa ocazie poate merge... Dar daca nu imi va placea cum vine fusta ii pun voal rosu deasupra si gata... Ca stiu sigur ca vine bine... Numai sa nu comenteze tantile alea de acolo ca "nu asa era modelul expus".... Daca nu accepta imi caut pe cineva care sa-mi faca ce vreau.

Si fiindca pusei si eu poze noi, mi-am amintit ca am vazut zilele acestea achizitii noi si uitai sa spun urmatoarele:

Lid, mi-au placut mult pantofiorii tai.
Dya, frumusica foc rochitza ta de civila. Pacat ca pe mine nu ma prinde modelul asta lejer ca "se aranjeaza prea bine" pe solduri.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

quote:
Originally posted by elara

Clau, multumesc de incurajari. Eu voi (de fapt vom ca amandoi suntem studenti al acelasi master) sustine disertatia pe 12 sau 13 iulie. Dar decat cum am mai auzit pe cineva cu lucrarea in ziua nuntii, sau cum a avut A.Cicel exament in ziua nuntzii, mai bine asa.

Pai cred ca acel cineva sunt chiar "eu", de fapt "noi" caci si noi suntem colegi la postuniversitara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Gio, sa purtatzi sanatosi si fericitzi verighetele.
Ai un sot foarte romantic. Sa-ti traisca is sa ramana asa toata viatza!

Si eu in primele zile dupa ce am luat verighetele jubilam. Abia astept sa o port. Imi sunt asa draaaaaaaaaaagi Nici inelul de logodna nu-mi amintesc sa-mi fi placut atat, desi l-am ales impreuna cu el , a costat mai mult decat ambele verighete la un loc si mai are si pietricele pretzioase ...
Ehhhh noi femeile!!! ... nici nu ne putem explica limpede ce instincte ancestrale ne impulsioneaza cu asemenea emotzii cand vine vb de casatorie

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput