Miresele anului 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
Freia spune:
ralu si io simt ca ma ingras desi pap doar 1 data pe zi.:(( ce pastile ai luat?
bio siluet? sau care?
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
andreea_trend spune:
Buna seara miresici
Cum merg pregatirile?
Vad ca la voi pregatirile sunt in toi ... noi stagnam... dar mai am putin si termin cu facultatea si intram si noi in actiune...
Poate maine ajungem si noi la TBZ sa dam comanda la invitatii ... dar nu stim pe care... ca ne-am ales 3 modele si ne plac la fel de mult
si mai revin maine daca ne luam invitatiile...
dyadya spune:
Neata fetelor! in primul rand am pus in album poze cu rochita pentru civila. Cat am alergat pana am gasit ceva care sa se potriveasca ocaziei si care sa-mi vina!! Auzeam numai: draga, masura ta nu exista!Ete ca exista!
Ralu, te inteleg perfect, desi eu se pare ca nu m-am ingrasat dar s-au distribuit altfel kg, pentru ca am incercat rochia de mireasa alaltaieri si nu mai intru in ea!!!Asa ca saptamana viitoare, ma pun cu mama pe treaba si modific ceva la ea. De stricat nu avem ce sa stricam, eventual ar putea sa nu arate chiar pefect, dar cand alternativa nu exista, vom risca!Va spun sincer ca am simtit ca-mi cade tavanul in cap cand am vazut ca nu se mai poate inchide fermoarul pe aproape 15 cm!!!!
Diverse pentru nunta
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Alynutza
Krelia, ai stabilit deja ora, tot? Bravo tie.
Pai...doar ma sty ca-s shmekera
acu...sa speram ca se mentine ora...si ca nu ma napadesc "hali reli" ..dar in principiu...slabe sperante..
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Stiu, cum sa nu stiu Lasa ma ca nu te napadeste nimic. Tre' sa-mi abordez si eu pilutza sa vad ce mi-a rezolvat, ca mai este putin putin si trebuie sa depunem actele... Ce putin mai este... Ti-e clar ca azi noapte am visat ca era nunta si nu erau toate gata si eu alergam incoace si incolo, in trening si necoafata sa fac una si alta si eu cand mai ajung la coafor si cand mai ajung sa ma imbrac...
Nunta noastra
Pregatiri
Alynutza spune:
Pepe, mersi pentru sfat. Azi sper sa cumpar materialele necesare. E drept ca arata tare fain saculetii aia, dar eu nu mai am nervi si timp sa cos 75 de saculeti, asa ca raman la impachetat.
Dya, frumoasa rochitza de civila.
Nunta noastra
Pregatiri
ooana spune:
quote:
Fetelor, aveti dreptate ca-i nasol. Ma credeti ca nici habar nu aveam ca asa e obiceiul la voi? Noua inca ne-au zis ca sa ne puna la dispozitie o camera din hotel sa stam acolo pana vin toti invitatii (sau no, suficienti cat sa ne faca o primire super).
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
...si la noi tot asa e...avem o camera din partea hotelului unde o sa stam pana ajung toti invitatii...asta in cazul in care terminam mai repede cu pozele...avem 2 ore intre biserica si restaurant!
Sa-mi tineti pumnii fetelor ca peste 1 ora plec spre Sibiu...azi am sustinerea disertatiei!...am inceput sa urasc masteratul asta....Elara merci mult!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
8 zile
Alynutza spune:
Oana, bafta multa!
Nunta noastra
Pregatiri
ooana spune:
quote:
Oana, bafta multa!
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
...sa fie!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
8 zile
clau77 spune:
Neatza fetelor,
N-am mai scris de multisor dar de citit incerc si chiar reu#351;esc sa citesc tot ce scrieti.
Oana si Lid succes la disertatii. Elara si eu sunt in aceeasi situatie parca nu mai imi ajunge timpul sa finalizez lucrarea de disertatie insa capul sus, pieptul inainte....... ca numai un picut mai avem si scapam noi si de "râia" asta!!! Apoi sa vezi ce ne-om face de cap in luna de miere.
In alta ordine de idei, am mai progresat si noi cu pregatirile. Mi-au adus rochitza de miresica cei de la Sal G. si va spun cu mana pe inima ca nu-mi pare rau ca am ales-o. E asa de frumoasa. Maine merg s-o aduc acasa, fiindca surpriza........cand am probat-o am constatat ca imi este larga. Da, am slabit insa sa nu ma invidiatzi ca nu e de bine, fiindca ma simt destul de rau iar doctoritza ma pune sa fac injectii cu calciu . Oricum maine o sa fac si poze cu ea si o sa le postez cat de curand.
Am reusit sa cumparam si pantofii de mire. Nu sunt chiar ce am vrut insa puteam sa cautam mult si bine ca tot nu gaseam in nuanta costumului(bej)asa ca am luat un maro deschis.
De asemenea sunt foarte fericita ca am gasit in sfarsit la o firma de aranjamente stalpisori aurii pentru biserica. Sunt exact ce imi doream.
In schimb nu avem verighete dar sper sa gasim maine la Cluj cand mergem sa aducem rochia.
Fetelor m-am tot gandit, cum la noi la Alba nu e moda cu marturii(se da prajitura invitatilor la plecare) as putea sa fac un "soi de cartea nuntii", in care sa scriu cate ceva despre miri si despre fiecare invitat in parte.... Ce parere avetzi? Mai ramane sa ma interesez cam cum as putea coperta asa ceva.
Acum va las ca trebuie sa ma apuc de treaba.
Rexanne spune:
Dragili mele, iaca si io cu noutati...
Mi-am luat rochitza acasa!!!!!
In sfarsit am achitat-o si am luat-o acasa. Sa va povestesc...m-am dus cu restul de bani si am achitat-o. Mi-a spus tantica aia ca nu e la ei, ca e in magazin jos (Gabriela are doua saloane) Jos in magazin nu o gaseau....incep sa ma enervez...Se verbesc tanticile intre ele si pana la urma o descopera...Socul a fost cand mi-a adus-o intr-o punga scofalcita...Da' m-am linistit cand mi-a spus ca tre sa vin cu ea cu 2-3 sapt. inainte de nunta sa mi-o faca gigia...Am vrut sa o probez...s-a uitat tanti aia ciudat la mine, desi nu stiu de ce, si ma ajuta sa o brobez...Surprize cu prize....nu se inchidea fermoarul, deoarece era putin ...defect...Atunci am inceput sa ma impacientez....Nu facui crize, ca-s civilizata...
Oricum, m-am dus la sefa si i-am spus ca cam nu imi place ca o rochie pe care am dat niste bani seriosi (cel putin pentru mine)are fermoarul defect...numai ca sa stie ca am observat.
In fine, nu este nici o problema, ca la retusul dinaintea nuntii se va modifica si rochia (am reusit sa slabesc 3 kile, si la halul in care ma agit presimt ca mai urmeaza si altele...), pentru ca imi este larga!!! (aici salonul nu are nici o vina, ca mi-au adus marimea care imi venea in iarna..) I se va inlocui fermoarul, i se va taia trena (eu nu eram fana trena oricum, dar cand am pus rochitza pe mine si era sa cad cu roatele in sus m-am hotarat instant!), se va mai scurta, daca este nevoie va fi curatata si va fi calcata!!Bineinteles...gratis...
Dar macar stiu ca e in Romanica...
Am uitat sa va spun un lucru important...mi-am luat invitatiile si am si inceput sa le impart!!!! O sa fac o poza si o sa o pun in album!
Hai v bub