Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
MIRELA tare imi pare rau de tine,acum ai mare grija,fa bine si stai acasa pana te refaci complet! Mare tampiti ca te-au lasat asa atata vreme,trebia intervenit imediat
Pupici lui Dani! Si sper sa ne dai vesti mai bune zilele uramtoare!
COSMI bine ai venit!
TEOLINDO ai dreptate,vad si eu ca s-a miscat ceva pe acolo pe al fotografii!!!!
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
sim0 spune:
Bai, scrisesem ditamai mesajul si a disparut. Pacat, ca tare profund le ziceam... dar incerc sa sintetizez pentru cine are timp si chef sa lectureze.
Deci...care e faza cu pozele??? Eu ma simt putin vinovata pt ca nu reusesc sa le vad atunci cand le puneti voi...le vad un pic mai haotic, dupa cum imi vine. Plus ca inca nu cunosc toate fetele si toti bebeii si mi-e mai greu sa identific care, al cui, cu cine, ce. Dar cu toate astea, le vad si imi face mare placere...chiar daca de cele mai multe ori uit sa comentez. Asa ca sa nu va suparati. Nici la capitolul felicitari pentru aniversati nu stau prea bine pt ca, pana ma trezesc eu, voi deja trimiteti urarile de bine si mi-e aiurea sa mai scriu si eu acelasi lucru dupa mesaje cu continut asemanator. Ma gandesc ca nu trebuie sa fie asa doar o chestie formala. Eu de cate ori am pus poze ati fost foarte dragute, m-ati felicitat, iar eu am fost in al noualea cer.
Ingrid…ai spus ca mai citesti inca asa ca de aceea iti scriu…stiu ca esti foarte obosita si nervoasa, dar iesitul de pe forum nu e o solutie. Dincontra, aici ai putea sa recastigi din energia pierduta…mai facem si noi un spirit de gluma, un banc, ceva…nu te izola, ca nu e bine. Mi-a placut ce a zis March…cred…ca aici intram pentru fun…asa este, din punctual meu de vedere…daca ar fi sa ne luam mereu in serios, cred ca am ajunge la balamuc. Aici putem si noi sa glumim pe seama puradeilor, sotilor, mamelor, soacrelor si cine ne mai supara.
Hmmmm…era mult mai misto mesajul pe care l-a, scris prima data…daca dispare si asta, atunci chiar ca imi iau si eu jucariile si plec.
poze Clara
Clara si Baselu
marchplayer spune:
Mirelus asa imi pare rau de tine...Doamne Doamne sa-ti dea sanatate ca prea te-ai chinuit in ultima vreme si asta numai din cauza unor doctori indolenti si nesimtiti si prosti pe deasupra!!! Mi se pare incredibil sa patesi atatea de la o anestezie! Sa te faci bine repejor si sa nu te mai inbonlavasti 1000 de ani ca vaz ca doctorasii aia de la Spania is mai rai decat astia de pe aici. Pe aici macar mai merge cu o spaga...Pupicei lui Dani si iti urez inca odata sanatate muuulta!!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
sim0 spune:
Mirela, s-au pus toate pe capul tau. Ce doctori aveti voi prin Spania pe acolo, mai? Sa stai acasa sa te refaci complet..la multi ani pentru mama ta...cred si eu ca se bucura ca te-ai intors. Nu stiu cum e pe acolo cu asigurarile medicale, dar n-au putea sa ceri si o alta opinie medicala, ca sa fii sigura ca macar de data asta e totul ok??
Cosmi, bineaivenit. Bebeii nostri au aceeasi varsta. Bine ca te duci si tu in IOR acum. Te-a atras Liliana in gasca ei...pai vino in Herastrau mai bine sa te vezi cu mine.Nici eu nu dau i branci cu diversificarea, mai astept un picutz...acum e si caldura asta naspa.
poze Clara
Clara si Baselu
marchplayer spune:
Monico deci A picat Diana in cap! Bine ca n-a patit nimic!!! la printesa jumping! Azi cate caserole de papa i-ai pregatit
Teolindo te distrasi la nunta bre?
Bombonico tu sa intri si sa povestesti cum fu la marele event!!!
Cosmi bine ai venit la subiectul nostru! Asteptam si poze cu bebelusa ta asa ca sa mai am si eu la ce ma uita ca vaz ca astea nu mai vor sa puna poze noi, altele le-au scos de tot...
Simo asa mai patesc si eu cu mesajele...naspa de tot!!! da sa vezi cateodata ce frumos le construiesc in cap si cand ma apuc de scris se pune ioana pe maraiala si sa vezi viteza pe mine la scris prostii!
Alina, ce mai faci? Ayan deci tot indragostit de Bia este! Zici c-o iubeste si slaba?
poze
alina80 spune:
COSMI, pe unde stai in Pantelimon?
MONI, vreun dintisor ceva?
MIRELA, prin ce ai trecut! Offfffff! Pupicei sa te faci bine si sa nu mai vezi spitalul ca iti fac aia abonament la cat de des mergi acolo! Sanatate si pupici si lui Dani! Si la multi ani mamei tale!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
marchplayer spune:
Auziti as vrea sa-i dau si eu Ioanei putin suc de morcov, pana acum n-a mai baut, am inteles ca trebuie sa-i dau la inceput o lingurita s.a.m.d dar as vrea sa continui si cu sucul de mar in acelasi timp ca sunt tare incantata ca Ioana de la mar face si ea kk singurica. Aveti vreo idee?
poze
alina80 spune:
INGRID, si pe mine ma ignora unele fete, dar e foarte ok! Nu lua decizii din astea drastice sa nu mai intri pe forum. Avem nevoie una de alta, toate!
MARCH, cum mai e clima pe acolo?
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
anasebe spune:
Alina, mami de Ayan, ce-ti face urechea? Si ce mai face fratelo Ayan?
Fii-miu a papat azi 100 gr morcovi cu dovlecei. Deci merge bine!
Teolindo mama, ai observat si tu faza cu albumul. Am crezut ca eu nu mai stiu ce fac. Dar nu ma supar, bine macar ca ales o poza misto pt. coperta persoana buclucasa.
Cosmi Iar ma carati pana in IOR?! Off, vin, ce sa-i fac!
Andaaaaaaaaaaa Pupici ca mi-e dor de tine! Fata tare mi-ai mai placut!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica